מעב"ר

2STRIPE

New member
הרבה זמן לא פתחתם ../images/Emo3.gif

טוב אני מעתיקה את זה מאיפה שהוא
(השיעור שהיה ביום שלישי)היה שיעור נחמד.. קפיצות טוסטוס רחינה..
זה עלול להיות חופר
התחלתי להתחמם ואז עומרי הגיע.. יש לו שיעור אז נאלצתי לעבור לריבוע חחח אני רגילה להוביל שמה לא לרכב שמה אח"כ עברנו למגרש קפיצות כשנגמר לנועם יעל ורוני השיעור.. חימום מעפן.. לעבור בטרוט מעל הקורות המסכנות האלה.. אח"כ עשינו איקס מסכן.. ורחינה החליטה שהיא רוצה שאני יעשה ישיבת קפיצות הרבה לפני הזמן.. מה שאני בד"כ לא עושה עם טוסטוס <כי צריך להחזיק אותה שלא תפרוץ עד לרגע הקפיצה..>!! אז הלך חרא והיו פריצות.. אח"כ כרגיל כמו כל שיעור קפיצות בזמן האחרון עשינו את ה"גריד" הזה של ה3 אין&אווט רק שזה היה 2... ואז רחינה העלתה קצת את האיקס עשינו אותו ואת האין&אווט.. מעפן לגמריי!! אח"כ היה קצת יותר מעניין.. היא אמרה להיכנס לאיקס ההוא שהפך לאפרייט 70 80.. בקנטר.. סבבה מאוד נחמד קצת גיוון..! ואח"כ את האין&אווט המשולש.. חרא שיעור סבבה..?! וטוסטוס הייתה סבבה לגמרי ((השיעורים האלה לא יכולים להימשך ככה!! אם אתם צריכים אני יביא לכם עוד סטנדים כדי שתגוונו ותעשו עוד מכשולים גאד דמט!!! אני אפילו יבנה לכם אותם רק בחייאת רבק תשנו תגוונו תוסיפו תעבירו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כ"כ מעצבןןןןןן וכל השיעור עושים את אותו הדבר! אין מצב שלא תעשו את האיקס ההוא או את האין&אווט הזה!! רק שהם יגוונו לכם אותו אם קצת קנטר לפני או בכניסות והיציאות ממנו!!)) (הרכיבה ביום ראשון)אני טוסטוס
רוני וורד היו במגרש ורכבנו בייחד
היה מאוד נחמד
טוסטוס הייתה גמישה והסכימה לעשות תרגילים שהיא בד"כ עושה בהם דווקא כי לא בא לה עליהם
והיא לא התלהבה מהמכשולים שהיו איפה שרכבנו <אהמ כי רוני תפסה את החלק שאין בו מכשולים
> וזה היה ממש נחמד
קצת תמונות מהרכיבה בראשון

2STRIPE

New member
תמונה קבוצתית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוסטוס שחורה ומונסון

netapet2

New member
אמרתי לך כבר

שהתמונה הזאת ממש ממש יפה? ושאת מחוייבת לבוא הנה? XD

shir308

New member
איזה כיייף! ../images/Emo6.gif

אוקיי אז היו לי השבוע שניי שיעורי דרסאג' (בגלל הגשם
) אבלל דווקא נחמדים מאוד
לא ממש מעניינים....... חימום,מעברים (בעעע), מעברים במצב עמידה......שיחרור ו................ זהו!
(מרתק הא?) השיעור קפיצות האחרון שלי היה שבוע שעבר יום שישי
....גם שם היה נחמד!
לא משהו מסובך...מסלולון עם קומבינציה ,אוקסר ואפרייט שקופצים משניי הצדדים ..... על קלי המהממת
כייף ליייי!

יShaniי

New member
חח את לא ../images/Emo3.gif אני דפקתי חתיכת נפילה ../images/Emo6.gif

עוץ לי גוץ לי שמייייין
*גנבת עוגיות* דברי איתיייי

snoeyka101

New member
כמה רכיבות השבוע=]. ועמיתו את תמיד חופרת!!!

טוב אז ככה: יום שני אם אני לא טועה, עלינו לרכב עמית ויירד ואני. היה ממש נחמד:] כל אחד תפס את החלק שלו, רק שעמית כל הזמן באה לי בקנטרים והפריע לי והברבי שלי כל הזמן רצתה ללכת אחרייה וזה היה פשוט מעצבן! היה ממש סבבה, יום שלישי עליתי ב4 לקפיצות היה נחמד, עשינו מסלול נחמד והיה טוב, ב5 הצטרפתי לקבוצה של עמית והיה לא משהו, גם היא וגם אני היינו גמורות טוטלוס. יום חמישי היה לי שיעור פרטי עם אבא עינו אפרייטים ואוקסרים וכאילו לבנות את הקווים, הצעדים וכו הלך נחמד כזה... היום רכבתי עלייה לבד והיא הייתה מדהימה על ימין, ובמושכה שמאל קצת קשה=\ שטויות. מקווה שילך לי איתה טוב מחר ושהיא לא תעשה לי שטויות:]]]

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח רוני ואת לא חופרת..?! <עלינו לרכב בראשון אגב חח> חוצמזה חשבתי שכבר התרגלת אבל אני רואה שלא
ותגידי תודה שבכלל צילמו אותך ו2 פעמים שנכנסתי אליך שמה לא אומר כל שניה..! וחוצמזה את צריכה להודות לי שפיניתי לך את המגרש הנוח הזה שדי הייתי צריכה אותו כדי לעבוד עם הכפרע הזאת על כמה דברים ששמה לא יכולתי לעבוד איתה
<בהצלחה מחר!!
תביאי גביע הלוו!!> ויש לך תמונות יותר טובטות מראשון אז תעלי אותן

Ontario R Z Y H

New member
אווווומאיייייגאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדד

אני רוצה את השמיכה הורודה הזאתתתת

snoeyka101

New member
חחחחחחח כן זה מהמם לה../images/Emo9.gif

זה מחנה, האריס הורס- וגם המגנים חח...

SapirElias

New member
הוא מדהים ../images/Emo99.gif

הרעמה קצת עקומה
אבל הוא עדיין ממש יפה חח..

SNTQ

New member
חחח זה כי הוא לא יודע לעמוד בשקט כשמספרים

אותו.. או שפשוט ניצן עקומה (גם הגיוני
).. ואכן סוס מדהים, מעט מרושע הייתי אומרת

2STRIPE

New member
אה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בתמונה הראשונה זה היה נירא כמו איזה מנוף לא ברור:S חח וכן הרעמה שלו קצת עקומה
חתיך

למעלה