מעב"ר

היה כל כך טוב../images/Emo99.gif

רכבתי לבד היה כזה מושלם אחרי יום ראשון שהיא הלכה זוועה וכל הידיים שלי מתתו מ-10 דק' בקנטר שמאל וכולי הייתי מים וגם וונדי היה ספוגה..היא הייתה כל כך רכה על היד בטרוט ובקנטררק בקנטר שמאל שאני יודעת שהיא מושכת במו בהמה היא משכה אותי ממש ממש חזק נתתי לה ברקס והמשכתי ואז הורדית אותה למעטה עם המוןן רגל דוחפת..ואז עשיתי לה הערכה והיא הלכה כל כך טוב
אוי והיום יש לי עוש שיעור אני מקווה שהיום לא יהרוס את אתמול לא מתמול אבל לא משנה

סוני DSCH1

New member
חיממתי את גרייס ואז

למדתי אותה להרים קטף כי היא מפילה אותה היא לא ממש אהבה את זה ואז עשיתי איתה קווים ישרים

סוני DSCH1

New member
כן היא יעני נכנסת עם אני רוכבת

מעגל ימין היא מפילה ימין ונכנסת פנימה ואז אתה מרגיש כאילו עוד שנייה הסוס נופל לך

JuSt A d i

New member
הבנתי את לא צריכה להסביר לי../images/Emo4.gif

רק תיקנתי את השגיאת כתיב

עדימ

New member
סה"כ שעתיים רכיבה

התחלתי ברכיבת בדיקה לסוס שבא לחווה לניסיון. הוא התגלה כבעל אופי טוב אבל הצעד שלו לא ממש נוח לי והתחושה היא שלמרות שהוא בן 10/11 משהו שם לא מעובד עד הסוף או מנוצל. כסוס בצפר הוא נראה בסדר גמור אבל לא למי רוצה להתקדם וכבר יש לו ידע ויכול לרכוב לבד. חוץ מזה קטי גילתה איזו שהיא בעית נפיחות ברגל אחורית ובליעת אוויר. והוא גם לא ממש יודע לונג'. אז מבחינתי לא רלונטי עבורי. אז ירדתיי מממנו ועליתי על מג'יקו ביסט מתוקי עצלני פחדני. והיה ממש כייף הרבה יותר נוח ונעים וזורם וזה. פשוט כייך שיחקתי על המסלול שקטי והמדריכה השנייה בנו ונהנתי לי וגם עבדתי איתו על הטרן און זה פור הנד. ואז בסביבות 6 וחצי קטי אמרה שהתלמידים הבדואיים שלה הבריזו כרגיל אז הציעה טיול. אז יצאנו לטיול משהו כמו 20 דקות מסביב לקיבוץ אני על מג'יקו והיא על דניאלה. חוץ מאיזור שבו היו חזירים כלבים ופעם אחת משהו בסגנון טרקטור שבהם מג'יק נלחץ ולשימחתי היצלחתי להחזיק אותו קצר ולא לאפשר לו להשטולל ולהפיל אותי הוא היה מממש מעולה. וחזרנו מרוצות.

S H I L G I

New member
רכבתיייייייייייי

והיה נחמד... זה ממש בעיה אחרי שעברתי מדניאלה להתרגל ל"רמה" כזאת..כאילו זה לא הכי גרוע בארץ אבל לעומת דניאלה..פף חח בקיצור החלטתי שאנלא מתייאשת ושאני אשנה את זה לטובה! הוא אמר לי שכדי לעזור לי אז שיעור הבא אני ארכב עם גרמניות איזה 10 דקות..ואמרתי לו אתה יודע מה..בכנות אני מעדיפה שלא..כאילו הייתי איתו הכי ישרה בעולם והסברתי לו שאני לא מאמינה בגרמניות זה כי קיצור דרך ואני מוכנה לוותר על חצי שעה של "חימום" מהשיעור מאשר לקצר את הדרך עם גרמניות ולהתחרט על זה אח"כ... מה דעתכם?=/ נ.ב אני חייבת להתקשר לתמי..חייבת להתייעץ איתה

שירלי317

New member
אני דווקא

משתמשת בגרמניות מדי פעם עם קימי כי היא עושה שטויות כי היא עוד צעירה ולפי דעתי זה לא תמיד קיצור דרך בגלל שבד''כ סוסים נשענים על הגרמניות מה שאומר שהם נשענים על הידיים של הרוכב מה שאומר שהרוכב צריך לעבוד הרבה יותר מהגוף כדי להחזיק את הסוס על האחוריות בצורה נכונה ולאימון של סוסים צעירים ובעיקר חמים או נוקשים זה מאוד מועיל ככה שאני חושבת שרכיבה מדי פעם עם גרמניות היא מועילה כל עוד היא נעשית בצורה נכונה על מנת לא לגרום לסוס ולרוכב הרגלים מגונים.

Blue Eyessss

New member
לדעתי../images/Emo47.gif

את צריכה לעשות מה שמרגיש לך נכון.. לדעתי את לא רכבת הרבה זמן ואת צריכה זמן להתרגל לזה בחזרה.. גרמניות סתם יתנו לך הרגשה נכונה...אבל זה באמת סוג של קיצור דרך לדעתי עשית נכון שאמרת לו שאת לא רוצה

aloniguy

New member
../images/Emo45.gif

וגם לדעתי גרמניות יכולות ממש להזיק, בגלל זה אני חושב שרק רוכבים ממש מנוסים יכולים להשתמש בגרמניות כמו שצריך... אם היו מציעים לי לרכב עם גרמניות לא הייתי מסכים...

שיעור יום שלישי+תחרות פנימית../images/Emo107.gif

יום שלישי היה לי שיעור על ברוך לקראת התחרות הפנימית שהייתה היום (דרסז'), הלך ממש טוב רק חבל שהיום בתחרות הלך פחות טוב.. התחרתי קדם א' 5-ההתחלה והסוף של המבחן היו ממש ממש מעולים, האמצע היה מחריד. בסיכומו של עיניין קיבלתי 66.54%, מקום 8 מתוך 19. לא נורא-פעם הבאה ילך יותר.
מה שכן-אני שמחה מאוד בשביל חברה שלי שקיבלה 71.53% וזכתה במקום הראשון!
וסתם-היה נחמט, עשיתי לברוך צמות (פעם ראשונה שאני עושה צמות לסוס) ודווקא יצא לא רע. לצערי, אין תמונות, כי אף אחד לא טרח להביא מצלמה...

בא לי לכתובבב....

שנים שכבר לא כתבתי... אממ קמתי בעשרה ל-7 בבוקר ובשקט יצאתי מהבית של לידרי ונסעתי לחווה.. איכפתי ושמתי ראשייה ופתאום רונלד התחיל להשתגע והעיף תראש לכל הכיוונים.. חשבתי שנתפס לו משהו עם המתג או בראשייה ופתאום ראיתי מעל העין שלו דבורה וה**** עקצה אותו מעל העיין
.. מסכן שלי.. בקיצור הוא התחרפן וניסיתי להוריד אותה ממנו כי היא נתלתה עליו כזה ואז אחד העובדים בחווה עזר לי והוריד אותה ממנו.. רונלד עדיין השתגע איזה 5-10 דקות ואז זה התחיל לגרד לו אז הוא רק חיפש על מה להתגרד... עליתי עליו לרכיבה אחרי שהוא נרגע קצת והיה ממש ממש טוב... החימום היה מעולה והוא לא משך ו"אכל" את המתג והיה מעולה.. והקפיצות גם היה ממש טוב קפצנו בסוף מסלול של 5 מכשולים והיה ממש טוב..
ואחר כך גם גילחתי את השמיין.. לקח לי שעתיים אבל יצא ממש יפה..

למעלה