2012 - הסרט

רותי 11

New member
../images/Emo202.gif2012 - הסרט ../images/Emo202.gif

מעולם לא היה תאריך בהיסטוריה חשוב לכל-כך הרבה תרבויות, דתות, מדענים וממשלות. 2012 הוא סרט הרפתקאות אפי על מהפך קיצוני שמביא את העולם לקיצו ומספר את מאבקם ההירואי של הניצולים. רונלד אמריך בסרטו החדש מציג את ההתמודדות של הגיבורים אל מול כוחות הטבע האימתניים. רעידות אדמה, גלי צונאמי ענקיים, לבה מתפרצת הם רק חלק מפגעי הטבע, שפוקדים את העולם בשנת 2012. ג'קסון קרטיס (ג'ון קיוזאק), סופר כושל ונהג לימוזינה שם לו למטרה להציל את משפחתו כנגד כל הסיכוייים האם יצליח? חשבתם על זה שהסרט הזה לאחר שהוא יצא לאקרנים יכול ליצור סוג של בהלה סוג של פאניקה? כמובן שהוא יכול ליצור גם סוג של גיחוך באותה מידה - גיחוך לכך שדבר כזה לא יקרה וזה סתם דמיון מפותח, או בהלה שזה תרחיש שכן עלול לקרות בגלל כל הפרסום שיש לאותה שנה. מה דעתכם והאם מישהו כבר ראה את הסרט הזה?

Mandy18

New member
לא ראיתי את הסרט

אבל לפי דעתי כל העניין סביב 2012 יהיה אותו הדבר כמו שהיה עם 2000. ואפילו שאנשים פחדו שהמחשבים יפסיקו לעבוד וכו' וכו' שום דבר לא קרה... ואני חושבת שהרבה אנשים יחשבו כמוני - שזה עוד גימיק - אבל כמו ששום דבר לא קרה בשנת 2000 שום דבר לא יקרה ב2012...

צריך לשמור על האמונה

שהשינוי יהיה טוב לנו ולא יגיע כתוצאה מדברים קשים אלה ככל שיותר אנשים יאמינו שאפשר להשתנות בדרך קלה ,כך זה יקרה. יש אמונה להרבה אנשים בעולם שצריך לסבול כדי להתפתח. לא חושבת כך!

LightBoy8

New member
אני מתכוון ללכת לראות אותו בקרוב../images/Emo13.gif

אני אישית לא הולך לצפות ב"מה שיתרחש ב2012". אני לא מאמין שקיצו של עולם מגיע בשנה הזו, אומנם אף אחד לא יכול לדעת את האמת. אני חושב שזה גימיק מעולה למפיקי הסרט, והוא סוג של "טיטאניק" 2, שבזמנו היה הסרט המצליח בכל הזמנים וזכה ב11 פרסי אוסקר! אחרי שאני אראה אני אספר חוויות : - )

LightBoy8

New member
בנוסף לכך

אין מה להיבהל ממה שיראו בסרט, כי זה בסה"כ הדימיון והתסריט של מי שהכין אותו. אף אחד לא יודע מה זה קיצו של עולם, ואיך זה מתרחש, ולכן אפשר לקחת את הסרט הזה להנאת צפייה בלבד. שום פרט ממנו לא אמיתי - עד שלא יוכח אחרת.

רותי 11

New member
גם אני מתכוונת ללכת לסרט הזה

בשביל ההנאה, אני גם לא מאמינה ששנת 2012 היא שנת קץ העולם

rasha911

New member
הסרט שחכיתי לו הרבה זמן....

בקרוב אלך לראות. אישית, מאוד מאמינה שמשהו יתרחש ב 2012, אולי לא באותה צורה המתוארת בסרט, החזאים והנבאים מרגשים שיקרה משהו אדיר, אך עדיין לא יכולים לזהות בדיוק רמת האסון העולמי שמתקרב אלינו. לא הכוונה להפחיד פה אף אחד
זו רק דעתי בנושא

למעלה