מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה עוד שתי בגרויות בדרך ו(כנראה) מועד ב' אחד, ואז יוצאים לחופש.

ווינגז

New member
כעיקרון

אנחנו כבר לא לומדים ממש. מאז מרץ לא הלכתי לבצפר סדיר (רק השלמות לבגרויות, בגרויות ומתכונות) הבגרות הבאה ב21.06 והשנייה ב30.06.

fliperit

New member
כי זה התאריכים של לשון....

אבל אולי לא רק...בגלל זה שאלתי

ווינגז

New member
יש מקצועות שכבר הפסקנו ללמוד אז

אל תשאלי אותי מה השיקולים של הבצפר שלי.

stary1

New member
אעאע

טיול רכיבה נוראי שבמהלכו אני וסטאר נרדמנו

לי היה טיול רכיבה שבו רכבתי על ווקר

. אני לא נרדמתי אבל הוא היה חצי רדום, בערך כל 5 דקות טרוט בשביל להדביק את השאר. כתבתי טרוט? התכוונתי לג'וג, היה לו טרוט כזה איטי שהיה טרוט על סף ג'וג. משהו כזה
.

daniel1235

New member
סתם שעור

כמובן שהתחלתי בהליכה טובה קדימה לשני הצדדים ואז עשיתי תרגיל שהולך ככה: עצירה 10 שניות-הלכיה 10 שנית-טרוט עשר שנית-עצירה 10 שניות..... ואז עוד תרגיל שהולך ככה:עצירה 10 שנית-הליכה 10 שניות-טרוט 10 שניות-קנטר 10 שניות-טרוט 10 שניות-הליכה 10 שניות-עצירה 10 שניות...... ואז קפיצות נכנס בקנטר שמאל יוצא בקנטר ימין נכנס בקנטר ימין יוצא בקנטר שמאל וככה זה ממשיך כל תרגיל אני עשיתי בערך 10-15 דקות.ולשני הצדדים כמבון

שירלי317

New member
הלכו לי הרגליים לגמרי!../images/Emo122.gif

טיול גדול עם מלא אנשים שאני בכלל לא מכירה, של איזה שעתיים וחצי נופים מדהימים ראינו צבאים היה בכללי ממש כיף.. רק כל כך הרבה עצבים על השטויות המפגרות של קים ולא היה לי נעים מהחבר'ה שם וכל הבעיטות רצח בדם קר האלה של המופרעת..חחח חצי מהטיול אני באנטי באקים וכל כך בעצבים עליההההה, בדרך הבייתה רבע דרך היא בסייד פאס, רבע בפסאז', רבע בפיאף ורבע סתם במחשבה שהיא נדנדה באק קדמי איום על שתיים באק קדמי איום על שתיים.... כבר כל כך התרגלתייייי... רק שהייתי עם ארכובות ממש קצרות כדי שאני אוכל לשבת נורמלי בבאקים והלכו לי הקרסוליים....
אבל אני גאה בעצמי על איך שהתמודדתי איתה!
ואני גאה בשתינו על זה שעברנו ליד הכבשים בשקט, דממה ויצאנו מזה בשלום! מסתבר שאנחנו סתם משחקים אותה טפשים לפעמים
היה כל כך מצחיק העל האששששששש

שיעור בסדר

על מי רכבתי: טשי נושא השיעור: פלז'ר הערות המדריך: לא היו ממש, רק מידי פעם לתת קליקים או לדרבן אבל זהו בסך הכל. דברים שאני רוצה לשפר לשיעור הבא: ג'וג הערות: התחלנו בסתם קנטרים וטרוטים וג'וגים ואז חימום לפלז'ר שהלך די טוב ואז הפלז'ר. נפסלתי על ההוראה הראשונה כי טשי חתך באמצע וירד להליכה בדיוק לפני דורין. אבל לא הספקנו לגמור את הסיבוב הראשון ואף אחד לא ניצח. אז מה? אחרי הכל אני היחידה שלקחה מקום ראשון בפלז'ר עד היום כולל היום כך שאני לא ממש מאוכזבת מזה. אני לא זוכרת איזה עוד סעיפים יש כך שאם תכתבו אני אשלים אותם.

למעלה