ביקשה. רכבתי על: סתיו נושא השיעור היה: פלז'ר החלק הכי טוב: שלקחתי מקום ראשון החלק הכי גרוע: שנפסלתי בסיבוב שני כי סתיו יצא לקנטר ברגל הפוכה מה אני רוצה לשפר לשיעור הבא: ג'וג הערות: עשינו בהתחלה חימום ואז התחלנו פלז'ר. לקחתי מקום ראשון עם סתיו וסיבוב שני נפסלתי אבל הוא הפסיק באמצע כי הגיע סוף השיעור.
רכבתי על: רולי נושא השיעור היה: שולדר אינים ולגילדים החלק הכי טוב: השולדר אינים הלכו ממש ממש טוב החלק הכי גרוע: לא היה ממש גרו.. אבל לקח לו זמן להבין מה אני רוצה ממנו כי זאת היתה פעם ראשונה שלו. מה אני רוצה לשפר לשיעור הבא: לשב כמו שצריך גם באמצע התרגיל ולחדד לו את התגובה לרגל. הערות: רולי הוכיח לכווווולם שהוא לא טמבל!!!!!!
היו לי שני שיעורים אחרי חודש שלא היה לי שיעור על דייקירי... ביום ראשון: עשיתי מעגלים קטנים ואז עצירה (כמו שישי לי במסלול 4) ואז עשיתי מעגילים גדולים וכניסות לקטן ואז עצירה... ואז עשיתי ספינים.. ושתי עצירות... את כל זה עשינו עם שליטה על האף ביחד עם המתג החדש... ביום שני: עשיתי עוד פעם מעגלים קטנים ועצירות מקטן ואז מעגלים גדולים והחלפות.. ואז עצרתי אותה על הפס הישר באמצע והיה נחמד מאוד..! זוריק רוצה שנעשה כל יום שיעור עד יום שבת שיש לי תחרות...