מעב"ר

fliperit

New member
תמונה ממש יפה ../images/Emo99.gif

אתמול הייתי בחווה....התחלתי עם רכיבה על פליפ, והיה מעולה! עשינו רולבקים....1 לכל כיוון עם עצירה מהיד, ואחד לכל כיוון עם עצירה מהמילה, ואח"כ שתי עצירות עם הליכה אחורה- וזהו! היה פשוט מושלם! אח"כ רכבתי על איזה סוס שהגיע לחווה לפי משהו כמו שבועיים, והוא היה ממש סוס לחוץ! הוא כל הזמן ניסה לברוח חזרה לאורווה והרכיבות עליו היו קטסטרופה...ואתמול הוא היה מקסים! פשוט חמוד! קינחתי עם 40 דקות הליכה על אחד הסוסים..וזה שבר לי את הישבן...

soosapir

New member
יפה....

איזה חמודה היא..חח..למה את רוכבת עם שמיכה של ווסטרן?

שירלי317

New member
כי היא צריכה עוד להשמין

אז בנתיים האוכף גדול עליה והשמיכה שלי דקה מדי אז לקחתי שמיכת ווסטרן עבה =] ותודה...

שירלי317

New member
../images/Emo15.gifכל כך מתאים לנו עכשיו..

What would you think if I sang out of tune Would you stand up and walk out on me? Lend me your ears and I'll sing you a song And I'll try not to sing out of key Oh I get by with a little help from my friends Mm I get high with a little help from my friends Mm going to try with a little help from my friends What do I do when my love is away? (Does it worry you to be alone?) How do I feel by the end of the day? (Are you sad because you're on your own?) No I get by with a little help from my friends Mm I get high with a little help from my friends Mm going to try with a little help from my friends (Do you need anybody?) I need somebody to love (Could it be anybody?) I want somebody to love (Would you believe in a love at first sight?) Yes I'm certain that it happens all the time (What do you see when you turn out the light?) I can't tell you, but I know it's mine Oh I get by with a little help from my friends Mm I get high with a little help from my friends Oh I'm going to try with a little help from my friends (Do you need anybody?) I just need somebody to love (Could it be anybody?) I want somebody to love Oh I get by with a little help from my friends Mm going to try with a little help from my friends Oh I get high with a little help from my friends Yes I get by with a little help from my friends With a little help from my friends

שירלי317

New member
בסדר.. הגיוני..

אבל כבר כמה שפעמים אם אני לא חלמתי בטעות שעשו שרשורים של שירים שכל אחד מקשר אותם לסוס שלו ולעצמו... ככה שמשום מה היה נראה לי הגיוני.. בכל אופן.. שיהיה סופ''ש נעים!

שירלי317

New member
אז

יאללה, בואו נזרוק את כל הפורום לכלא ונעשה שמח.. חח, סתם, דוגרי זה באמת עבירה על החוק.. אני וטיפשותי...

soosapir

New member
עונה...

אחח.. היה שיעור אחד הגרועים....:S הייתי על מג'יק הבטטה הזה.. שלפחות התחיל לזוז.. אבל לא בעצרתי אלה בעזרת שועל נחמד..חח.. שהפחיד אותו.. ו.. קפצנו מכשולים שקרובים אחד לשני.. כדי להראות שצריך לתכנן את הדרך או משוו כזה...

ואי כמה זמן לא עניתי על מעב"ר....

רכבתי על סוס בשם גונדולף חח לא קפצנו גבווההוא היה ממש חמודייויש לי קפיצה ענקית אז לקח לי שני קפיצות להתרגלבסך הכול היה נחמד...

למעלה