מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה תנו לי להתלהב מהחתיכה שלי.
ותודה לשיר.

ורק לי לא היה שיעור

אבל מה כן? פיתחתי את התמונות מפורים (אהמ, נעה...)... ועכשיו ממש ממש ממש בא לי שיעור...
שיינצי (נעה התמונה בשבילך)

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהו פיצע,

את תצטרכי להביא לי את הדיסק
משמע- לבוא ביומשלישי
נא וחפיף על השעור ^^" אח שינצי חתיכי.. איזו תמונה ישנה! חחח ונכון זה שחר רוכב עליו?!

שירלי317

New member
=/

יום חמישי העין של הסוסה שלי התנפחה, בשישי ירדה קצת הנפיחות והיום כל מה שהיה נפוח התפוצץ כזה, ויצאה מלא מלא מוגלה ירוקה ומסריחה.. שעה עבדתי על לנקות לה את זה ולטפל לה בזה... אני מקווה שסופסוף זה יעבור לה.. =/ והרגל שלה עדיין טיפה נפוחה.. יום ראשון הוטרינר אמור להגיע.. למרות שנראה לי שלא יהיה לו יותר במה לעזור.. מה שכן החמודה שלי נותנת לי לטפל בה, עומדת כמו פסל ורק מדי פעם מעיפה את הראש בגלל שכואב לה.. שמתי לה שמנים ומשחות של אמא שלי ושטפתי לה את זה עם מי מלח... מסכנה שלי... נקווה לטוב.. בלי קשר, מטאטא זה נשק קטלני...

אם היא כל הזמן נפצעת

אז למה את לא בודקת לעומק מה גורם לזה? אם היא נפצעת בתא אז תבדקי מה יכול להיות בולט בתא או שתעבירי אותה לתא אחר..

שירלי317

New member
אממ

אז זהו, שבשבוע הראשון אחרי שהעברנו אותה לחווה אז היא נפצעה קצת בעין בגלל שהיא נכנסה למתבן ונלחצה אז יש מצב שפשוט נכנס לה משו לעין שלא ראינו אז וגם הוטרינר לא ראה.. ויכול להיות שפשוט המשהו שנכנס לה לעין ועשה לה אז דלקת קטנה שעברה צ'יק צ'ק ובשלום גרם לדלקת קצת יותר גרועה שגרמה לעין שלה להתנפח ועכשיו כל המוגלה יוצאת וזה מעולה בקשר לרגל, אין לי מושג מה קרה לה איתה באמת.. בדקתי את התא והוא בסדר, האמת שהיא גם לא צולעת, פשוט טיפה התנפחה לה הרגל ממש קצת... אני מורחת לה משחות ועושה לה עיסוי.. אני מקווה לטוב.. יום ראשון יגיע כנראה הוטרינר... אולי יהיה לו רעיון מה קרה ככה שנדאג שזה לא יחזור על עצמו...

netapet2

New member
היה שיעור נחמד ../images/Emo13.gif

רכבתי על יסעור... אממ ועשיתי אפרייט של נדמה לי 60-70... ואיקס של 70-80... לא יודעת... זה היה מסלולון של שני מכשולים והיה נחמד.. אבא שלי צילם אז נקווה לתמונות בהקדם

למעלה