מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה פיצי יפיפיה שלי.
עדיין תודה לשחף
על התמונה המדהימה.

שירלי317

New member
פףף, אחרי שנה שלא קפצתי!!

היה לי ביום שלישי שעור קפיצות על סוסה די מבוגרת בכלל לא בחווה אצלנו.. היה מוזר, אבל מבדר.. הלך דווקא די סבבה חוץ מזה שהיא הרבה זמן לא קפצה ובכלל עבדה במיוחד, והיא הייתה כולה מאושרת לקפוץ אז אחרי כל קפיצה היא התבלגנה, זרקה את הראש למעלה וקיפצצה לה כאילו בא לה איזה קומבינציה משו.. חח אבל היה ממש סבבה, רצוי לקפוץ קצת לפני המבחנים לקורס .. ויש מצב שרביעי אם אני לא אצא לסמינר המוזר הזה שתקעו לנו בבצפר אני אסע בבוקר לקפוץ עם סוס של אחד התלמידים של המדריכה שלי בת''א.. יהיה משעשע כי הוא די בהיימה.. יש לנו בחווה עכשיו שתי סייחות קווטריות חתיכיות, והקטנה יותר, בת 4 ימים בערך יותר גבוהה מהבת 3 שבועות.. חח יצאתי לטייל היום עם עוד איזה 4 חבר'ה מהחווה והיה דווקא סבבה, קצת חם.. אבל קים בדרך הבייתה התחילה לאבד סבלנות והתחרפנה, בעטה בשני סוסים מסכנים ומה לא.. פףף, מופרעת שלי ויום ראשון מתכונת בהסטוריה ויומולדת לאורליייי ולבת של המדריכה שלי.. חח, איזה יום.. אה, ואורלי, מסתבר שהדס מכירה את פרסי.. חבר שלה רכב עליו פעם ודווקא שיבח אותו ביופי אבל אמר שהוא תינוק.. חח, צודק! (מקווה שהמצב רוח שלך השתפר מאתמול בערב..

היה נחמד..=]

סז רץ..אבל הייתה לי הרגשה שהוא ירוץ באותו יום בבוקר (הייתה רוח) אז באתי מוכנה נפשית חחח... חימום סביר..קצת ארוך ואז קיצרנו והרמנו... ועשינו את התרגיל הכי מעצבן בארץ...שיש משולש מקורות וכל פעם עושים מעגל לאיזשהו כיוון ועוברים מעל שתי קורות, מכניסים צעד בניהם...יענו לדייק חחחח ואוך איזה תרגיל מעצצצצבן!! היה סביר..אבל שעשיתי בקאנטר שמאל אז היה חרא..בסוף הצלחנו חחח ואז התחלנו לקפוץ...בהתחלה ליין של 4 אין&אווט לא היה משהו.. אז עשינו כמה פעמים...הוא רץ הרבה וניצל פינה אחת כדי לשים גז חחחח אז כל פעם הייתי צריכה לעצור אותו... אח"כ עבדנו על שלישיה שהיה סבבה...קצת רץ וקפץ שטוח אבל בסוף עשינו 120 מכשול אחרון..אז זה נחמד..וקמתי מספיק גבוה כדי לא לחזור מוקדם אחרי המכשול ונתתי יד וסידרתי צעדים כמו שצריך רב הפעמים...קיצור יצאתי מרוצה...
התגעגעתי...

למעלה