שאלון

dorit89

New member
עווווווווווווווווווווונה

שם: דורית גיל: 16 ו 6 חודש מיקום: כרמיאל כיתה: י' מין: נקבה כללי: מאכל אהוב: שניצל תירס מאכל שנוא: אורז תחביבים: מחשב , לישון , לדבר בטלפון , לצאת , חברות מה עשית היום? למדתי..למתכונת במתמטיקה מה עשית אתמול? למדתי למתכונת במתמטיקה בן אדם אחרון שהתקשר אליך: ילדונת שלי (טל) בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אלירן מתי התעוררת היום: ב 7 :( הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: נוני שלי... בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: קופיקו איך היחיסים עם ההורים? בסדר.. אחים: יש אחות חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כן עבר שינויים עד לא מזמן הייתה לי חבר'ה חרא עכשיו ברוך השם הכל בסדר.. יש לך אוייבים? חחח ל'דעת ניראה לי שכן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שאמרתי לו משהו שלא היה במקום.. כמה חברים טובים יש לך? חברה הכי טובה זאת אחת - שחר ! יש חבר/ה? לא..הלוואי כמה היו? 1 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן לפני שנה בית ספר: מקצוע אהוב: חינוך חעחע לא עושים כלום מקצוע שנוא: אנגלית ציןו אחרון שקיבלת: 96 מבחן אחרון שהתכוננת אליו: תקשורת ליד מי אתה יושב? נסטיה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? D love Y עם מי הכי כייף לך ללמוד? כל מיני מגמה: פסיכולוגיה סוציולוגיה ותקשורת מורה אהוב: נתן מרוה שנוא: חני מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: חברה שלי כתבה לי מכתב זרקה לי אותו ופגע במורה חעחע אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לא יודעת.. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כמעט מתתי..מדלקת קרום המוח הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אין משהו מיוחד..כל הזמן קורה איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) : תל אביב בנות: תארו את החבר המושלם: נאמן היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? לא הייתי מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? לא יודעת עדיין חעחע אתה בן אדם מושפע חברתית? כן הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אוי קרה הרבה =\ הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: חברה שלי נירדמה על הספסל חעחע בן אדם אחרון שראית: את אמא :) שדיברת איתו פנים מול פנים: דנה ובטלפון/פלאפון: בילבי שלי... עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם נוני.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? לא יודעת התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: טוב לב הכי שונא: שאין לי ביטחון מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון...

sweet shir

New member
עונה..!

שם: שיר..
גיל: 13 וחצי. מיקום: מול המחשב שלי, על כיסא, החדר שלי, ברחוב הגליל 54, העיר רעננה, בארץ ישראל, בכדור הארץ, רגע, צריך לפרט עוד? כיתה: ח' מין: נקבה! כללי: מאכל אהוב: ג'אנק פוד למיניו. מאכל שנוא: חרדל, דגים וחצילים.!! תחביבים: לצייר, להיות עם חברות, במחשב, טלויזיה, ולשמוע מוזיקה. מה עשית היום? הלכתי לבית כלא [אהמ. אהמ.], חזרתי הביתה ומאז אני במחשב ובטלויזיה..
מה עשית אתמול? הלכתי לבית כלא [כנ"ל], הלכתי הביתה, לבורגר ראנץ', לספרייה, לבית של סבתא שלי, ראיתי טלויזה, הלכתי הביתה, ראיתי טלויזה ומחשב לסירוגין והלכתי לישון. [כפי שאתם רואים אני מרבה לפרט..
] בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אממ..אבא שלי. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכרת..
מתי התעוררת היום: ב-7 וחצי..
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אממ.. את פאביו די תומאסיו..חיחי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: עדן [חברה שלי שהיא בארה"ב] איך היחיסים עם ההורים? אמ.. מעורערים.חחח.. אחים: כנ"ל איך החדר שלך נראה? מבולגן..חחח חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא יודעת..
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? נורמלית..חחחח יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת.. אולי ריב עם חבר, ושהוכיחו לי שאני טועה מול הרבה אנשים לאחר שהייתי בטוחה שאינ צודקת..:S כמה חברים טובים יש לך? אמ.. יש לי רק אחת ממש טובה, אבל יש לי עוד איזה 2-3 חברות קרובות. יש חבר/ה? לא..
כמה היו? 0, אבל הציעו לי חברות וסירבתי. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא..:( בית ספר: מקצוע אהוב: אין..חח.. מקצוע שנוא: הכל. אלב במיוחד טכנולוגיה, חנ"ג וספרות. ציןו אחרון שקיבלת: אמ.. 96 באנגלית..
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לשון ליד מי אתה יושב? נועה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? פרפרים..חחח עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבד מגמה: אין מורה אהוב: אין..חח אולי המורה מכיתה א-ב..חחח מרוה שנוא: כמעט כולן.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא יודעת..
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את המיתון ואת הפיגועים, אבל לא הייתי ממש מצליחה..
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? באמצע..[קדימה] במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? קדימה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אמ.. שיעור ספרות עם אורית או העובדה שכשהייתי בקניון חבורה של זיניקים ניסו להתחיל איתי ועם חברות שלי..חחחח
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אפ מקום! בנות: תארו את החבר המושלם:מתחשב, רגיש, אינטלגניטי ואם אפשר אז גם חתיך..
היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? באוסטריה מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? מזכירה..חחח מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? פסיכולוגית אתה בן אדם מושפע חברתית? כן הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אמ.. שיעור טכנולוגיה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שיעור אנגליתת ראינו סרט קורע..חח.. זה הי על ספר שקראנו..
בן אדם אחרון שראית: אמא שלי. שדיברת איתו פנים מול פנים: כנ"ל. ובטלפון/פלאפון: אבא שלי. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? חברה שלי שהיא בחו"ל. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שיהיה לי יותר סבלנות. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אמ.. האפשרות לצחוק מכל דבר? הכי שונא: את החוסר אחריות שלי..
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אמשיך לראות השיר שלנו..=]

sweet shir

New member
תיקון..

לשאלה ששאלו אותי אם התנשקתי, אז התנשקתי.. אבל זה לא היה באמת כי זה סתם היה באמת או חובה..
אבל כעיקרון כן..

iheartchad

New member
עונה

שם: גילי גיל: 13 וחצי, עוד מעט 14 מיקום: רעננה [?] כיתה: ח' מין: נקבה כללי: מאכל אהוב: פיצה ושוקולד מאכל שנוא: ריבה חח ועגבניה תחביבים: לרקוד, להקשיב למוסיקה, לצאת, לראות טלוויזיה.. מה עשית היום? הייתי בבר אילן :/ חח מה עשית אתמול? הייתי באורטודנטית, עשיתי שופינג, עשיתי שיעורים בבר אילן, ראיתי טלוויזיה, אה כן ואכלתי בן אדם אחרון שהתקשר אליך: נראלי התקשרו אליי מהבית חח בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכרת.... חח מתי התעוררת היום: 7:30 אבל נשארתי לישון עד 7:50 בטעות חחח הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: עדנה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: עדנה איך היחיסים עם ההורים? מעולים חחחח אחים: שתי כלבות, אמ סליחה, אחיות. איך החדר שלך נראה? ממ צבעוני, ורוד חחח, יחסית יפה נראלי :/ חחח חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? המצב החברתי שלי מוזר לאללה חח בכיתה א'-ב' שנאו אותי והיו לי איזה 5 חברות טובות, כיתה ג-ד הייתי כזה בסדר אבל לא מהכי מקובלים, כיתה ה' הייתי "מלכת הכיתה", כיתה ו' הייתי בחבורה של היותר נחשבים של השכבה, ועכשיו אין לי ממש מושג איך להגדיר תצמי.. אני יחסית בסדר עם כולם חח כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא יודעת, סתם ילדה טובה. יש לך אוייבים? חחח לא נראלי :| מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת חח כמה חברים טובים יש לך? חברים באמת טובים אז ממ לא יודעת.. אבל באמת טובים שאני יודעת שיהיו בשבילי בכול מצב זה 2 יש חבר/ה? לצערי אין כמה היו? לא היו :| התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן, בפעם הראשונה בגן. אל תדאגו התנשקתי מאז. חחח בית ספר: מקצוע אהוב: מתמטיקה, אני פשוט הכי טובה בזה..... חח מקצוע שנוא: טכנולוגיה ציןו אחרון שקיבלת: 100 בספרות!! מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מבחן בלשון ליד מי אתה יושב? שחף [שנייה אני צריכה להקיא] מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? ממ יכול להיות שתשובות של מבחן אבל די הכריחו אותנו לנקות תשולחנות :| עם מי הכי כייף לך ללמוד? הכי נוח לי לבד.. חחח מגמה: הייתי במחול אבל פרשתי זה מעפןןןן מורה אהוב: יש דבר כזה משפט אם מורה והשורש א.ה.ב? חח אבל נראלי ששרי המורה בבר אילן מרוה שנוא: הוו יש הרבה! אורית, דינה בגריש.. אה והכי הכי מגב וסיגל הפוסטמה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: חחחחח היו יותר מדי אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? חח מה? :/ ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלי במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? קדימה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא יודעת.. קפצתי ממטוס חח [עשיתי צניחה חופשית] הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? חחח בבר אילן: הלו גרינג גרינג אני בננה סתומה חחחחחחחחחחחחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) לא בדרום חחח בנים: תארו את החברה המושלמת: אני בת בנות: תארו את החבר המושלם: חתיך, כוסון, הורס, חחחחח, נאמן, חוש הומור טוב, אוהב, אחד שלא מתבייש בך ושהוא לא אחד בפה אחד בלב. היית פעם בחו"ל? כן, אפילו גרתי בחו"ל P: איפ ההכי נהנת? תאילנד מרבה לטייל? כן, זה מה שקורה שיש אבא ג'יפאי בנשמה היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? אין לי מושג מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? חח אין לי מושג אתה בן אדם מושפע חברתית? כן הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ממ.. חח מעיין עצבנה אותי הפוסטמה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בבר אילן הבננה .. חח אה לא בעצם ראינו סרט קורע באנגלית חחחחחחחחחחח בן אדם אחרון שראית: טל [אחותי] שדיברת איתו פנים מול פנים: טל אחותי חח ובטלפון/פלאפון: לא זוכרת.. חח עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? ---- לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שאני אהיה יותר אמיצה מבחינה רגשית חח התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: החוסר טאקט P: הכי שונא: מרבה לרדת על אנשים יותר מדי. אין לי בעיה עם זה אבל אני עושה את זה יותר מדי חח מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אני אכנס למסנגר ואז אראה ילדות רעות ואז הדוגמניות :] .. שאלון חחחחמווד :]

sweet shir

New member
טוב.. ../images/Emo2.gif

יש לך מזל שאת מצחיקה אם לא הייתי סולחת לך על השאלון הקודם! את אוהבת את החוסר טאקט שלך? -טטטטטווווווובב- מובינג און, הסרט בהחלט היה קורע.. מי ידע שיש את זה בקרוליין? להביא לנו סרט שבו אנשים שוכבים ומאוננים?! חחחחחח
אהה.. וגילי, שמאלנית זה לא קדימה, זה עמיר פרץ-העבודה..

sweetgirl3

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

שם: חן גיל: 16 מיקום: אהה?? כיתה: י מין: בת כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא:טונהה איכססס תחביבים: מה עשית היום? ישנית חח מה עשית אתמול? טיילתי קצת בעיר חח בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אממ.. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמא :) מתי התעוררת היום: 9 ורבע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חסוי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: בת דודה שליי איך היחיסים עם ההורים? טובים אחים: איך החדר שלך נראה? אפשר להגיש שרוב הזמן הוא מבולגן חבר : לא כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא קיטלגו אותי :/ יש לך אוייבים? אמ.. לא שאני יודעת עליהם מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא משנה חח כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא בית ספר: מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא: צרפתיתתת ציןו אחרון שקיבלת: 96 מבחן אחרון שהתכוננת אליו: היסטורייה בעעעע ליד מי אתה יושב? לבד חח מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? אממ.. כל פעם משו אחר עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא:נועהה שונאאתתת אותההההה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אמממ.. אהמ.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יותר סבלניים ואכפתייםם ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לא זה ולא זה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? ירוקים הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת חח הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הכל מצחיק אותי חח איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בצפון :) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל?לא הייתיי אוף.. אבל אני יהיה בעתיד הרחוק איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?אין לי מושג מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?רופאה? אתה בן אדם מושפע חברתית?לא חח הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:הכל מצחיק אותי חח בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? לא הייתי רוצה לשנות התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:אכפתית הכי שונא:רגישה בעעע מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראותת טלוויזיהה

Eti No Name

New member
עונהנהנהה../images/Emo194.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי
כללי:
מאכל אהוב:שוקולד
. מאכל שנוא: שקשוקה ואפונה
. תחביבים: כלמיני, נו.
מה עשית היום? למדתי למדתי למדתי.
מה עשית אתמול? למדתי גם, והיתה מסיבת אירוסין של אחותי.
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אעע *בודקת* אבא.
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: היללו'ש חברתי.
מתי התעוררת היום: רבע לעשר.
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חברה שלי.
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אותה אחת.
איך היחסים עם ההורים? עכשיו? קצת רעועים, כמו תמיד.
אחים: סבבי.
איך החדר שלך נראה? אחלה כזה. לא מבולגן מדי.
חברה:
כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? ממ לא. תמיד הייתי באמצע כזה.
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? הם לא יודעים להגדיר אותי.
יש לך אוייבים? לא שידוע לי. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כנראה ששמתי מישהו במצב של מבוכה לידי.
כמה חברים טובים יש לך? מממ *חושבת* בסביבות ה-4-5.
יש חבר/ה?
כמה היו? 1?
התנשקת? מתי בפעם הראשונה?
בית ספר:
מקצוע אהוב: תקשורת.
מקצוע שנוא: כל השאר =X. צין אחרון שקיבלת: אעע נראה לי 25 במ"מ.
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: עכשיו..מגן בתקשורת. ליד מי אתה יושב? נופית.
מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? חחח מלא דברים, לא זוכרת. עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם חברה שלי אור כפרעליה.
מגמה: תקשורת.
מורה אהוב: הרכזת שלי כפרעליה, אבל היא לא מלמדת אותי. מורה שנוא: אעע אנטיגונה.
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא היה ולא נברא.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שדי כבר, בא נהיה אחים לעזאזל. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא בוחרת באפאחד.
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אישי מדי. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אמ, כנראה משו שקשור בפולין.
גם אישי מדי.
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אעע בצפון.
בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: 5 דברים [חיצונית]: שיהיה לו פרצוף סביל, גבוה, לא מסריח, לא שעיר, ושלא יהיה לו עיוות מסוים.
היית פעם בחו"ל? יאפ. איפ ההכי נהנת? הייתי כולה בפולין.
מרבה לטייל? משתדלת.
היית פעם בקרית שמונה?
מה היית רוצה להיות בצבא? משו בגל"צ. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? קודם לגדול.
אתה בן אדם מושפע חברתית? ממש לא. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אבא שלי עיצבן אותי!@##$% הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: אעע חברה שלי היתה אצלי, אז היה לנו מצחיק ביחד המון
. בן אדם אחרון שראית: אבא. שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא. P: ובטלפון/פלאפון: הילה חברה שלי.
עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? אמממ עם חברה שלי שלא יוצא לי לראות אותה המון.
לסיכום:
דבר שהיית רוצה לשנות בך? לא להיות כ"כ תלותית בבני אדם. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שאני אוהבת לעזור, ומחייכת תמיד גם כשהכל נראה חחרעעעעע. הכי שונא: שאני לוקחת ללבד מדי.
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לנסות ללמוד.

עונהההההההההההה

שם: סיון גיל: 17 מיקום: חיפפהה כיתה: י מין: נקבהה (בתתת ) כללי: מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: כל דבר שהוא בשרר תחביבים: לרקוד ללכת למסיבות מה עשית היום? הייתי בבצפר אחר כך הלכתי לחברה ואז הלכתי הבייתה הייתי במחשב אכלתי ויצאתי שוב מה עשית אתמול? לא זוכרתת בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברהה ( טלי) בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברהה ( עדןן) מתי התעוררת היום: 7:35 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אושרי חמי מהגיימבויז בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חברה שהייתה איתי בגן שקדושש מעתלית איך היחיסים עם ההורים? בסדרר אחים: 1 איך החדר שלך נראה? נורמלי ויפה חברה: :) כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לאא אני בסדר אצלנו בכיתהה אין מקובלים לא מקובלים כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? חמודה מתוקה ילדודית שיווצרית מיליונרית ( אין לי מושג למה ..) יש לך אוייבים? לאא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? ששקירתי לו בקשר למשהו ואז מישהו בא ואמר את האמת בלי כוונה לידו (אמרתי לחברה שלי שאני לא יכולה להשאיל לה את החצאית הלבנה בגלל שאני רוצה ללבוש אותה ואז חברה שלי באה ואמרה לי אז מתי לבוא לקחת את החצאית הלבנה ..) כמה חברים טובים יש לך? 3 יש חבר/ה? כרגעע לא נפרדנו כמה היו? 6 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בגיל 12 עם החבר ה1 בית ספר: ויצו מקצוע אהוב: מחול מקצוע שנוא: מתמטיקה ומדע ציןו אחרון שקיבלת: 95 ואין לי מושג למהה מבחן אחרון שהתכוננת אליו: שהייתי בכיתה ג' ליד מי אתה יושב? ילדה חמודה ( ברר ) מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? אושרי חמי i love you עם מי הכי כייף לך ללמוד? ריקוד מגמה:ריקוד מורה אהוב:המורה לריקוד הכי נחמדהה מרוה שנוא: המורה לספורט מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: שקיללתי מורה והיא הייתה מאחורי אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? כלוםם ימני/שמאלי (פוליטיקה)? פוליטיקה לא מעיניינת אותי במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? אף אחד ( עלה ירוק חח בצחוקק ) הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא יודעתת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אויי המוןןן איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) עתלייתת בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: נאמן חתיך שישיר יפה שיהיה לו לב טוב שלא יהיה שויצר מידי היית פעם בחו"ל? המוןןןןןןןןןן איפ ההכי נהנת? בטורקיה מרבה לטייל? כןן היית פעם בקרית שמונה? לאא מה היית רוצה להיות בצבא? חיל הים מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? רקדנית או ברמנית אתה בן אדם מושפע חברתית? לא מושפעים אחרי.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שחברה שלי בכתה בגלל איזה מפגר אחד שזרק אותה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: חברה שלי נפלה בדיוק לפחח בן אדם אחרון שראית: אמאא שדיברת איתו פנים מול פנים: אמאא ובטלפון/פלאפון: טלי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם הילדה מכיתה י7 החדשהה ( אני חושבתש גסיקה ) לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? כלוםם התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: עקשנות הכי שונא: מפונקת.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לרקוד 4 שעות יש לי הופעה עוד מעטט ( עוד שבוע ) נהנתי מאוד

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

שם:רוני גיל:12 מיקום:מודיעין כיתה:ו' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:פסטה עם בצל מאכל שנוא:יש המון תחביבים:ספורט,מחשב,טלוויזיה,קניות. מה עשית היום?הייתי בבית מה עשית אתמול?קניתי נעליים בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמא שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:חברה שלי מתי התעוררת היום:7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אבאל'ה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:כנ"ל איך היחיסים עם ההורים?בסדר אחים:לא משהו איך החדר שלך נראה?רגיל חברה:יש המון כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצב טוב לא עבר שינוים כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?רגילה יש לך אוייבים?לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך?המון יש חבר/ה?כן כמה היו?זה הראשון התנשקת? מתי בפעם הראשונה?כן לפני חצי שנה בית ספר:ניצנים מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:חשבון ציון אחרון שקיבלת:90 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:היסטוריה ליד מי אתה יושב?ליד אפרת מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?כן כל מיני ציורים עם מי הכי כייף לך ללמוד?עם יסמין מגמה:מה? מורה אהוב:סיגל מרוה שנוא:נתנאל מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:תפסו אותי מעתיקה אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?לא יודעת ימני/שמאלי (פוליטיקה)?לא ממש מעניין אותי במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?כנ"ל הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?כנ"ל איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: - בנות: תארו את החבר המושלם:אין לי כוח היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?ארה"ב מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?לא יודעת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?משהו בתחום התקשורת! אתה בן אדם מושפע חברתית?די הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:כנ"ל בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:כנ"ל ובטלפון/פלאפון:מיכל עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אפרת לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?להיות טיפה פחות ביקורתית התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:אמממ לא יודעת הכי שונא:שאני לפעמים קנאית מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לחפש עוד 1

adi121

New member
ננההנה../images/Emo60.gif

שם:עדי גיל:18+ מיקום:ליד פתח תקווה כיתה:י"ב מין:לא חסר
סתםםם נקבה
כללי: מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:פשטידות תחביבים:טלוויזיה/מחשב/מוזיקה/לישון מה עשית היום?קצת טיילתי בת"א אחרי בית ספר וחזרתי הביתה מה עשית אתמול?למדתי למבחן במחשבים בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אחותי מתי התעוררת היום:7:20! והספקתי לאוטובוס של 8 ולא איחרתי!!! הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:עומר בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:גיא איך היחיסים עם ההורים?משתפרים אחים:טובים
איך החדר שלך נראה?כרגע זה נחשב למסודר.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?מתחילת השנה לא ממש השתנה.. היה ונשאר טוב.. שנה שעברה זה כבר סיפור אחר.. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?יש כאלה שקוראים לי פריקית אבל הם סתומים אז זה לא נחשב יש לך אוייבים?יש.. אבל הם לא יודעים שהם האוייבים מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?אני חושבת כשאיימתי על מישהו שנה שעברה כמה חברים טובים יש לך?4 יש חבר/ה?לא כמה היו?1 וגם הוא לא היה רישמי התנשקת? מתי בפעם הראשונה?שנה שעברה בית ספר:זה נושא מאוד רגיש
מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:מחשבים/פיזיקה/מתמטיקה ציןו אחרון שקיבלת:50
מבחן אחרון שהתכוננת אליו:אני לא רוצה להיזכר בו
ליד מי אתה יושב?בעיקרון דניאל מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?כן אבל ניקו שולחנות אז הכל נמחק בדרך כלל זה טבלת ייאוש עם מי הכי כייף לך ללמוד?לא כייף לי ללמוד מגמה:מדעית מורה אהוב:דליה (מתמטיקה) מרוה שנוא:לאה ואלכס(מחשבים ופיזיקה) מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אין לי כוח לחשוב אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?יותר אכפתיות, פחות שיטחיות ימני/שמאלי (פוליטיקה)?ימנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?ליכוד הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:שאיבדתי שליטה על עצמי הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?לא זוכרת משהו ספציפי איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:אף אחד לא מושלם היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?צרפת מרבה לטייל?לא ממש היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?טייסת אבל כנראה שזה לא יקרה.. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?טייסת אתה בן אדם מושפע חברתית?לא ממש הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:המבחן במחשבים
הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:בהפסקה עם עומר בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:אחותי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?ענבר לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?הרבה מאוד התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:יודעת להקשיב לאחרים הכי שונא:ביישנית עקשנית ועצבנית מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לא יודעת כנראה טלוויזיה

../images/Emo187.gif

שם:אילנושית
כיתה:גדולה(
) מין:
כללי: מאכל אהוב:גלידה בטעם ריבת חלב
מאכל שנוא:פסטרמות, דגים ומאכלי ים
תחביבים:מחשב, טלוויזיה, חברים... מה עשית היום?ביצפר וסתם בבית
מה עשית אתמול?לא משו מיוחד
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמאאא.$#%$#
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:חברה של אחותי
מתי התעוררת היום:שבע וחצי
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אמא
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:כנ"ל איך היחיסים עם ההורים?פסדר גמור
אחים:אין לי אחים..יש לי אחות
איך החדר שלך נראה?פסדר
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?תשאלו אותם
יש לך אוייבים?
מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?ממ..צריך לחשוב על זה.
כמה חברים טובים יש לך?
יש חבר/ה?
כמה היו?
התנשקת? מתי בפעם הראשונה?
בית ספר: מקצוע אהוב:אנגלית
מקצוע שנוא:ביולוגיה בגלל המורה
ציןו אחרון שקיבלת:92 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:מתמטיקה
ליד מי אתה יושב?תלוי באיזה שיעור.. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?כנ"ל..חחח עם מי הכי כייף לך ללמוד?מישו
מגמה:מדעים מורה אהוב:
מרוה שנוא:מורה לביולוגיה
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:צריך לחשוב
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?יותר נימוס ויחס לאחר
ימני/שמאלי (פוליטיקה)?מרכזי
במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אני קטינה לא?
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?ראינו סרט בערבית על אלאדין..זה היה מצחיק..
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)לא'דעת בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:גבוה, רזה יחסית, שיער שחור קצר, נחמד, איש שיחה טוב.. היית פעם בחו"ל?יאפ
איפ ההכי נהנת?בהכל
מרבה לטייל?ממ..כעע היית פעם בקרית שמונה?אולי.. מה היית רוצה להיות בצבא?לאדעתת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?כנ"לל אתה בן אדם מושפע חברתית?לפעמים
הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:
הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:
בן אדם אחרון שראית:אבא שדיברת איתו פנים מול פנים:אבא ובטלפון/פלאפון:אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:
הכי שונא:
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לא'דעת..

מואה

שם:דניאל גיל:X מיקום:הוד השרון כיתה:X מין:נקבה. כללי: מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: חזרת:S תחביבים: לשיר, לעשן, לעשות קולות מוזרים, לקרוא רומנים בלאגנים, לשמוע גות' מטאל ומוזיקת כנסיות משהו לפנים, ללכת לישון בהופעות בבארבי, לרדת על אנשים בלי שום קשר, להיות רעה לאנשים. מה עשית היום? אכלתי המוןD: עישנתי ויצאתי לפגוש חברים. מה עשית אתמול? ביתספר- סיימתי את הציור שליסוףסוף ואחר כך למחזמר שיער. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אורן. מתי התעוררת היום: 10 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: כפירD: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: המון... איך היחיסים עם ההורים? נחמדים. אחים: רע רע רע איך החדר שלך נראה? משהו בנזונה. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? שום שינויים ילא הכל טוב. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? מניאקית קמצנית בת זונה ופריקית
יש לך אוייבים? חח לא, אני סתם רעה. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? חוסר טאקט. כמה חברים טובים יש לך? טובים טובים יש לי 3 יש חבר/ה? לא. כמה היו? 2 חעחע התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כתה ז'. בית ספר: אורט אבין מקצוע אהוב: אומנות. מקצוע שנוא: זה משתנה, פעם מתמטיקה.. היום תנך. ציןו אחרון שקיבלת: 75 נראה לי מבחן אחרון שהתכוננת אליו: היסטוריה. ליד מי אתה יושב? בעיקרון חברה שלי מאיו, אבל שהיא לא מגיעה וזה הרבה.. או לארה או דורין. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?" ילדה, רוצה לבוא איתי לדירה?" עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם עצמי. מגמה: אומנות. מורה אהוב:הרצל מרוה שנוא:מיכל מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: הברזות. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? זה משתנה כל הזמן.. פעם שמאלנית, לא מזמן ימנית, עכשיו לא ממש אכפת לי מצידי אנרכיה. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? קדימה או מרצ. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: שמישהו עקב אחרי. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?שרוטטטטטטטט איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) תל אביב. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: חתיך, שווה, זיון טוב, נשקן טוב, איש טוב שאפשר לשוחח איתו ברצינות אבל גם לצחוק איתו , שאני ארגיש בטוחה לידו שלא ירד עליי ושיתן לי תחושה שאני הכי מושלמת שיש שינתהג אליי יפה ביחס ובכבוד ולא יותר נמוך ממני): וזה מדכא, כי יש פול נמוכים שווים אהאאה לא טוב להיות גבוהים. היית פעם בחו"ל? כן. איפ ההכי נהנת? כן. מרבה לטייל?כן. היית פעם בקרית שמונה? יש מצב. מה היית רוצה להיות בצבא? מכינה קפה למפקד ילא למי יש זין. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מי יודע. אתה בן אדם מושפע חברתית? חח תלוי במה. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שלא נסעתי לתל אביב:( הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לא היה היום משהו מצחיק. בן אדם אחרון שראית: אחותי שדיברת איתו פנים מול פנים:שירז ושני. ובטלפון/פלאפון: אורן. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? בר. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הייתי רוצה לרדת איזה 10 קילו ואז אני אהיה פצצה משהו טוב. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שאני ישירה ולא צבועה ואומרת הכל בפנים, שאני לא אגואיסטית, שאם יש מישהו שאני באמת אוהבת אני אתן לו את החיים שלי, ויש לי מן הסתכלות על החיים מאד נכונה לפי דעתי ואני רואה אנשים. הכי שונא: אני נורא עצבנית ואני מתעצבנת ממש בקלות ובכל וויכוח ישר מרימה את הקול. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון נראה לי.

עונה

שם: ליהי גיל:13 מיקום: מרכז כיתה:ז' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב: הכל מאכל שנוא: על האש? תחביבים: לרקוד לשיר לשמוע מוזיקה מה עשית היום? הרבההה דברים מה עשית אתמול? הלכתי לסבתא בן אדם אחרון שהתקשר אליך: שאלה טובה.. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: שיר מתי התעוררת היום: ב-11 או 10 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אנסטסיה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אנסטסיה איך היחיסים עם ההורים? לא משהו אחים: אין איך החדר שלך נראה? SUCKS חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? שום שינויים כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אחלה של ילדה
יש לך אוייבים? אממ. לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? וואלה לאדעת.. כמה חברים טובים יש לך? 3 יש חבר/ה? לא התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא בית ספר: מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ערבית ציןו אחרון שקיבלת: 90? לא זוכרת מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מדעים?/= לא זוכרת ליד מי אתה יושב? עמית מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? מלא
עם מי הכי כייף לך ללמוד? אפ'חד.. איזה פחד ללמוד עם ילדים מהכיתה שלי פחד מוות.. מגמה: ווואה? מורה אהוב: אנדיראה מרוה שנוא: אפ'חד.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: ריבים.. אבל זה קורה כל יום אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? כלום
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לאדעת במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? ביבי
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת.. אבל קרו הרבה.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הגולים העצמיים של תמיר במשחק כדורגל-שולחן.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: חמוד מצחיק חתיך ושאני אוהב.. היית פעם בחו"ל? בטח.. איפ ההכי נהנת? ג'נובה מרבה לטייל? מה זה לא! היית פעם בקרית שמונה? לא יודעת.. מה היית רוצה להיות בצבא? בגיל שהולכים לצבא
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? זמרת אתה בן אדם מושפע חברתית? אני חושבת שדווקא כן.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אמא שלי עיצבנה אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בבר מצווה של תומר בן אדם אחרון שראית: אמא שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא ובטלפון/פלאפון: שיר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? גל לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? אף גוף שיער ומבנה פנים חהחה הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: ישרה.. נאמנה הכי שונא: באופי כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון או להקיא.. אני מתה להקיא..

YuviR

New member
תשובותיי!~!!

שם: יובל. גיל: עוד חודשיים 14. מיקום: צפון
כיתה: ח' מין: נקבה מאכל אהוב: אממ.. מלאווח מאכל שנוא: חצילים, בצל תחביבים: מסנג'ר, לשיר, לנגן מה עשית היום? היום הייתי בבית ספר P: ומאז אני משתעממת מה עשית אתמול? אתמול...למדתי למת"מ, ניגנתי, וישנתי הרבה
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמא מתי התעוררת היום: עשרה לשבע. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אממ, לא יודעת... כל יצור חיי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:לא יודעת... איך היחיסים עם ההורים? דווקא טובים לאחרונה אחים: נחמד- איך החדר שלך נראה?מסודר
היום הייתה מנקה... חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כן, הרבה. יש לי יותר חברים ובכלל, דיי נכנסתי לחברה... בהתחלה כשרק הגעתי הייתי לא קשורה כזה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אמממ.. אין לי מושג... נראה לי שפשוט.. רגילה יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אממ, לא זוכרת... כמה חברים טובים יש לך? 2 יש חבר/ה? לא כמה היו? 0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן, אני מעדיפה לא לדבר על זה :S בית ספר: מקצוע אהוב: מדעים מקצוע שנוא: מתמטיקה. ציון אחרון שקיבלת: 77 במדעים
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מת"מ. ליד מי אתה יושב? ליד הומי, חיחיחי מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? אממממ לא זוכרת עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם מיכל מורה אהוב: מימי מרוה שנוא: לילך מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: המממממ אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלי.. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הירוקים! או מרצ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כמעט טבעתי פעם. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? נכנס לי פרפר לחולצה
והוא פרפר שם!! איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בת"א בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: יפה, גבוה, נחמד, חכם, ומנגן על כלי כלשהו. ומצחיק. ורגיש קצת היית פעם בחו"ל? אכן. איפ ההכי נהנת? בהוואי
מרבה לטייל? לא. פעם היינו מטיילים המון... היית פעם בקרית שמונה? לא נראה לי. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? במאית/ זמרת אתה בן אדם מושפע חברתית? לפעמים. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: נכשלתי לגמרי במבחן במת"מ. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לראות את **** מנסה לרקוד בן אדם אחרון שראית: נעמה, אחותי הקטנה. שדיברת איתו פנים מול פנים:נעמה ובטלפון/פלאפון: אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם א'... לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הייתי רוצה להיות פחות גרועה במת"מ התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אני קשובה... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך להשתעמם.

leeseg

New member
עונה

שם: לי גיל: 15.5 מיקום: חסוי כיתה: ט מין: בחורה גאה! כללי: מאכל אהוב: פיצה, גלידה, ספגטי מאכל שנוא: חצילים תחביבים: קריאת ספרים, בניית אתרים מה עשית היום? למדתי מה עשית אתמול? נחתי, שיחקתי במחשב, הכנתי שיעורים בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אבא/אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמא מתי התעוררת היום: 5:45 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ידיד שלי שברוגז איתי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:ידיד שלי שברוגז איתי איך היחיסים עם ההורים? היחיסים עם ההורים הם בסדר גמור, אני לא מציקה להם, והם משתדלים כמה שיותר לעצבן אותי אחים: - איך החדר שלך נראה? מבולגן טיפה, אבל סבבנ של חדר חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצב חברתי בסדר גמור, עברתי שינוי לפני הרבה זמן... בתקופה האחרונה רבתי עם ידיד שלי, אז אני רוצה שזה קצת ייפתר כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? חנונית יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שמורה גילתה שצחקתי עליה כמה חברים טובים יש לך? 3 יש חבר/ה? לא כמה היו?- התנשקת? מתי בפעם הראשונה?- בית ספר: מקצוע אהוב: אנגלית ומחשבים מקצוע שנוא: אין כזה ציןו אחרון שקיבלת: 83... ציון נמוך ביותר!! מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לשון ליד מי אתה יושב? ידיד שלי מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כל העולם מקושקש על השולחן שלי עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם ידיד שלי מגמה: מגמה עתידית לשנה הבאה: ערבית ותקשורת מורה אהוב: אין כל כך... כולם באותו מעמד מרוה שנוא: אין מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: - אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הייתי משפרת את רמת החינוך בארץ, אך לא מבחינה לימודית ימני/שמאלי (פוליטיקה)? מרכז במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מפלגת "קדימה" הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: עליתי על מפלי הפחד בסופרלנד הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? "ארץ נהדרת" איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בשום מקום אחר בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: רומנטי, נחמד, מצחיק, חמוד, שידאג לי, חכם היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? אילת מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? בחיל המודיעין מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? קריינית בחדשות אתה בן אדם מושפע חברתית? כולנו מושפעים חברתית באיזושהיא צורה, אבל אני לא חושבת שאני מושפעת יותר מדי הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ריב עם ידיד שלי הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: ידיד שלי מחקה בארץ נהדרת בן אדם אחרון שראית: אח שלי שדיברת איתו פנים מול פנים: חברה שלי ובטלפון/פלאפון:אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? ידיד שלי, אבל אבדה ההזדמנות, הוא כבר כועס עלי לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? להיות קשובה יותר ופחות לצעוק התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: חוכמה הכי שונא: קנאה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?ש.ב

sniii

New member
קראווווו=]

שם: גיל: מיקום: כיתה: מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:יש הרבה מאכל שנוא:חח אין הרבה תחביבים:להתבטללללל מה עשית היום?בצפר...ואמ בינתיים זהו מה עשית אתמול?בצפר, ידיד ואז בית בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ידיד שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:חברה מתי התעוררת היום:7 וחצי בערך... הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אמממ... בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:=\ איך היחיסים עם ההורים?פחות או יותר בסדר.. למרות שניראה לי שהולך להשתנות.. לרעה אחים:אין איך החדר שלך נראה?מגעיל ברמות חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?כןןןןןן... מעדיפה לא לדבר על זה.. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?פריקית... ועוד כל מיני יש לך אוייבים?כן...? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?אממ יש הרבה כמה חברים טובים יש לך?באמת באמת טובים? 1 יש חבר/ה?כן כמה היו?1.. התנשקת? מתי בפעם הראשונה?אממ 14 בערך... בית ספר: מקצוע אהוב:לא יודעת מקצוע שנוא:לא יודעת ציןו אחרון שקיבלת:אמממ.. 100.. (הראשון שלי השנה!!!=]) מבחן אחרון שהתכוננת אליו:לא מתכוננת למבחנים ליד מי אתה יושב?חברה.. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?אממ חח לא זוכרת.. כל מיני דברים קטנים כאלה.. עם מי הכי כייף לך ללמוד?לא יכולה ללמוד מגמה:עיוני מורה אהוב:לא יודעת מרוה שנוא:לא יודעת מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:חח לא זוכרתתת אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?השנאה ימני/שמאלי (פוליטיקה)?אין דעה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?לא יודעת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:חחח אמממממממ הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?לא משנה... איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ארהב? בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:=\ היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?הייתי רק בארץ אחת מרבה לטייל?לא היית פעם בקרית שמונה?לא יודעת. מה היית רוצה להיות בצבא?לא רוצה צבא מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?לא החלטתי.. אתה בן אדם מושפע חברתית?אממ כל אחד מושפע.. אני... גם קצת.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:ריב עם אבא הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:לא קרה בן אדם אחרון שראית:אבא שדיברת איתו פנים מול פנים:אבא ובטלפון/פלאפון:ידיד עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לא יודעת.. הרבההה אנשים לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?ביישנות וחוסר ביטחון התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:נחמדה.. הכי שונא:אה התכוונתם למראה? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?להיות בדיכאון=\

למעלה