מעב"ר

fliperit

New member
היה נחמד מאוד...

התחלתי ברכיבה על פליפ שהייתה לא רעה בכלל...עשינו החלפות והוא היה חמוד לגמרי. אח"כ עליתי על איזה זכר צעיר והוא גם היה ממש חמוד...עבדתי איתו בעיקר על תגובה ליד והוא היה מתוק. אחרי שירדתי מהזכר עליתי לרכב על סוס שנח שבוע בגלל צליעה, אבל הוא עדיין צלע אז עשיתי רק 10 דקות הליכה. בסוף יצאתי לטיול הליכה על סוס שיש לו גיד מתוח וצריך חצי שעה הליכה ביום...והוא היה בסד...קיוויתי שיהיו יותר עניינים איתו...באקים וכאלה...

Shavit93

New member
מעצבןן.. =\

רכבתיי על ווילסון וביגלל שאני רוכבת מתחילה ניסיתי לעבור לקנטר... ולא הלךך ליי כי הוא כל כך שמןן הסוס הזה עצלניי חחח היה סביר ... = ]

לא שיעור סתם רכיבה../images/Emo210.gif

גם ביום ראשון וגם ביום שב ביום שבת רכבתי על ספיריט סוס ממש חמוד אבל הוא ממש חוצפן בהתחלה הוא קצת ניסה אותו אבל הוא הבין שלא משתלם לו
סתם עשיתי איתו טרוט מעגלים ודבים כאלה...הוא התחבר ממש טוב בסוף המדריכה שלי קצת הקפיצה אותי איתו לא קפצנו גבווה סתם.. אבל הוא היה סבבה. ביום ראשון רכבתי על פוני(פוני גדול ושמן)שקוראים לו האווי. ממש חמודייי גם עשיתי איתו קצת טרוט וקנטר... והוא גם התחבר ממ טוב=] שתי רכיבות חמודות
חחחחח

dressagelover

New member
OMG

זה בראון אני רכבתי אליו שאני הייתי בת 8!!! וגם נפלתי בבנו חחח באיזה חווה הוא?

חחח זאת תמונה ישנה...כמו לפני 2שנים

אממ אם אני לא טועה הוא אצל יפתח בקיבוץ יגור פוני ממש חמוד!
בבקשה אל תשימי לב לכיעור (שלי)

חחחח ואני רכבתי עליו כל החיים שלי

שהייתי בת 11-12 חח הוא היה אצלנו איזה שנה-שנתיים ויהודה ממש אהב לתת לי אותו כל שעור וגם ליפתח.. חח יפתח היה נופל ממנו כל שעור איזה 5 פעמים לפני שהוא קנה את זאוס ואוריקה... וגם אני נפלתי ממנו איזה 8 פעמים אם לא יותר.. חח פוני רשעעע!!אבל היה נחמד לרכב עליו ולקפוץ איתו..

michaltinker

New member
גמנייייייייייי!

רכבתי אליו לפני טינקר שהוא היה של הגר לפני שהוא ח-ז-ר ליגור..

netapet2

New member
שיעור טוב!

לעומת שבוע שעבר, שהיה לי שיעור מוקדם יותר והיה לי חם מידייייי ולא המצלחתי כל כך לעשות מה שרציתי... השבוע היה ממש ממש כיף... עשיתי שיעור עם אחותי שקצת הרסה לי את המכשולים אבל לא נורא.. רכבתי על יסעורי המדהים :) וקפצתי איתו לא יודעת כמה... עשיתי בהתחלה קבלטים... ואז עברתי לקפיצות... בהתחלה זה היה איקס אחד... ואז מאחוריו 4 או 6 צעדים היה עוד אחד, שהיה איקס בהתחלה, ואז הפך להיות נו איך קוראים לישר הזה עכשיו שכחתי!!!!!!!! אוף... אז בטח תדעו על מה שאני מדברת
היה אחלה שיעור!!! יסעור לאב יווווווו

למעלה