אבל רכבתי על הסוס שחשבתי להציג איך טעיתי אחרי שלא רכבו אלייה שבועיים ואני לא רכבתי אלייה שלוש שבועות.עליתי אלייה פשוט זוועעהה מגעיל הסוסה לא יודעת כלום הדבר היחיד שהיא רוצה זה לרוץ אוף עד שעבדתי איתה מה נסגר מעצבן נראה לי אנחנו מתחלים הכל מחדש אלה מהתחלה.
עבדתי עם הסוסה והיה נחמד מינוס היא לא זוכרת את העבודה שלה ואת זה שאיתי לא מתעסקים אבל היא תבין מחר אני ירכב שוב פעם אני מקווה ואני די יכנס בה די כמה חופש אפשר להביא לה?
רכבתי על דונצ'ו...לשם שינוי (סופסוף לא על וויסקי), והוא היה ממ חמוד. הוא השתפר המון מאז פעם אחרונה שרכבתי עליו. עשינו קצת טרייל, והוא השתדל מאוד, והוא היה יחסית רגוע (הוא סוס לחוץ בד"כ)
רק שישמור על עצמו... אנחנו בחווה רק גלי אבי ואני... לפעמים גןם עומר בא ווילי הגיע אתמול... כל יום מביאים את העדר מהמרעה, מאכילים, רוכבים עליהם כדי שגם הסוסי טיולים ידעו מעגלים כי הולך להיות קורס מדריכים אצלנו... ואז אני רוכבת על האילופים שזוריק היה עושה... 5 סוסים כל יום כמעט... אני בחווה מ8 בבוקר על לפעמים 8 בערב... =היום יום חופש...=
איןן איין אייייייייייייין על הסוס התותח הזה!!! היה שיעור בישיבה קלה (חח מה?) כדי לשחרר לו את הגב והיה מקסיםםם.......... אחרכך היה לו את הקנטר הכי טוב בעולם!!! והוא היה כל כך כל כך כל כך קל על היד!!!!! היה לי פלאש בק מהולנד!!! חאאאאאאאאאאתיך שלי