מעב"ר

soosapir

New member
אני עונה...!

הייתי על מג'יק..(הסוס הכי עצלן בחווה..) בחווה..בחימום היה פסדר..ואז התחלנו לקפוץ...ובקפיצות הראשונות לא באתי עם מספיק קצב אז הוא נתן חצי ברקס ורק אז קפץ... ואחרי זה היה יותר טוב.. ואז קפצנו מכשולי מאלכסון...(כדי להראות שבג'אמפ אוף לא צריך לעשות את כל הסיבוב או משהו כזה..) ודיי התבלבלתי במכשולים.. כי הייתי כל הזמן עסוקה בלנסות להזיז אותו כדי שיקפוץ נורמלי..אממ.. זהו.. היה שיעור דיי חרא... אה.. שחכתי..חח.. באתי למכשול והייתי צריכה להיצמד לגדר ושאני מגיעה לטריילר(איך שלא כותבים...)לפנות..ואיזה "מישהו".. שרכב על ליידי.. נתקע שם..חח..

soosapir

New member
חח..

באודים..ולא נראה לי כי הוא סוס בצפר(דיימ מעפן..חח..) לא להרוג אותי...!..סתם.. אני אוהבת אותו..הוא חמודי..

עדימ

New member
חח אם תתני לי מסנג'ר שלך אני

יעביר לך וידיאו שלי על מג'יק הבטטה שלי! כי אין לי תמונות עליו כי אמי איבדה לי את המצלמה!

שירלי317

New member
לא

כי זו החווה הפרטית שלה ואין עוד מדריכים... אבל לא נורא, ככה אני יוצאת לטייל עם החבר'ה כל השבוע ואולי ברביעי אני אעבוד קצת לבד במנז'...

soosapir

New member
אה..חח..

איזה כייף.. אני אוהבת לעשות טיולים.. איפה היא?

fliperit

New member
היה מאוד נייס

רציתי לעשות עצירות, אבל בגלל שהייתי עם גב תפוס החלטתי לא לעשות, כי לא ידעתי אם זה יכאב לי..אז עשיתי ספינים והוא הסתובב לא רע בכלל..

netapet2

New member
היה שיעור אתמול

עשיתי מסלול של 3, 2 איקסים ואחד עוד אחד שלא יודעת איך קוראים לו.. מסלול בקאנטר, בערך 60 או 70.... נ.ב. עוד מעט... זאת אומרת אחרי פורים... זה יהיה 3 שנים לזה שאני רוכבת
חח

למעלה