מעב"ר

netapet2

New member
בא לי :) למרות שאתם לא קוראים ^^

היה לי שיעור ממש טוב :) רכבתי על טייפון למדתי פליינצ'יינג'
ואז קפצתי לרוחב בואו נגדיר את זה ככה ועשיתי שמיניות :) והיה אחלה ואני צריכה להוסיף משהו ?

ניתוש17

New member
../images/Emo13.gif

היה לי שיעור מעולה על בונו חוץ מזה שהוא מצליף בי בזנב כול הזמן.. עבדנו על טרוט ישיבה וכול מיני תרגילים..

סוני DSCH1

New member
היה מעולה

עששיתי רייניג והיה מעולה עמק הסוס שאיתו רכבתי עשה הכול טוב רק אני קצת טיפה דפקתי את העצירות והחלפות עם הישיבה אבל היה מעולה אחד הרכיבות הטובות ביותר.הסוס הזה נתן את עצמו מאוד בקיצור מעולה והסוסה שלי משתפרת אז מעולה וקיבלתי היום 4 סוסים שצרכים טיפול אז היה כיף ועמוס בזמן הקרוב ועוד חודש תחרות אז היה מעולה בקיצור מעולההההההההה

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gifשיעור קפיצות אחרון לפני

שעוברים רק לדרסאז'.... היה ~*~חרא!!!~*~ =]

d o l c e

New member
היה מפחיד...

טיול...על קרן הבובה
היה נוראי....כל הסוסים התחרפנו הם פשוט נבהלו מכול דבר קטן.... אבל לפחות לא נפלתי חיחי

../images/Emo181.gifלא היה משו..

אני שונאת שלא לא הולך משו.. אבל אין מה לעשות צריך לפעמיים להיות טוב כל כך כדי שיהיה על מה לעבוד.. לא???

מממ...

היה טוב וטוב שהיה.. זה היה אחד השיעורים היותר קשים אני חושבת אבל.. ~זיילנד מושלם~ ומיכלל את חייבת כבר! חיחי

לא היו משהו../images/Emo4.gif

רכבתי על ג'ט, ושלא תקבלו רושם מוטעה...היא הייתה מעולה!!! אבל השיעור לא משהו
מעגלים בטרוט, ג'וג. קצת לופ. מתכנסים למרכז ומדברים על הפעימות בהליכה וטרוט ואזיה מקצבים יש. ואז חזרה למעגל עושים מעגלים בטרוט וקאנטר. אה, ועשינו שינוי כיוון אחד באלכסון.

soosapir

New member
היה כ"כ טובב..

אחח..סוסה פצצה-ליידי- עבדנו קצת על לפתוח את הצעד ולסגור ואז נופית שמה X וקפצתי כמה פעמים ואז באתי לאוקסר של 90 בירידה והיה ממש ממש טוב!

למעלה