מעב"ר

אם אני זוכרת את מה שבלו אייס

ביקשה. רכבתי על: סתיו נושא השיעור היה: פלז'ר החלק הכי טוב: שלקחתי מקום ראשון החלק הכי גרוע: שנפסלתי בסיבוב שני כי סתיו יצא לקנטר ברגל הפוכה מה אני רוצה לשפר לשיעור הבא: ג'וג הערות: עשינו בהתחלה חימום ואז התחלנו פלז'ר. לקחתי מקום ראשון עם סתיו וסיבוב שני נפסלתי אבל הוא הפסיק באמצע כי הגיע סוף השיעור.

לודמיר

New member
שיעור כיפי! כ"כ גאה ברולי!

רכבתי על: רולי נושא השיעור היה: שולדר אינים ולגילדים החלק הכי טוב: השולדר אינים הלכו ממש ממש טוב החלק הכי גרוע: לא היה ממש גרו.. אבל לקח לו זמן להבין מה אני רוצה ממנו כי זאת היתה פעם ראשונה שלו. מה אני רוצה לשפר לשיעור הבא: לשב כמו שצריך גם באמצע התרגיל ולחדד לו את התגובה לרגל. הערות: רולי הוכיח לכווווולם שהוא לא טמבל!!!!!!

~שיעור קפיצות עם יבו~

חחח כן כן, ימי כדרסז'ניקית תמו
וביום שישי היה לי שיעור קפיצות. אז אני לא אספר יותר מידי, היה ממש כיף, נהנתי מכל שניה. למרות שרכבתי נוראי
אז אל תתיחסו אלי, אלא למדהים הזה --->

arieledaho

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יואוו איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!

SkAzi w

New member
סתמיייייייייי !!!!../images/Emo99.gif

את לא רכבת נוראי בכלל !! אז סתמייי תמונה מהממת
תעלי עוד תמונות ... בקשה :)

MorH

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יואוווו ישלי דיבור איתךךך
חחחחחחחח לא לפה =))
תמונה
!!!...

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

יש לי עוד תמונות אבל לא לצחוק
יבו קופץ איקס
קצת מטושטש

תמונה מצחיקה ../images/Emo6.gif

זה מה שקורה שהסוס שלך לא יודע עדין מאיפה לקפוץ וברגע האחרון אתה מגלה שהמקום שהוא הולך לקפוץ, לא קשור בשום אופן למיקום של המכשול.
מסכני, אבל הוא עף

ram ram

New member
סוף סוף היה לי!!

היו לי שני שיעורים אחרי חודש שלא היה לי שיעור על דייקירי... ביום ראשון: עשיתי מעגלים קטנים ואז עצירה (כמו שישי לי במסלול 4) ואז עשיתי מעגילים גדולים וכניסות לקטן ואז עצירה... ואז עשיתי ספינים.. ושתי עצירות... את כל זה עשינו עם שליטה על האף ביחד עם המתג החדש... ביום שני: עשיתי עוד פעם מעגלים קטנים ועצירות מקטן ואז מעגלים גדולים והחלפות.. ואז עצרתי אותה על הפס הישר באמצע והיה נחמד מאוד..! זוריק רוצה שנעשה כל יום שיעור עד יום שבת שיש לי תחרות...

למעלה