מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה אין לי כח למתכונת הזו!

שירלי317

New member
פיייי איזה יום...

שעור קפיצות על בטטה מעופפת חמודי שקופץ כמו חתול, הוא קופץ ממש גבוה.. באיזשהו שלב הוא רצה עחרי מכשול שהיה לרוחב המגרש לפנות שמאלה, הייתי אמורה ימינה, התעכבתי לחזור לאוכף אחרי הנחיתה מהמכשול... ואממ, מצאתי את עצמי על החול מתחת לגדר..חחחחח, לא נורא.. חוצמזה היה חביב ביותר.. ושעור על קים, חוצמזה שהייתי עייפה כבר קצת, עשינו לגילד, פעם ראשונה של קים!! והיה דווקא יחסית בסדר לפעם ראשונה... וניסינו לעשות סייד פאס כביכול, הליכה הצידה בלי התקדמות קדימה, אבל זה לא הלך מי יודע מה... כעקרון עבדנו פשוט על לרכך אותה כי היא נעלה את הצוואר.. אז זהו, לא היה אפילו באקון אחד שזה הישג.. וכרגע אני כולי מתה מעייפות ונתפס לי קצת הגב =/ אבל יהיה טוב, מחר שוב בחווה מהבוקר
לילה טוב

kenz

New member
היה צחוקים לאללה

מה הבעיות שלך, תני לו גישט עם רגל ימין. טייסון דבילצ'יק. טוב שזה לא היה פעם ראשונה שהוא יצא השבוע. מסכנונת. אני רוצה עוגה!!!!

חח אני צילמתי את התמונה הזאת לא?!

וואי איזה שיעוררר
פיטרר כזה מתוק!!! אויי חתיך קטן:) קפצנו והיה ממש טוב=]

אה חח צילמתי תמונה כמעט אותו דבר חח

חח אני נויה...זאתי שעזרהה לך לשטוף את [איך קוראים לסוסה שלך?!] חח סורי אני סינילית.. את זוכרת אותי?!

stary1

New member
../images/Emo55.gifאת קצת מתבלבלת../images/Emo8.gif

יעל(ווינגז)היא זו שהסוסה שלה.. אני זו שרכבה עליה במנאז' (כמו הצרות שלך
).

ווינגז

New member
ממש כמו הצרות שלי../images/Emo67.gif

הלוואי ואלו היו הצרות שלי, היו לי חיים טובים.
ונויה, ברור שאני זוכרת אותך.

חח לא התבלבלתי...

אני יודעת שהיא של יעל...:) חח ואת לא רוכבת כמו הצרות שלי תאמיני לי =P

stary1

New member
אבל לי אין סוסה../images/Emo2.gif

לפחות לא בגבע כרמל
אני סתם באתי להרוס ליעל את הסוסה

soosapir

New member
נפלתי..../images/Emo122.gif

הייתי על שי..(פעם שניה שאני עליה) והיה לנו שיעור של שעה במקום 45 דק' כי שבוע שעבר היה פחות זמן.. קיצר- חצי שעה עשינו דרסז' שהיה מצוין והיא זזה ממש טוב..ובקפיצות בהתחלה באנו בטרוט לאיקסים.. ואז בקאנטר ואז אורטל העלה ל90.. ובהתחלה היה ממש טוב.. ואז כנראה דחפתי אותה יותר מדי והיא קפצה מקרוב אז עפתי מהאוכף ועשיתי סלטה..פפ..אבל היה צחוקים ומחר מביאים עוגה..

למעלה