עונה..!
שם: שיר..
גיל: 13 וחצי. מיקום: מול המחשב שלי, על כיסא, החדר שלי, ברחוב הגליל 54, העיר רעננה, בארץ ישראל, בכדור הארץ, רגע, צריך לפרט עוד? כיתה: ח' מין: נקבה! כללי: מאכל אהוב: ג'אנק פוד למיניו. מאכל שנוא: חרדל, דגים וחצילים.!! תחביבים: לצייר, להיות עם חברות, במחשב, טלויזיה, ולשמוע מוזיקה. מה עשית היום? הלכתי לבית כלא [אהמ. אהמ.], חזרתי הביתה ומאז אני במחשב ובטלויזיה..
מה עשית אתמול? הלכתי לבית כלא [כנ"ל], הלכתי הביתה, לבורגר ראנץ', לספרייה, לבית של סבתא שלי, ראיתי טלויזה, הלכתי הביתה, ראיתי טלויזה ומחשב לסירוגין והלכתי לישון. [כפי שאתם רואים אני מרבה לפרט..
] בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אממ..אבא שלי. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכרת..
מתי התעוררת היום: ב-7 וחצי..
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אממ.. את פאביו די תומאסיו..חיחי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: עדן [חברה שלי שהיא בארה"ב] איך היחיסים עם ההורים? אמ.. מעורערים.חחח.. אחים: כנ"ל איך החדר שלך נראה? מבולגן..חחח חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא יודעת..
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? נורמלית..חחחח יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת.. אולי ריב עם חבר, ושהוכיחו לי שאני טועה מול הרבה אנשים לאחר שהייתי בטוחה שאינ צודקת..:S כמה חברים טובים יש לך? אמ.. יש לי רק אחת ממש טובה, אבל יש לי עוד איזה 2-3 חברות קרובות. יש חבר/ה? לא..
כמה היו? 0, אבל הציעו לי חברות וסירבתי. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא..

בית ספר: מקצוע אהוב: אין..חח.. מקצוע שנוא: הכל. אלב במיוחד טכנולוגיה, חנ"ג וספרות. ציןו אחרון שקיבלת: אמ.. 96 באנגלית..
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לשון ליד מי אתה יושב? נועה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? פרפרים..חחח עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבד מגמה: אין מורה אהוב: אין..חח אולי המורה מכיתה א-ב..חחח מרוה שנוא: כמעט כולן.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא יודעת..
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את המיתון ואת הפיגועים, אבל לא הייתי ממש מצליחה..
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? באמצע..[קדימה] במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? קדימה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אמ.. שיעור ספרות עם אורית או העובדה שכשהייתי בקניון חבורה של זיניקים ניסו להתחיל איתי ועם חברות שלי..חחחח
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אפ מקום! בנות: תארו את החבר המושלם:מתחשב, רגיש, אינטלגניטי ואם אפשר אז גם חתיך..
היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? באוסטריה מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? מזכירה..חחח מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? פסיכולוגית אתה בן אדם מושפע חברתית? כן הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אמ.. שיעור טכנולוגיה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שיעור אנגליתת ראינו סרט קורע..חח.. זה הי על ספר שקראנו..
בן אדם אחרון שראית: אמא שלי. שדיברת איתו פנים מול פנים: כנ"ל. ובטלפון/פלאפון: אבא שלי. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? חברה שלי שהיא בחו"ל. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שיהיה לי יותר סבלנות. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אמ.. האפשרות לצחוק מכל דבר? הכי שונא: את החוסר אחריות שלי..
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אמשיך לראות השיר שלנו..=]