מעב"ר

fliperit

New member
יומיים בחווה

יום ראשון: היה יום מטורף! פשוט קרו כל מני דברים קטנים כאלה מעצבנים והיה יום מוזר ומעצבן. התחיל בזה שקמתי ב-5 בבקור! כדי להכין לאחותי את התחפושת... שתי המדריכות צלעו (אחת נקעה את הרגל, והשניה התהפכה עם סוס שקפץ על 2- זה יה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי! הייתי בטוחה שהיא הולכת למות...אבל לא קרה לה כמעט כלום..). מצאנו 2 גורות כלבים ששוטטו עם אמא שלהן על הכביש, ולקחנו אותן רק כדי שלא ידרסו. אחד מהסוסים שיודע להוריד ראשיה השתחרר כל הזמן (5 פעמים!) ובסוף היום חזרתי הבייתה עם מישהו ששמע מוזיקה מזרחית בקולי קולו..והייתי צריכה לסבול את זה 3/4 שעה! בקיצור...נקודת האור היחידה ביום הזה הייתה הרכיבה על פליפ- שהייתה מאוד טובה מבחינתו (הוא הסתובב ממש יפה!) ופחות טובה מבחינתי.. יום שני: שקמתי לפני 6 בבוקר...כדי להספיק להגיע לחווה בשבע וחצי. בדרך לחווה ראינו את האמא של הגורות מאתמול דרוסה ליד הכביש
אח"כ עליתי על פליפ והייתה רכיבה מעולה, מבחינת שנינו..והאמת שזה היה מאוד טוב, כי עשינו שיעור עצירות...וזה אלמנט קצת בעייתי אצלי...אז זה נתן לי הרבה ביטחון. אח"כ הייתה לנו מסיבת פרים נחמדה מאוד..חיפשנו את הסוסים לפיראט, זברה, אוהד בית"ר, פנקיסט, פר משוגעת ושטן.... ובנוסף לכל הדדברים הטובים- חברה שלי באה לבקר אותנו והחזירה אותנו הביתה... סחטיין למי שקרא עד פה

שירלי317

New member
=]

השעור היה ממש טוב יחסית, החמור שוב החליט לאיים על קים..חח אחרי השעור שטפתי אותה עם השמפו של אמא שלי ועם חומץ (כן, חומץ..
זה מרכך טבעי!!) וסדרתי לה קצת את הרעמה והזנב, והיא עמדה פשוט כמו פסל במשך איזה שעה כשטיפלתי בה, פינוקי שלי! מה שכן, היא כנראה קיבלה מכה בתא או משהו, אז רגל שמאל הקדמית שלה טיפה טיפה נפוחה, אבל מרחתי לה את המשחה של אמא וישבתי ועשיתי לה מסז' איזה רבע שעה ברגל, נקווה שהנפיחות תרד עוד כמה ימים, יום שישי כנראה יוצאים לטיול ארוך של איזה יום.. ואני אקנה לקים פעמונים =} איזה יום כיפי.. יש לי מצלמה חדשה!!!

cavallo

New member
בא לי=)

רכבתי על אוסטין,כרגיל...אממ התחלתי במאנז' למעלה היה סבבה היא היתה ממש רגועה ואז עברתי למאנז' למעלה בשביל הקפיצות אבל היא התחרפנה שם לגמרי אולי בגלל הבוץ או אולי זה המוזיקה שהיתה בפארק שעיצבנה אותה,אבל פסדר,שרדנו...
בכל אופן חזרנו למאנז' למעלה קפצתי מטר והיה חביב ביותר

למעלה