מעב"ר

סוני DSCH1

New member
לא ממש היה לי שיעור

אבל רכבתי על הסוס שחשבתי להציג איך טעיתי אחרי שלא רכבו אלייה שבועיים ואני לא רכבתי אלייה שלוש שבועות.עליתי אלייה פשוט זוועעהה מגעיל הסוסה לא יודעת כלום הדבר היחיד שהיא רוצה זה לרוץ אוף עד שעבדתי איתה מה נסגר מעצבן נראה לי אנחנו מתחלים הכל מחדש אלה מהתחלה.

סוני DSCH1

New member
היום היה לי שיעור והיה קשה

עבדתי עם הסוסה והיה נחמד מינוס היא לא זוכרת את העבודה שלה ואת זה שאיתי לא מתעסקים אבל היא תבין מחר אני ירכב שוב פעם אני מקווה ואני די יכנס בה די כמה חופש אפשר להביא לה?

fliperit

New member
חביב

רכבתי על דונצ'ו...לשם שינוי (סופסוף לא על וויסקי), והוא היה ממ חמוד. הוא השתפר המון מאז פעם אחרונה שרכבתי עליו. עשינו קצת טרייל, והוא השתדל מאוד, והוא היה יחסית רגוע (הוא סוס לחוץ בד"כ)

המממ

החימום היה סביר...הקאנטר על הפניייים!! לא יודעת מה היה לו היום עם הקאנטרים... המ..בסוף עשינו מבחן דרסאז' ותמי אמרה שהיה מעולה...
*גאה בנו!!*

ram ram

New member
כמה שבא לי שיעור....

אבל גייסו את זוריק בצו 8 לפני כבר יותר משבוע....
רק שישמור על עצמו... אנחנו בחווה רק גלי אבי ואני... לפעמים גןם עומר בא ווילי הגיע אתמול... כל יום מביאים את העדר מהמרעה, מאכילים, רוכבים עליהם כדי שגם הסוסי טיולים ידעו מעגלים כי הולך להיות קורס מדריכים אצלנו... ואז אני רוכבת על האילופים שזוריק היה עושה... 5 סוסים כל יום כמעט... אני בחווה מ8 בבוקר על לפעמים 8 בערב... =היום יום חופש...=

../images/Emo10.gifכייף לכם..

אייך אפשר לרכב עם כל האזעקות.. אבל לפחות אני הולכת לראות את קליק כל יום....

Ontario R Z Y H

New member
היה פשוט מושלםםםםםם מושלם מווושלםםם

איןן איין אייייייייייייין על הסוס התותח הזה!!! היה שיעור בישיבה קלה (חח מה?) כדי לשחרר לו את הגב והיה מקסיםםם.......... אחרכך היה לו את הקנטר הכי טוב בעולם!!! והוא היה כל כך כל כך כל כך קל על היד!!!!! היה לי פלאש בק מהולנד!!! חאאאאאאאאאאתיך שלי

למעלה