מעב"ר

Nemo the star

New member
אניייי ../images/Emo3.gif מלא זמן לא כתבתי ...

אז זה היה יום מאושר נורא נורא נוראאא
עדיף שאני לא אספר למה
בכל מקרה אממ בשיעור אז רכבתי על בל וכבר כל הפחד עבר לי ממש !
והתחלתי טרוט ועברתי מעל הקורות אחרי זה עשינו מסלול וזה פעם ראשונה שאני על בל ואני ביקשתי להגביה עוד
וזה היה כל כך כיף רק שאני לא ממש מצליחה לעשות ישיבת קפיצות ושאני מנסה לקחת את הגב אחורה הרגלים הולכות קדימה ואני נופלת לה על הגב
יש למישהו עצה ? אבל בסך הכל היה ממש כיף וטוב

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif דווקא באלי כי לא כתבתי שנים

היה לי שיעור עם ירון היום!!! היה פשוט פ-י-צ-ו-ץ-!-!-! הסוס הלך פגז, חוץ מזה שהרגליים שלי מתות מכאבים, היה כל כך כיף ומצחיק!!!! וואו באמצע השיעור אני ירון ונעמה פשוט התפקענו מצחוק פאק! היה כל כך חזק!! איך אני מאושרת אין לכם מושג!! באלי שוווווב ושוב ושובבבבבבבבב......... אוף! למה הוא לא בארץ?! מאוווו וזהוו..

שירלי317

New member
השמנדוזה התעייפה אתמול

כי קרענו אחת לשניה את הצורה אז היום הייתה פשוט בובה קטנה

Vintage Queen

New member
~מחר~

שיעור על הבהיימההה היום היתה רכיבה טובה נקווה שהמגמה תמשיך גם למחר P=

היה הכי מושלםםםם../images/Emo210.gif

היא מושלמת!! הסוסה הזאת פשוט מושלמת!! עשינו את הב' והיה הכי טוב.!! מחכה למחר

../images/Emo122.gifכואב לי../images/Emo107.gif

~יום שני~ הגעתי לחווה בבוקר ונתתי המון צומי לאלפרד-הוא כזה חמוד!!!
ב-12:00 היה לי שיעור קפיצות על ברוך (באינדור)-היה מעולה עד שהגיע סוף השיעור. היה לי תרגיל של לבוא למכשול ולפנות פעם ימינה ופעם שמאלה, והקיר של האינדור זה 2-3 צעדי קאנטר אחרי הנחיתה. אז היה קטע שקפצתי והייתי צריכה לפנות ימינה אבל באתי למכשול ממש עקום אז ברוך החליט שהוא פונה שמאלה אז איבדתי שיווי משקל,נפלתי ובדרך ריסקתי את היד על הקיר של האינדור. ודווקא יד ימין שאני כותבת בה. אחרי הנפילה קמתי ואמרתי למלי שהכל בסדר ואני קולטת את הפרצוף שלה מבוהל נורא ולא הבנתי מה כבר קרה ואז אני מסתכלת על היד שלי ורואה שכולה מלאה בדם.
במקרה דודה שלי הסיעה אותי לחווה והיא אחות, אז יש לה באוטו תיק עזרה ראשונה אז שטפתי את היד והיא חבשה לי אותה ומלי שאלה אם אני רוצה לעלות על ברוך עוד פעם ואמרתי שכן. עשינו עוד כמה פעמים את התרגיל ההוא ואז ירדתי. אל תדאגו-היד שלי די בסדר, יש לי רק שפשוף מגעיל וענקי ומכתש בתוך הכף יד. אבל זה עם תחבושת וזה יעבור. לפחות לא שברתי משהו... ברוך סוס נשמה-הנפילה הייתה לגמרי בגללי.~רוכבת עקומה שכמותי~ אח"כ נסעתי לחווה בבן-שמן לבקר את חברה שלי שרוכבת שם עם חגית ומחזיקה שם סוסה, אז צילמתי אותה. ~תמונות בקרוב~ אגב-למישהו יש מתכון לעוגה טובה להביא לי?

Nemo the star

New member
לא נעים , לא נורא תתעודדי ..

רכבת על ברוךךך ?! חח גם אני רכבתי עליו פעם !

stary1

New member
../images/Emo55.gifמעניין

גרמתי ליעל לצאת איתי לטיול רכיבה^^ אני יצאתי על לוליטה שבדקה אותי כל הרכיבה(שתהיה בריאה
)ואפילו יצא לי להיות הראשונה כשהיו כל מיני שטויות שהסוסה של המדריכה לא רצתה לעבור
. אח"כ רכבתי במנאז' על לולה והיה ממש נחמד. חוץ מזה עשינו כל מיני שטויות אחרות ואני חייבת לרכב יותר ווסטרן!!

למעלה