מעב"ר

Nemo the star

New member
הפונית הזו מלכההה ../images/Emo99.gif

היה לי אחלה שיעור
היא מדהימה!!! ג'רום אמר לי שיותר טוב מזה לא יכול להיות
משפט נכון לגמרי! ממש התקדמתי מאז שהתחלתי לרכב איתו!

מושית פ

New member
היה שיעור מעוווולה

מאז שעברתי חווה זה היה הפעם הראשונה שלי בקבוצה..קצת היתבישתי להיות עם הקבוצה כי שם כולם מנוסים וכבר היו בתחריות ורק אני לא
אז המדריך קצת עזר לי.. אבל הרגשתי ממש כיף!! הביאו לי הפעם סוסה קצת קשה.. והיא קצת היתנגדה ועשתה דברים שלא אמרתי לה..אבל בסוף הסדרתי! ואמא ואבא ואחיין שלי באו לראות אותי! הם אמרו שרכבתי יפה
גם המרריך אמר שרכבתי ממש טוב ולימדתי אפילו את אחיין שלי מזה אוכף..למרות שהוא אומר רבע מילה.. אבל בכול זאת

cooling gel

New member
נווו אז אני אכתוב...

סתם להגיד שהיה שיעור עם ברנבס השופט מהונגריה והיה טוב בסה"כ והוא אמר שהתנועה שלה השתפרה
, ואחרי ספירה- לקחתי איתו כבר 6 שיעורים... והגעתי למסקנה שסקיי שונאת את רמת צבי היא היסטרית שם כמעט כמו שהיא היסטרית כשהיא שומעת כבשים. למרות שהיה שם די שקט היום...בלי מיכי...ואריאל שהייתה ממש רגועה...רק החבר הזה שלכן יהיה שם תמיד

הופ הופ הופ...... תפסי אותה מהר!!!

אוי שיט, היא ברחה....... הטיפה האחרונה של כבוד עצמי שנשארה לך נעלמה לתמיד בשניה שלחצת על "שלח". חבל לא?! אני רוצה לנצל את הבמה ולשאול את המוסטנג הזה או וואט אבר אם הוא קנה כרטיסים....? כדאי שיגידו לו שלא יפה לחיות בסרט בלי לשלם על זה.

Blue Eyessss

New member
צ צ צ צ צ../images/Emo47.gif

ג'ני אל תקשיבי לו! אני מכבדת אותך! ואני אתקשר מאוחר יותר שתספרי לי איך היה

JASONisTHEgod

New member
אמממ... כן, לא הייתי... אכן קשה..

ולמה להזכיר את "החבר" הזה שלנו כשלא צריך?!?!? מספיק יש לנו אותו כשאנחנו שם... לפחות ראית את בייב....
והלול לא עשה לך בחילה??? וזיו- עד שלא תוציא לסוסה שלך את העץ מהשיניים... אין לך זכות =]

cooling gel

New member
כן הריח של הלול זה כמו בניר דוד../images/Emo5.gif

פשוט ניראה לי שבכללי היא לא השלימה עם זה שיש בע"ח אחרים בעולם חוץ ממנה. הכבשים לידנו, הלול אצלכם, והפרות בכנות...

JASONisTHEgod

New member
זה דוחה!!!

למרות שאבוני אוהב תרנגולות.. אבל אני תמיד רוכבת ואז באיזשהו שלב ומיוחד אם אכלתי לפני נהיית לי בחילההה.... בבעעעע

arieledaho

New member
חחח אני רגועה אחרי לימודים שאני

עייפה.... אבל היה כיף!! גם לי היה שיעור נהנהנהנה (עם ברנבס)

שיעוררר כזה מושלםםם../images/Emo99.gif

רכבתי על פיטר
ולנועם היה מצברוח ממש טוב שזה היה ממש כיף חח.. התחלנו לקפוץ איקס ואז אחרי 3 פעמים הוא עשה לי מסלול קטן ואז היה לי סירוב אחד באשמתי... ואז הוא הוסיף לי עוד קומבינציה היו לי 2 סירובים ואז היה ממש טוב ואז בסוף הוא הוסיף לי עוד מכשול.. והיה כל כך טוב והוא עשה לי שיעור ממש קצר כי הוא אמר שהיה ממש טוב וחוץ מהסירובים אין לו מה להגיד לי=] אויי פיטרר הזההה אהבת חיי
היה לי שיעור הכייי טוב שהיהה לי אי פעם!!!

למעלה