רכבתי 3 ימים ברציפות ואין דבר
יותר מגניב מזה
ביום חמישי שיעור על דזי..היה מדהים ואין מילים לתאר...לסוסה הזאת יש כל כך הרבה יכולת וכשמצליחים להתגבר על השטויות שיש לה פשוט מרגישים בעננים... ביום שישי שיעור על פרודו [פוני] {כי ביקשתי
...אמרו לי שהוא נוח כל כך שחייבים לנסות
}...היה נחמד..הוא סוס צעיר אז צריך בעיקר לעבוד איתו על דברים פשוטים יחסית..אפילו נגיד ממש צריך להקפיד על איך ייראה המעגל כי הוא פשוט לא יודע מה זה...הוא יצא לי מהמסלול [החוצה] כמה פעמים כי לא שמתי לב... עבדנו גם על להוריד אותו למתג והיה ממש נחמד ונוח חח...שיעור חמוד כזה והיום באתי לרכב על פרודו לא בשיעור...כי ריקי ראתה שאני ממש מסתדרת איתו וךא עובדים איתו מספיק..ומי אני שאסרב? בכל מקרה באתי וניקיתי את היפיוף הזה...כל הרכיבה הוא ממש התנגד למתג..אבל ממש..עוד שניה הייתי בטוחה שהוא מעיף אותי לכל הרוחות...אבל אחרי איזה חצי שעה של עבודה הוא התחיל להתרכך והיה מגניב לראות את זה קורה כי כמעט התייאשתי כבר כמה פעמים באמצע וגם לא היו לי כפפות והידיים שלי מלאות פצעים גם משיעורים קודמים בקיצור כאב לי בטירוף אבל לא נשברתי ובסוף זה השתלם
וכנראה שדברים הולכים להסתדר...הכל רק תלוי במלחמה הזאת כרגע....רק שיסתדר ויהיה שקט ואני אתחיל ממש להשקיע כמו שרציתי...