הבת שלי
R Rachel47 New member 13/10/06 #59 שהיא בעיקרון הבת שלה../images/Emo15.gif ו..היא מורה (הילה) ורינת..היא בכלל מירי מסיקה הכל מתחבר לפורום הזה בסופו של דבר
שהיא בעיקרון הבת שלה../images/Emo15.gif ו..היא מורה (הילה) ורינת..היא בכלל מירי מסיקה הכל מתחבר לפורום הזה בסופו של דבר
P pRimaVeriTaVIV New member 13/10/06 #88 לכל אחד יש את הסודות האפלים שלו../images/Emo3.gif --> מוחעחעחעחעחעחחע...
י יעל טאובר New member 13/10/06 #54 דיי דומה למה שדימיינתי ../images/Emo13.gif איזה מותק הבת שלך דומה לאמא את יפה
י יעל טאובר New member 13/10/06 #71 יופי יעל../images/Emo122.gif ידעתי שהיא דומה לדנה(ככה קוראים לה נכון?)
R Rachel47 New member 13/10/06 #75 דומה לדנה../images/Emo35.gifההא../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif (וכן..זהו שמה )
י יעל טאובר New member 13/10/06 #76 *מחפשת הגיון במשפט* שראיתי את התמונה בפעם הראשונה חשבתי, היי זאת אחות של רייצ'ל! ואחרי זה חשבתי שסתם התבלבלתי. הדומה בא לא במקום
*מחפשת הגיון במשפט* שראיתי את התמונה בפעם הראשונה חשבתי, היי זאת אחות של רייצ'ל! ואחרי זה חשבתי שסתם התבלבלתי. הדומה בא לא במקום
R Rachel47 New member 13/10/06 #58 ../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif רציתי להעלות את התמונה הזאת אחרי ששלחת לי אותה אבל..נזכרתי..שאת לא רוצה אעהעהעהאהאהעעהעהע הילההההה הווו...העלית תמונה שלך וואוו|גאה| תמונה כזאת מהממת
../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif רציתי להעלות את התמונה הזאת אחרי ששלחת לי אותה אבל..נזכרתי..שאת לא רוצה אעהעהעהאהאהעעהעהע הילההההה הווו...העלית תמונה שלך וואוו|גאה| תמונה כזאת מהממת
H hilali1 New member 13/10/06 #61 חחח ../images/Emo24.gif זה רק בגלל דנה../images/Emo99.gif ובאמת יצאה תמונה מתוקה. בצבעוני בכלל
R Rachel47 New member 13/10/06 #64 כה ממש../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif ובאמת רציתי לכתוב שגם בשחור לבן היא ממש יפה
V viko222 New member 13/10/06 #63 תארתי אותך שונה לגמרי הייתי בטוח שיש לך מראה של משהי כזו רצינית עם פוני נינט... את בדיוק ההפך חח
R Rony 05 New member 13/10/06 #74 שוב... כל הכבוד על האומץ! ואני רואה שהפורום,עם שמו החדש,מסתדר מצויין ולא חסר על מה לדבר חחחח
ה העוגייה של דפנה New member 12/10/06 #48 מסיבהבהבההבהבה../images/Emo85.gif היי אתה בוא למסיבה בוא למסיבה ושאמא לא תדע מ' - מסיבה ס' סבבה י' זה יופי וב' ברוך הבא היי אתה, בוא למסיבה בוא למסיבה ושאמא לא תדע בתאבון [מי שלא הבין, יש פה את כל המצבים של האוכל- חלב, בשר וג'לי.]
מסיבהבהבההבהבה../images/Emo85.gif היי אתה בוא למסיבה בוא למסיבה ושאמא לא תדע מ' - מסיבה ס' סבבה י' זה יופי וב' ברוך הבא היי אתה, בוא למסיבה בוא למסיבה ושאמא לא תדע בתאבון [מי שלא הבין, יש פה את כל המצבים של האוכל- חלב, בשר וג'לי.]