מעב"ר

ram ram

New member
לא רכבתי עליה כי זוריק רכב עליה...

וכן יש לי תחרות שישי שבת ואני מקווה שהיא תהיה במצב טוב עד אז...

Blue Eyessss

New member
...../images/Emo47.gif

ואני קורונה נלחמנו בשקיות נליון מרושעות והשמדנו אותם ^^

שירלי317

New member
......./images/Emo3.gif

ואני וקים ניסינו להשאר בחיים כשהכבשים התקיפו אותנו

שירלי317

New member
Totally

אני שוקלת לשים ליצורה טפט של כבשים בתא כדי שתתרגל, כי אם אני אשים כבשה חיה אצלה בתא, אחרי 5 דקות היא כבר לא תהיה כל כך חיה

cowgirl Ms

New member
הוא התחרפן לי בשביל נורא צר ../images/Emo80.gif

שמצד אחד בריכת דגים והשני תעלה עמוקה.. אבל בתכלס זה היה באשמתי כי מקומות כאלו מלחיצים לי את הנשמה החוצה, אז ירדתי ממנו והלכתי ברגל את האזור המפחיד...

סזר הומו חחח

הוא עבד דיי טוב...ולא חיפש להתלות על הידיים.. נראה לי ולרועי שקצת חירפנו אותו עם פליינצ'יינג'ים כי עשינו קו שבור שבאמצע הקו (איפה שהשבירה) מחליפים קאנטר ואז שמגיעים לקורה של סוף הקו מחליפים חזרה למקורי...והיה מעייף חחחח וסז לא קלט ולא רצה להחליף..בסוף היה בסוודר... ואז עשינו את התרגיל הכי מעצבן בארץ בערך שיש משולש ממכשולים וכל פעם באים למכשול הראשון הולכים ימינה נגיד, קופצים מכשול שני לוקחים שמאלה, קופצים מכשול שלישי ממחוץ למשולש, נוחתים בתוכו ואז קופצים שוב את הראשון...וסזר כבר התחיל להתבלבל עם הימינה שמאלה בסוף חחחח אבל אני גאה בנו!!! באנו מכונסים למכשול! חחח נראה לי בין הפעמים היחידות שעשינו את זה...

DriftingAway

New member
תרגיל מזניב ביותר!!

שיר נראה לי שהוא התחיל להתבלבל בגלל החחשיש (עם ח' ערבית חח)

DriftingAway

New member
אס תומרי לו יא סיזר

לימזה אנתה רוצה כול כח הרבה חשיש?! זי לו טוף, בסוף מיגלים ביבדיקות יא איבני

MorH

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo174.gif יווו איזה

פטמות חחחח
...

../images/Emo6.gif

אני אמורתי לו ישמע יא סיזר, זה לא טוב הרבה חשיייש זה מימכרכר.... הוא אמר לי ישמעי יש שיר, זה טייב אנא לע מתמכרכר... אס אמורתי לו סיזר סיזר אנא מיקווה בישבילך זה המלאי נגמר ככה מהררר אנא בחבק יא עכבררר!

DriftingAway

New member
אנה מבסוטה יא סונג =]]

יא יעל לימזה אנתה כול כך' כישרוונית אה יא אלאאא?!

סזקע חמוווד

הוא עבד היום ממש טוב...=] הכיפופים היו בסטטט והוא החזיק את עצמו ממש ממש מעולה ועבד בין העזרים כמו שצריך... הפליינצ'יינג' היו סבבה פחות או יותר...ימין קצת קשה לנו אבל נתגבר... עבדנו רק איזה 20-25 דקות והיה ממצה וטוב...
ואני גאה בי שהרגליים היו יציבות ועבדו... ואני גאה בו כי הוא הכי חמווודייי=))

למעלה