מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה אני עייפה.

netapet2

New member
שלי :)

לא היה לי שיעור רכיבה אבל יצאתי עם אחותי לטיול בחוץ, ואז נכנסנו פנימה למנז':) והיה סבבה... ועזרתי לה לטפל בסוסים :) והיה ממש ממש כיף...

איזה פשוש../images/Emo99.gif

שיעור אחלה...קפצנו גבווה רכבתי על גנדי הוא היה מושלםם וקפץ מושלםם

חחח לא בסוף שחכתי את המצלמה בבית

אבל מחר יש לי עוד שיעור ואני בטוח מביאה מצלמה=]

cowgirl Ms

New member
שיעור רכיבה זה לא..../images/Emo80.gif

כי אני דיעורים כבר שנה לא לקחתי
אבל שבוע שעבר עשיתי טיול נורא נחמד, רק אני ותות [הסוס] בשדות חדרה, משהו כמו 3 שעות. השבילים שם פשוט מדהימים ודפקתי קאנטר רגוע וקצבי כזה, על מושכות לחלוטין ארוכות במשך איזה 10 דקות.. אני חושבת שגם תות נהנה מזה, לא דירבנתי אותו ולא כלום, נתתי לו ללכת לאן שהוא רוצה ובקצב שקט [הייתי צריכה לעשות קצת "הווו" מדיי פעם, הוא אוהב גאלופ
]. היה איזה קטע שהיו כמה אנשים על הדרך ותות כמובן חייב להראות שהוא יותר מגניב ממני והוא התחיל להחרפן קצת, אבל הרגעתי אותו בסוף.. בדרך חזרה הלכתי לאיבוד בפרדסים ולקח לי איזה שעה למצוא אותה חזרה... פרדסים במקום חדש זו מכה
אבל הריח פשוט מדהים. פפפ, אני מקווה שאוכל לישון נורמלי הלילה ולנסוע אליו מוקדם בבוקר מחר.

Shavit93

New member
היה כייפפפפפ : ]]

עשיתיי קנטר חחח רכבתי על כרמן סוסה הכי חמודה בעולםם!! והיה כייפפ מיייאוד

fliperit

New member
לא היה ../images/Emo46.gif

בעע בגלל אי הבנה מטומטמת לא היה לי שיעור...וזה מרגיז אותי!

גם לי../images/Emo46.gif

נמאס לי שכל הזמן אבא שלי קובע על הדקה התשעים!!אבל הוא לוקח אותי לטיול ביום שבת או משו כזה!!בגלל שאין שיעור !וגם שבוע שעבר התבטל אז הוא חייב לי שני טיולים

שיעור מטורףףףף../images/Emo210.gif

רכבתי על יושי המושלם והוא לאא יצא מהתא שלו 3 ימים חוץ מהליכות... אז היה לו מלא אנרגיההה עשיתי לו לונג' לפני היה טירופייי עליתי עליו הוא היה עוד יותר מטורףףף חיממתי אותו ואז התחלו לקפוץ.... ובאתי לחימום לאיקס קטן והוא כזה קפץ לי את זה כמו מטר עשרה חחח חמודד ואז תקע לי גלופ המניק אבל הבין שזה לא משתלם לעשות את זה
אז עברנו למנז' אחר שאין רוכבים ואז התחיל להירגע... אז התכלנו לקפוץ והוא היה ממש מתוקייי
איזה פעם פעמיים הוא קפץ עקום חחח אבל היה מעולה=]

snow snow

New member
כ"כ חווו"ל ../images/Emo3.gif

אחח לי היה ת'שיעור הכי שלמות בארץץץ

המ....סביר...

אין מה להשוות לשבוע שעבר... אבל רועי אמר שרכבתי טוב...וגם התוצאות היו טובות אז אני משערת שהלך לא רע חחח... נמנמ...בהתחלה עבדנו על להאריך אותו ולשחרר...ולקח פול זמן עד שהצלחתי..=/ ואח"כ בקפיצות הלך חרא חחח הוא קפץ בסלאו מוושן ולא היה טוב בכלל... אח"כ עשינו ליין של אין&אאוט צעד דיי גדול ואז אפרייט/אוקסר... בסוף זה היה אוקסר של 120 אבל ממש לא הצלחתי לזרום איתו בקפיצות..=| קיצור אני וסז לא טיפוסים של בוקר חחח יש תמונות אז שיעל תשלח..=]

למעלה