מעב"ר

לא שיעור אבל משעמם אז שיהיה...

המממ...האמת לא היה לי כח לכלום עם החום הזההה!! עבדתי על עצירות שהיו בסטט!! היו לנו עצירות מעולות היום.. והמעברים לקאנטר היה ממש מעולים... עשינו קצת פליינצ'יינג'ים (חחח איזה מילההה) כי סזר יזם אז זרמתי..חח היה נחמד חוץ מפעם אחת שהוא החליט לרוץ ואז פעם שניה שהוא רץ הכנסתי אותו למעגל שלא יחליף ושירגיע..אח"כ הוא נרגע והיה סבבה... רכיבה קצרה ומעייפת

soosapir

New member
טוב,נו..

נספר לפני שנלך לים.. היה לי שיעור עם תמי:) והיה מעולה..הסוסה הקשיבה לרגל והכל.. והמעברים וכל הדברים האלה היו מעולים.. קיצר היה שיעור טוב. ועכשיו ליםם

סוני DSCH1

New member
היה מעולה רכבתי שוב פעם

על גרייס הסוסה שאני מקווה להתחרות איתה היה קשה היא לא הגיבה ממש אז היו המון ריבים אבל היה טוב היא הגיבה לי. היא עשתה כול מה שביקשתי מעולה ואני מתחילה להכנס לזיכרון של איך רוכבים כי לא רכבתי שלוש שבועות ודי שכחתי לפי דעתי. אז עבדתי המון על זה והמון על התגובות שלה והמון על המראה שלה יעני איך היא נראת יעני הצעד שלה וכו... והצלחתי הכול אך יש עוד דרך עד למצב שאני ירגיש בטוחה להתחרות אלייה ולקבל מקום בן ה-6 הראשוניםמקווה שאני יתחרה אלייה עונה הבאה ועם לא אז אני ימשיך לאמן אותה לעונה שאחרי ויבקש מאחת הילידים להתחרות אלייה.

S H I L G I

New member
רכבתי 3 ימים ברציפות ואין דבר

יותר מגניב מזה
ביום חמישי שיעור על דזי..היה מדהים ואין מילים לתאר...לסוסה הזאת יש כל כך הרבה יכולת וכשמצליחים להתגבר על השטויות שיש לה פשוט מרגישים בעננים... ביום שישי שיעור על פרודו [פוני] {כי ביקשתי
...אמרו לי שהוא נוח כל כך שחייבים לנסות
}...היה נחמד..הוא סוס צעיר אז צריך בעיקר לעבוד איתו על דברים פשוטים יחסית..אפילו נגיד ממש צריך להקפיד על איך ייראה המעגל כי הוא פשוט לא יודע מה זה...הוא יצא לי מהמסלול [החוצה] כמה פעמים כי לא שמתי לב... עבדנו גם על להוריד אותו למתג והיה ממש נחמד ונוח חח...שיעור חמוד כזה והיום באתי לרכב על פרודו לא בשיעור...כי ריקי ראתה שאני ממש מסתדרת איתו וךא עובדים איתו מספיק..ומי אני שאסרב? בכל מקרה באתי וניקיתי את היפיוף הזה...כל הרכיבה הוא ממש התנגד למתג..אבל ממש..עוד שניה הייתי בטוחה שהוא מעיף אותי לכל הרוחות...אבל אחרי איזה חצי שעה של עבודה הוא התחיל להתרכך והיה מגניב לראות את זה קורה כי כמעט התייאשתי כבר כמה פעמים באמצע וגם לא היו לי כפפות והידיים שלי מלאות פצעים גם משיעורים קודמים בקיצור כאב לי בטירוף אבל לא נשברתי ובסוף זה השתלם
וכנראה שדברים הולכים להסתדר...הכל רק תלוי במלחמה הזאת כרגע....רק שיסתדר ויהיה שקט ואני אתחיל ממש להשקיע כמו שרציתי...

S H I L G I

New member
../images/Emo24.gifבובה מתי רואים אותך?

אני נמצאת בחיפה כל פעם לאיזה יום-יומיים... חזרתי לפני שעתיים וחצי ועכשיו הודיעו לי שרוצים שאני ארכב מחר על החתיך הזה..חחח איזה עצבים...

שני שעורים השבוע

אחד דראסז' אחד קפיצות, היה קשה אבל טוב. נעבור גם את זה. סוס מושלם
יש לי רק תמונות בדראסז' מהשיעור קפיצות חחח שייקי צילמה

michaltinker

New member
חחחחחחחתיך=]../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני כלכך אוהבת את ההסוס הזה!!!!!!!!!! ואתם כלכך מושלמים ביחד
|

למעלה