../images/Emo122.gifכואב לי../images/Emo107.gif
~יום שני~ הגעתי לחווה בבוקר ונתתי המון צומי לאלפרד-הוא כזה חמוד!!!
ב-12:00 היה לי שיעור קפיצות על ברוך (באינדור)-היה מעולה עד שהגיע סוף השיעור. היה לי תרגיל של לבוא למכשול ולפנות פעם ימינה ופעם שמאלה, והקיר של האינדור זה 2-3 צעדי קאנטר אחרי הנחיתה. אז היה קטע שקפצתי והייתי צריכה לפנות ימינה אבל באתי למכשול ממש עקום אז ברוך החליט שהוא פונה שמאלה אז איבדתי שיווי משקל,נפלתי ובדרך ריסקתי את היד על הקיר של האינדור. ודווקא יד ימין שאני כותבת בה. אחרי הנפילה קמתי ואמרתי למלי שהכל בסדר ואני קולטת את הפרצוף שלה מבוהל נורא ולא הבנתי מה כבר קרה ואז אני מסתכלת על היד שלי ורואה שכולה מלאה בדם.
במקרה דודה שלי הסיעה אותי לחווה והיא אחות, אז יש לה באוטו תיק עזרה ראשונה אז שטפתי את היד והיא חבשה לי אותה ומלי שאלה אם אני רוצה לעלות על ברוך עוד פעם ואמרתי שכן. עשינו עוד כמה פעמים את התרגיל ההוא ואז ירדתי. אל תדאגו-היד שלי די בסדר, יש לי רק שפשוף מגעיל וענקי ומכתש בתוך הכף יד. אבל זה עם תחבושת וזה יעבור. לפחות לא שברתי משהו... ברוך סוס נשמה-הנפילה הייתה לגמרי בגללי.~רוכבת עקומה שכמותי~ אח"כ נסעתי לחווה בבן-שמן לבקר את חברה שלי שרוכבת שם עם חגית ומחזיקה שם סוסה, אז צילמתי אותה. ~תמונות בקרוב~ אגב-למישהו יש מתכון לעוגה טובה להביא לי?