aint mindless
New member
../images/Emo202.gifשחורים../images/Emo202.gif
הנה פרק נוסף של שחורים. הפרקים הקודמים למי שפספס
blog.tapuz.co.il/45778 פרק כ"ב - השבת אבידה "אם אני מדברת מהר או יותר מדי, אל תעירו לי על זה, זאת אחת מתופעות הלוואי של הכריזמטיות הבלתי ניתנת לעצירה שלי, אז" היא לקחה נשימה, "Deal with that ", שיבולת אמרה בפני הארבעה, ולא התנצלה. הם הסתכלו על הסוכנת שיבולת ולמרות שהם היו מבולבלים ומפוחדים, הם התאפקו מלהתפוצץ מצחוק. היא עמדה מולם, קטנה ואסרטיבית, כאילו במקום מילים, יוצאים לה סכינים מהפה. אבל זה רק הצחיק אותם יותר. אץ הרגיש שהוא נמצא בפארודיה על האף.בי.איי ושבמקום החוקרת השחורה והרצינית שמצחיקה את כולם, הביאו לו את הסוכנת הזאת, שנדמה שייצרו אותה במיוחד לנסיעות, מן "סוכנת כיס" כזאת, קטנה, מצחיקה ותזזיתית. הם ישבו באולם ישבות מפואר וגדול שהפתיע אפילו אותם. במרכז החדר היה שולחן גדול מעץ אלון שהיו בו כ-20 מקומות ישיבה, אבל בפועל, ישבו לצידו ארבעה אנשים מבולבלים לחלוטין: גבר אחד שתוהה לאן הוא נכנס ושלושה נשים שהיו בטוחות שהן היו אבודות לגמרי אילולא אץ. תוהה חשבה ככה יותר מכולן. "עכשיו שלמדנו להכיר אחת את השני, אפשר לגשת לעניין." אמרה שיבולת והסתכלה עליהם במבט מרצין. היא לחצה על המכשיר שהיה טמון בתוך אוזנה ואמרה, "אתם יכולים להכניס אותה." אץ, תוהה, הולי וירושלים לא הבינו את מי הם מתכוונים להכניס ולמרות שהיה להם הרבה מה לשאול, הם עדיין ישבו בשקט. כעבור כמה רגעים נכנסו לחדר בחור ובחורה שרק אחרי שנייה וחצי של "ירידת אסימון", כולם הבחינו שהבחור הוא קומנדו, והבחורה להפתעתם הגדולה, היא שרה. שרה נכנסה לחדר, הסתכלה עליהם והופתעה גם היא באותה מידה. מיד היא רצה לחבק את הבנות ולהנהן בראשה ברגש אל אץ ולהגיד להם שהל בסדר. אחרי דקה וחצי של חיבוקים, שיבולת החליטה לסיים את המפגש הזה. היא שנאה אנשים דביקים. "בנות," היא אמרה, "אנחנו לא בכרם התימנים, ושרה היא לא האחות האובדת שגנבו לכן בשנות ה-50. אז קדימה, תנו לי להסביר לכם את הכל". כולם הקשיבו לשיבולת, והתיישבו אחת לצד השני, כדי לשמוע במה מדובר. "אז ככה", היא פתחה, "שרה אכן נחטפה אתמול בלילה. על ידינו." -"סליחה?!" אץ התקשה להבין, "על ידיכם?! אתם חטפתם אותה?!" "אתה רוצה להקשיב לי", שיבולת נתנה לו את המבט המזלזל, "או שאתה רוצה להמשיך לשאול שאלות?" אץ שתק. "אז אני אמשיך", היא חייכה לעברו חיוך מאולץ. "מי שחטף את שרה, הם מי שהביאו אתכם לכאן לפני חצי שעה בערך, לחם וסילי. המכתבים שנשלחו לבית של שרה, לא היו מתיחה כלשהיא". עכשיו כולם הבינו שלסורר אין שום קשר לזה, ושרה גם הבינה כשהסבירו לה את הכל שעה אחרי שהיא נחטפה. "היחידה הזאת, HVN, הוקמה במיוחד כדי לטפל במשהו ספציפי אחד - למנוע מירושלים העליונה והתחתונה להתחבר וליצור כאוס מטורף. אולי העניין יישמע לכם קצת מיסטי ואיגיוני, אבל מדובר פה בעתיד העולם כולו, שמסתבר שנמצא בידיים שלכם. "היי", תוהה נזכרה. "מה קומנדו עושה כאן?" שיבולת שתיאבה את קומנדו, נלחמה נגדו והייתה הגורם העיקרי לזה שקומנדו הצטרף ל-HVN, הסתכלה אליו תוך כדי הנהון מורה, שכנראה נתן אישור להגיד להם את פועלו במקום. "אף פעם לא הבנתם לאן אני נעלם לפעמים", קומנדו אמר, "אז עכשיו אתם יודעים. אני משרת פה מטעם הצבא. זה הג'וב שלי." "לפחות לי היית מסביר, זה לא שהייתי צועק בחוצות העיר, אתה יודע..." אמר אץ. "תפסיקו עם כל הקוצ'י מוצ'י שלכם, בסדר?" שיבולת התערבה, "מדובר פה ביחידה סודית. אסור לאף אחד ממי שנמצא פה לספר מה הוא עושה. ועכשיו גם לכם אסור, וכדי שתבינו באמת במה מדובר, כדי שנעבור לחדר אחר. זה יפתח לכם את הראש ויפוצץ לכם את המוח." היא סימנה עם ידה לעבר הדלת ואמרה "אחריכם".
הנה פרק נוסף של שחורים. הפרקים הקודמים למי שפספס