מעב"ר

בעע :(

פעם ראשונה שהיה לי שיעור רע עם לאקי(למרות שזה באשמתי כי זה היה שיעור ישיבה חח) היה שיעור כל כך רעעעעעעע עבדנו על ישבת הקפיצות שלי כי היא צריכה שיפוץ(רציני!!) ובאתי במיוחד מוקדם ובניתי גריד והרסתי לעצמי ת'גב כשסידרתי את הגריד ואז החימום התחיל סבבה ומשם הכלללללללל הדרדר באתי לגריד ועשינו את זה על הכי נמוך ככה שנתאמן ושלא נהיה לחוצים על הגובה! באתי וכל פעם בעיה אחרת ולא הצלחתי לישם את מה שאורלי(המדריכה המושלמת שלי:) ) אמרה לי :( יצאתי מהשיעור הזה כל כך מאוכזב ומתוסכל והיו צעקות והכל
ופשוט לא הצלחתי כאילו רק את הידיים הצלחתי לשפר וגם זה אני בספק אם אני אזכור לשיעור הבא:( קיצור יצאתי מאוכזב ועצבני!! וזה אבל לאקי מושלמון חחח הכל אני! בעעעעע אוף כמה רשמתי זה מראה עד כמה אני מתוסכל כי אני לא נוהג לרשום כל כך הרבה זה מעיק ח(זה מעיק גם לקרוא את זה בעע) ח"ח למי שקרא עד לכאן!! יופי ממש אוףףףףףףףף
גם למה התפוז הזה לא נותן לי להעלות תמונות גדולות גם אחרי ששניתי את הסוג שלהם אוף מישו יודע איך לעזאזל אני יכול לההתאים את התמנות יתאימו לתפוז????

horse 1212

New member
אני קראתי../images/Emo13.gif,

לא נורא גם לי יש את השיעורים הנוראיים האלו שאני יוצאת עם הרגשה חראא
. ולגביי התמונות יכול להיות שהן גדולות מידי (מעל 500KB),אז תקטין אותן. פפפ התמונה יפה אבל העקימות שלי ושל וונדי נוראית!!בעיקר שלי=|
.

arieledaho

New member
תפתח את התמונה בצייר

אחרי שאתה עושה את זה יש למעלה את כל הקובץ בלה בלה בלה...אתה נכנס לתמונה ואז יש "קטגוריה" של מתיחה הטיה אתה לוחץ ונפתח לך חלון עם אפשרות לשינוי 100 חח אז אתה משנה ל50 או 60 ושומר את התמונה...והופ התמונה קטנה!!!מקווה שהבנת או שעזרתי לך חחח

SNTQ

New member
כל כך שמחה בשבילך../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifכן טוב,

בשביל זה הייתי צריכה לרוץ את כל העלייה של הר הרצל ב-26 מעלות חום עם סווטצ'רט, אצבע מדממת ופלטפורמות
אבל עדיין זה היה נחמד

שירלי317

New member
אחלה צנזורה =>>>>../images/Emo3.gif

אתמול יאצאאתי טיול שעתיים והיום טיול רגוע 3 שעות, ביער בן שמן.. היה ממש נחמד
וברביעי קניתי לקימי מגנים ל4 רגליים ופעמונים לקדמיות
בצבע בורדו.. גרר, ממש יפה לה!

למעלה