שאלון

Victem

New member
../images/Emo202.gifשאלון

שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

../images/Emo210.gif

שם: נגה גיל: 15 מיקום: כיסא כיתה: י' מין: בת. כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מה עשית היום? הייתי בבצפר, למדתי למבחן, קראתי ספר מסריח למבחן, ועשית הליכה עם חברה. מה עשית אתמול? כבר לא זוכרת, אבל גם הליכה בין היתר... בן אדם אחרון שהתקשר אליך: עדי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכרת, נראה לי גם עדי מתי התעוררת היום: 8:00
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים: אחלה עם אחותי איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? בכיתה ג' היית חנונית
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? עדיף שלא תדעו כמה חברים טובים יש לך? 2-3.. יש חבר/ה? לא כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: נבון מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל ציןו אחרון שקיבלת: 68
במדעי הטכנולוגיה שהמורה תשרף אמן.. מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מקרא ליד מי אתה יושב? מאיה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כל השולחנות מקושקשים.. עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבד מגמה: םסיכולוגיה מורה אהוב: אממ מאלה שמלמדים אותי השנה..? אין כל כך, אולי המחנכת אבל היא לא מלמדת אותי חח מרוה שנוא: מדעי הטכנולוגיה.. אם אפשר לבחור רק אחת מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: וווואהה אנלא אתחיל לפרט אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לאדעת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: אימא שדיברת איתו פנים מול פנים: אימא ובטלפון/פלאפון: עדי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? מממממממ לאדעת לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

עונה../images/Emo41.gif

שם: קרן גיל: כמעט 14
מיקום: איפשהו בעולם כיתה: ח מין: נ כללי: מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: בשר חרדל ועמבה תחביבים: משחק שירה ריקוד שיגוע ציור ועוד כמה מה עשית היום? חייתי מה עשית אתמול? גם פה בן אדם אחרון שהתקשר אליך: עדי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: רונית הכלבהההההההה מתי התעוררת היום: בשבע ורבע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אני מתגעגעת לנעם קשות!! בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: נעם!! איך היחיסים עם ההורים? סבבים אחים: ממ..ממ..ממ..פחות סבבים..עם אחד כן אבל עם האחר לא איך החדר שלך נראה? חדר.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? נשאר אותו דבר מכיתה א'...אני ביחס טוב עם כל ילד וילדה בכיתה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אין לי קיטלוג.. יש לך אוייבים? אוו לא!! מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? סיפרתי לכם חח..עם עידו!! כמה חברים טובים יש לך? הכי טובים-שניים.טובים-המון יש חבר/ה? נאופ. כמה היו? אחד התנשקת? מתי בפעם הראשונה? *שמור* בית ספר: מקצוע אהוב: אין..אם כבר אז שפת גוף.. מקצוע שנוא: היסטוריה וערבית ציון אחרון שקיבלת: 91 בלשון
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אנגלית ליד מי אתה יושב? בר מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כן..ציורים.. עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם תם..הוא קורעעע מגמה: מקווה ללמוד תאטרון מורה אהוב: תלי מרוה שנוא: רונית (*קולות הקאה*) מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: היום למעשה..רונית חטפה עלי קריזה אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לא לוותר כל כך בקלות למבצעי עבירות..כמו ב"הקרב על הבית". ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ניטרלית במי אתה בוחר/ היית בוחר בבחירות הנוכחיות? לא יודעת... הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: ישבתי בבית של נליה וקנקן הלימנדה נשבר פתאום!!בלי שאף אחד נגע בו!!!לא ידענו איפה לקבור את עצמנו.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?חח אוקיי..הייתי אמורה לצלם פרסומת עם חברה..משהו למילקי במסגרת שיעור ערבית..לקח לנו המון פעמים לצלם את זה חח..באמצע היא הקיאה..והתפוצצנו מצחוק..וראו את המרפק שלי קטע שלא אמורים לראות אותו...בקיצור-קטעים.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ירושלים בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: רגיש,רגשן,אדיב,אוהב,דואג,חם ומאמין. היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? לונדון ופריז מרבה לטייל? לא..אבל כשיוצא אני מאוד נהנית היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? לא יודעת..!! מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? שחקנית תאטרון אתה בן אדם מושפע חברתית? לא במיוחד הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: רונית! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כדי לנחם אותי,ילדה מהכיתה שלי שרה את מי אוהב אותך יותר ממני בגרוזינית XDDDDD בן אדם אחרון שראית: אמאבא שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא ובטלפון/פלאפון: עדי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? דור המותקק לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? את הברכיים
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: האמיתיות..הכנות.. הכי שונא: אני חולמנית...לפעמים זה מעצבן אותי.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתקלח@ לילה טוב

יווובל

New member
../images/Emo187.gif

שם: יובל גיל: 18! (היה לי ימולדת לפני שבוע) מיקום: בכיסא ליד המחשב.. כיתה: י"ב מין: זכר כללי: מאכל אהוב: תפו"א מאכל שנוא: אין משהו מסוים מה עשית היום? בבוקר- בלימודים, אח"כ הלכתי לחבר ללמוד למבחן מה עשית אתמול? לא זוכר.. אותו דבר בערך בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אבא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אבא מתי התעוררת היום: 7:30 בערך הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד.. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: כנ"ל איך היחיסים עם ההורים? סבבה אחים: רוב הזמן סבבה איך החדר שלך נראה? רגיל.. מיטה, ארון, וכו' חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא נראה לי.. מצב חברתי טוב... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא יודע יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? הרבה.. לא זוכר כמה חברים טובים יש לך? בערך 4 יש חבר/ה? לא כמה היו? 0. בשביל מה אני צריך?.. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? נואפ. בית ספר: מקצוע אהוב: גמרא מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציןו אחרון שקיבלת: 88 בארץ ישראל מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מבחן בתנ"ך (אני עוד באמצע להתכונן) ליד מי אתה יושב? איתמר מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? פחח.. לא זוכר, לא ממש שמתי לב עם מי הכי כייף לך ללמוד? תומר מגמה: ארץ ישראל מורה אהוב: חגי מרוה שנוא: אין מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא זוכר.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? וווווואו יש כל כך הרבה, אין לי מושג ממה להתחיל! ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני! במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מתלבט בין אחיוד לאומי- מפד"ל למרזל/חרות, אבל נראה לי שבסוף אני יבחר איחוד לאומי- מפד"ל הדבר הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הפינוי מעמונה, ולא רק בגלל המכות. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא זוכר.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) גוש קטיף.. חח סתם לא יודע בנים: תארו את החברה המושלמת: בעע מה זה השאלות הפלצניות האלה?! בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? - מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? גן מה היית רוצה להיות בצבא? קרבי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אין לי מושג אתה בן אדם מושפע חברתית? כל בנאדם מושפע חברתית... הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שכואב לי הראש וניסיתי ללמוד למבחן ולא הצלחתי מרוב שהחומר היה כל כך משעמם ולא הבנתי כלום.. אוף הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: סיפור ממש קורע שחבר שלי סיפר לי בן אדם אחרון שראית: תומר שדיברת איתו פנים מול פנים: תומר ובטלפון/פלאפון: אבא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לא יודע.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הצבע של השיער.. חחח התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שאני ספונטני הכי שונא: שאני פזיז (זה 2 צדדים של אותו מטבע..) ושאני חסר סבלנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון נראה לי

My self and i

New member
אני. ../images/Emo135.gif

שם: שרית גיל: 12 וחצי מיקום: נתניה כיתה: ז' מין:
כללי: מאכל אהוב: מנה חמה, אוכל סיני ומקדונלס
מאכל שנוא: בורשט
תחביבים: המ.. טלויזיה, מחשב, בילוי עם חברים, מסיבות, לדבר בטלפון.. לרקוד, לשיר
מה עשית היום? כלום. אני חולה
מה עשית אתמול? הייתי בבצפר, אחר"כ הלכתי לחברה, חזרתי הביתה, הייתי במחשב, התחלתי לא להרגיש טוב.. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא יודעת. אמא מתי התעוררת היום: ב7.. ואז אמרתי שאני לא הרגשתי טוב.. אז המשכתי לישון עד עכשיו. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודעת. אולי י'. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: גבי
איך היחיסים עם ההורים? מעולים
אחים: מעוווווולים
איך החדר שלך נראה? חדר יפה. בצבע תכלת.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? המצב החברתי שלי מעולה+
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא קיטלגו אותי
יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? היו כמה.. לא נזכרת כרגע כמה חברים טובים יש לך? הוהוההוהוווווו המון!!1 לא ספרתי. יש חבר/ה? לא
כמה היו? היו כמה בגן שלא נחשבים
המ 4-5 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא זוכרת מתי.. בית ספר: לא משנה
מקצוע אהוב: מוזיקה ואנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה
ציןו אחרון שקיבלת: 72 במתמטיקה
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: התכוננתי?!! חרשתיי.. לספרות. ליד מי אתה יושב? בר, ילד אחד. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? לא זוכרת, לא שמתי לב. אני לא חושבת.. זה שולחן די נקי, ורק לפני כמה ימים עברתי אליו.. המ אני חושבת שמקושקש עליו שם של ילד מהבצפר.. שאני מכירה. עם מי הכי כייף לך ללמוד? לא יודעת. עם כמה. אבל אם אני באמת רוצה ללמוד ולהצליח במבחן אז אני לומדת לבד. מגמה: אין מורה אהוב: כוכבה המורה לאנגלית מרוה שנוא: רחל המחנכצ
ובלהההההה המורה למתמטיקה
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: וואי המ היו די הרבה. כל הצעקות האלה.. זה לא כזה נעים.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יש לי חברים שיורדים עליהם ואומרים שהם מכוערים למשל, אבל אלה שיורדים עליהם לא מבינים שאם הם אומרים שמישו מכוער הוא לא יעשה אותו יפה. זה כזה מעצבן כל הירידות האלה.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לא מבינה בזה. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא יודעת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: היו כמה.. לא נזכרת כרגע.. הא שבגיל 7 הייתי במעלית לבד והיא נתקעה והייתי שם 10 דקות לבד כי לא הצליחו לפתוח אותה.. ומזה בכיתי.. אני זוכרת את זה.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? וואי המון
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אין חוץ מ.. איפה שאני עכשיו הכי טוב
בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: לא יודעת. מישו שאני אוהב ושהוא יאהב אותי, שהוא יתמוך בי, שיהיה איתי. היית פעם בחו"ל? כןן
איפ ההכי נהנת? בהולנד ובפולין מרבה לטייל? המ כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? לא יודעת. יש עוד זמן..
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? שחקנית/עורכת דין
אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: - הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: - בן אדם אחרון שראית: אני חושבת שאמא. אם בכלל ראיתי. הייתי עם עיינים עצומות על הבוקר.. שדיברת איתו פנים מול פנים: לא דיברתי עם אף אחד. ובטלפון/פלאפון: דודה שלי, עכשיו עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לא יודעת. לא נזכרת כרגע.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? להיות יותר סבלנית התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכנות והטוב לב הכי שונא: אי סבלנות XDD מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון[?] או שלענות על שאלון אחר..

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרור גיל:24 מיקום:ממלכת האופל.סתםםםםםם...חסוי. כיתה:אני כבר 6 אחרי לא בבי"ס מין:זכר...לא? כללי: מאכל אהוב:יש מליון מאכל שנוא:מהדברים שאני מסוגל לאכול-שומר,חסה,גזר,ובטח עוד כמה דברים שלא זכורים לי עכשיו תחביבים:מחשב,כתיבה,מוזיקה,לטייל מה עשית היום?דיברתי בטלפון שעה עם חבר מה עשית אתמול?מחשב,הייתי בלשכת תעסוקה,ובערב יצאתי להליכה. בן אדם אחרון שהתקשר אליך:שחר? בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:שחר מתי התעוררת היום:9:25 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:לא יודע בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:לא יודע איך היחיסים עם ההורים?עם אבא בסדר.עם אמא פחות. אחים:יש לי אחד איך החדר שלך נראה?לא רע חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?מצבי החברתי עבר שינויים מאז שהכרתי חברים בצבא.עד אז לא היו לי חברים בכלל.הייתי אדם בודד.מעבר לכך שהייתי בודד גם סבלתי שנים רבות מהחברה.אכלתי הרבה מרורים,בואו נגיד ככה.עכשיו מהבחינה הזו כבר יותר טוב,אבל עדיין קשה לי מאוד עם אנשים,ועדיין קשה לי להתחבר. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?כ"סמרטוט",או "שעיר לעזאזאל".מה שתבחרי בין שתי האופציות. יש לך אוייבים?בימים אלו,אויבים שאני ממש בכסאח איתם אין לי.אבל יש הרבה אנשים שאני שונא. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?יש מליון כאלה.כל המצבים שבהם הביכו אותי בפניי רבים,או מצבים שבהם תפסו אותי ברגעים אינטימיים כמו למשל שאני מדבר לעצמי,וכו".... כמה חברים טובים יש לך?2-3 יש חבר/ה?לא כמה היו?0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא בית ספר:למדתי ביונתן(יסודי) ובתיכון ת"א(תיכון) מקצוע אהוב:לא יודע מקצוע שנוא:כמעט כולם ציןו אחרון שקיבלת:40 ומשהו מבחן אחרון שהתכוננת אליו:זה היה מזמן...כשעוד הייתי סטודנט.לפני איזה שנתיים בערך. ליד מי אתה יושב?אף אחד מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?אני כבר לא תלמיד! עם מי הכי כייף לך ללמוד?------ מגמה:כשלמדתי הייתי במגמת מדעי החברה מורה אהוב:מאלו שהיו לי-יעל.פ,מילי,ובטח עוד כמה ששכחתי מרוה שנוא:אורית.ל!!!!!!! מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:חחחחח.....בכיתה ח'(נראה לי),כשהיינו כל הכיתה בשיעור מדעים במעבדה,רציתי להתנקם באחד התלמידים שהיה מציק לי וגונב ממני דברים.אז אחרי שהשיעור במעבדה הסתיים סגרתי עליו את דלת הכניסה בכח כדי שלא יצא,אבל מסתבר שגם המורה היתה שם תקועה איתו מבלי שידעתי.כששיחררתי את הדלת ראיתי את להפתעתי את המורה.היא כזה הסתכלה עלי וצרחה:"מה זה צריך להיות??".חחחחחחחחח......איזה קטע. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?אמממ...את העקרונות והדרך מחשבה של האנשים ימני/שמאלי (פוליטיקה)?לא אכפת לי. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?נראה לי שאף אחד. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:יש מלא כאלה! הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?כנ"ל איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)לא משנה.העיקר שיהיה איזור נעים בנים: תארו את החברה המושלמת:חכמה,בעלת השקפות ודיעות דומות לשלי,בעלת טעם דומה לשלי,שתאהב אותי,נאמנה וישרה,עדינה,שיהיו לה פנים יפות וחמודות(כמו שאני אוהב),רגליים סקסיות מעוצבות וחטובות כאלה(אבל לא יותר מידי,אלא בטעם),צבע עור בהיר/מוקה,ושיער חלק. בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?במוזיאון של קבוצת הכדורגל אייאקס שבהולנד מרבה לטייל?רק בארץ. היית פעם בקרית שמונה?לא זוכר מה היית רוצה להיות בצבא?רציתי בזמנו להיות מפקד כיתה.כיום,מה אכפת לי? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?מאושר אתה בן אדם מושפע חברתית?לא ממש הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:מחשבות טורדניות הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:כלום בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:שחר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אמממ...עם נתן ויהודה לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?את הנפש הלא רגועה והמוטרדת! התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:יושר,דמיון מפותח,נאמנות,עקרונות חזקים הכי שונא:הרבה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?להסיע את אמא שלי

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 מיקום: מרכז כיתה: י' מין: נקבה.. כללי: מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: דגים תחביבים: לנגן מה עשית היום? הייתי בבצפר מה עשית אתמול? בצפר ואז הלכתי ללמוד אצל חברה בן אדם אחרון שהתקשר אליך: לא זוכרת מתי התעוררת היום: שמונה ועשרים.. הדבר הנחמד היחיד שקרה היום הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: בלה איך היחיסים עם ההורים? לפעמים טובים ולפעמים לא אחים: אח.. וסבבה איך החדר שלך נראה? לבן עם מיטה כחולה כהה וסיפרייה לבנה וארון לבן חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? עבר שינויים.. מהיסודי לחטיבה פתאום ניהיו הרבה אנשים מגעילים.. ומהחטיבה לתיכון יותר נחמד אבל בכללי אחלה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? נמנמ יותר מידי אנשים קוראים לי פריקית אבל אני ממש שונאת קיטלוגים.. הם לא מכירים אותי בכלל יש לך אוייבים? אם אפשר לקרוא לזה ככה.. טחח מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? מכות..? כמה חברים טובים יש לך? 4 יש חבר/ה? לא כמה היו? אחד התנשקת? מתי בפעם הראשונה? ח' בית ספר: מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל ציןו אחרון שקיבלת: 75
מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מחשבים ליד מי אתה יושב? בכיתה ליד נוי.. בכיתות אחרות זה משתנה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? הכל עם מי הכי כייף לך ללמוד? חברות.. מגמה: מוזיקה (כרגע) מורה אהוב: קלריס@! מרוה שנוא: כל השאר מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: ביקשתי מועד ב' ומרוב דיכאון בכיתי לה..? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? דיי לפוזות. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? קדימה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: מישהו הבהיל אותי היום, זה היה מאוד מפחיד הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) לא יודעת.. אולי בצפון היית פעם בחו"ל? כן איפה הכי נהנת? בארה"ב מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן.. לא מזמן מה היית רוצה להיות בצבא? אני רוצה להיות בקירייה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא יודעת, אבל מאושרת אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: קיבלתי 75 במחשבים
הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שום דבר. הכל רע בן אדם אחרון שראית: אחשלי שדיברת איתו פנים מול פנים: כנ"ל ובטלפון/פלאפון: לא זוכרת עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? כל בן אדם נחמד לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? להיות חכמה טיבעי התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שאני דפוקה.... לא יודעתתתתתתתת הכי שונא: שאני מקבלת חרא ציונים בדברים נורא קלים ומפגרים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתבאס

.......

שם: שיר גיל: 14 וחצי מיקום: כפר סבא כיתה: ט' מין: נקבה! כללי: מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: להתחיל? חח תחביבים: הרבה מה עשית היום? שום דבר מה עשית אתמול? הייתי עם חברות בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אממ.. כפיר נראה לי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא זוכרת מתי התעוררת היום: 7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חיייים שללליי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: ^ איך היחיסים עם ההורים? אממ בסדר אחים: 2 איך החדר שלך נראה? כרגע מסודר חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? עבר המוווווווון שינויים, לטובה ולרעה, והכי טוב לי איך שהוא עכשיו כי מצאתי מי החברים האמיתיים שלי ומי סתם צבועים. ויש המון צבועים.!! כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? קמצנית, שיכנז, קרציה, להמשיך??.... לא כדאי.. באמת שלא כדאי יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? היו הרבה כאלה כמה חברים טובים יש לך? 4 יש חבר/ה? לא כמה היו? 2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בחופש הגדול בית ספר: מקצוע אהוב: אלגברה ולשון מקצוע שנוא: גיאומטריה היסטוריה תנ"ך תושב"ע וספרות.. חח הרבה ציןו אחרון שקיבלת: 88 בלשון מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ספרות בבבבעעע ליד מי אתה יושב? לימור מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? קישקושים של שיעמום בכיתה עם מי הכי כייף לך ללמוד? אממ לבד מגמה: אין עדיין מורה אהוב: שמרית מרוה שנוא: לאדעת מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא זוכרת אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? רק אחד? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? אממ באמצע במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא מכירה אותם חח הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לאדעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? קרו לי הרבה חחחחחחחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: --- בנות: תארו את החבר המושלם:חיצוני: לא ממש משנה לי... מי שאני רוצה כרגע לא מתאים בכלל לתיאור הזה אבל שיהיה- עור שחום, שיער שטני בהיר וגוונים קצת ארוך שיעשה אותו כזה אחורה שיהיה גלי גולש כזה, עיניים כחולות או ירוקות עמוקות כאלה או שחורות עם מבט עמוק, שפתיים עבות, שרירי אבל לא יותר מידי, גוף קצת רחב קוביות בבטן.. גררר די אני אגמור פה חח.. פנימי: (זה פשוט לכתוב את כל התכונות של בנאדם מסוים כרגע חוץ מהמשפט האחרון לצערי) שהוא יהיה מצחיק עם חוש הומור שיהיו לו דעות כמו שלי בהרבה דברים שיהיה לנו טעם באותם דברים שהוא יהיה נחמד וייתן הרגשה טובה שיהיה לי כיף להיות איתו שיכבד אותי ויהיה שם תמיד שאני אצטרך אותו שיעזור לי שאני צריכה שידע לסמוך עליי שיתן לי סיבה לסמוך עליו והכי חשוב.. שיאהב אותי היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? בארץ כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? לאדעת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? חשבתי שידעתי עכשיו אנלא בטוחה אתה בן אדם מושפע חברתית? ממש ממש לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: כל היום הזה היה מעצבן! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: חחחחחחחחח עם המורה! היא ניסתה להסביר לכמה בנות מה זה "טענה" אז אני אמרתי הטענה שלי היא- "את מכוערת" חחחחחח בן אדם אחרון שראית: שיר שדיברת איתו פנים מול פנים: שיר ובטלפון/פלאפון: אממ כפיר נראלי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? להדק את הקשר לא צריך כי הוא כבר מהודק נורא אבל לבלות זמן איכות עם מישהו מסוים מאוד לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? להתחיל? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא אוהבת שאלות כאלה הכי שונא: גם כאלה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון נראה לי

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונההה

שם: קרן (קרני) גיל: 12 וחצי מיקום: ----- כיתה: ז' מין: נקבה
כללי: מאכל אהוב: פסטה ברוטב אלפרדו (שמנת ופטריותת)
מאכל שנוא: ממ.. נראה לי שגמבה תחביבים: לרקוד, להיפגש עם חברות, מחשב, מיוזיקק מה עשית היום? הייתי בביצפר, אכלתי, נפגשתי עם חברות מה עשית אתמול? הייתי בביצפר ובחוגג בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה שלי שחר בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמא שלי מתי התעוררת היום: 20 ל-8 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אבא שלי שבחו"ל..
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אבא שלי שבחו"ל
איך היחיסים עם ההורים? מעוליםםם אחים: מממ גם די בסדר.. לפעמים רבים קצת איך החדר שלך נראה? ירקרק וחמודייי
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אני די בסדר.. לא מקובלת מאוד אבל לא בודדה.. הוא עבר שינויים כי ביסודי הייתי בין המקובלים בכיתה ועכשיו כבר לא... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? ממ "חמודה" - אני שונאת שקוראים לי ככהה
יש לך אוייבים? לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שאמרתי למישו שאני אוהבת אותו והוא אמר שהוא אוהב אחרת...
כמה חברים טובים יש לך? 2 יש חבר/ה? לא.. אבל הייתי רוצהה כמה היו? 1 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בפה עוד לא..
בית ספר: מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה וגאוגרפיה ציןו אחרון שקיבלת: 87 בהיסטוריהה מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אזרחותת ליד מי אתה יושב? ליד ילדה מעצבנתתתת מאודד
מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? מקושקש הרבה כתוב : ז'1 שליטה עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבדי.. מגמה: הייתי רוצה תאטרון מורה אהוב: הילה מרוה שנוא: איילין המורה לאנגליתת
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: בפורים אמרתי לחברות שלי ראיתם איך המורה הזאתי התחפשה זה ממש מכוער ואז היא באה והסתכלה עליי..
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הייתי רוצה לשנות את השחיתות והמצב הכלכלי והמצב עם הפלסטינים אבל הרבה כבר ניסו לפני ולא הצליחו.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ממ לא יודעתת במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הירוקיםם
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שנפלתי בצורה מצחיקה מאוד באמצע הפארק..
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בדירה קטנה בתל אביב בנים: תארו את החברה המושלמת: אני בתת בנות: תארו את החבר המושלם: מתחשב, מצחיק, שידע להקשיב, ושיאהב אותי
היית פעם בחו"ל? יאפפ איפה הכי נהנת? בטיול בת מצווה שלי בארה"ב מרבה לטייל? כהה היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? פקידה פלוגתית, או משו במודיעין
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? תסריטאיתת סרטים
אתה בן אדם מושפע חברתית? קצת.. אבל יש יותר מושפעים ממני.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שאח שלי עיצבן אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שחברה שלי עיוותה את הקול שלהה בן אדם אחרון שראית: אח שלי שדיברת איתו פנים מול פנים: חברות שלי ובטלפון/פלאפון: אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם ילדה ממש חמודה שפעם היינו חברות טובות ועכשיו כבר לא.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? את האף שלי התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: ביטחון עצמי הכי שונא: עקשנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לעשות עוד שאלון :)

dana re3

New member
עונהההה

שם:דנה גיל:14 מיקום:מרכז כיתה:ט מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:גפילטפיש תחביבים:רכיבה על סוסים מה עשית היום?למדתי מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך:חיו בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:חיו מתי התעוררת היום:7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אף אחד בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים?בסדר אחים:בסדר איך החדר שלך נראה?סקסי חחחח סתם.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?סבבה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?רגיל יש לך אוייבים?כן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך?הכי טובים? אמממ.... בערך 5... יש חבר/ה?לא כמה היו?3 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב:ביולוגיה מקצוע שנוא:כימיה ציןו אחרון שקיבלת:במבחן? 85 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:משפט עברי ליד מי אתה יושב?ילד.. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?דווקא היום ניקינו אותם חחח עם מי הכי כייף לך ללמוד?חיו מגמה:שנה הבאה מורה אהוב:מחנכת מרוה שנוא:יש הרבה.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?שיהיו פחות מגעילים ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:אמממ יפה , חמוד,נחמד, נאמן,נותן כבוד אבל אין כזה דבר חחחח יותר מדי מושלם היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל?לא ממש היית פעם בקרית שמונה?כן מה היית רוצה להיות בצבא?לא יודעת... מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?וטרינרית אתה בן אדם מושפע חברתית?קצת.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:בצפר הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית:אח שלי שדיברת איתו פנים מול פנים:חיו ובטלפון/פלאפון:חיו עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?הכל חחחח התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לא יודעת

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונהPPPP:

שם:אירנה גיל:12 וחצי(באפריל 13) מיקום:מה איכפת לכם? כיתה:ו' מין:
כללי: מאכל אהוב:מלא מאכל שנוא:בשר נע ודברים מגעילים:X תחביבים:מחשב,טלוויזיה,חברות מה עשית היום?נפגשתי עם חברה ותליתי איתה ועם אחותה מודעות לבייביסיטר.. היה קורעעע
מה עשית אתמול?נפגשתי עם רונושש
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ירדנע
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אימא
מתי התעוררת היום:7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:ירדן
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:מיתר ורותם=[[ איך היחיסים עם ההורים?מצויינים אחים:מה אחים? איך החדר שלך נראה?חדר רגיל.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?נה?>< כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?לא קיטלגו אותי>< יש לך אוייבים?לא חושבת.. בעצם יש איזה אחת ששונאת אותי ואני אותה
כלבה
מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?מאיפה לי כמה חברים טובים יש לך?ממ 5 בערך.. יש חבר/ה?לא כמה היו?4 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא..(כאילו לא בפה..) בית ספר: מקצוע אהוב:אינלי כוח לכתוב את כולם
מקצוע שנוא:חשבון ולשון ציןו אחרון שקיבלת:עדיף שלא תדעו..
מבחן אחרון שהתכוננת אליו:חשבון ליד מי אתה יושב?נווה:XX מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?חח כה.. כלמיני ריבועים כאלה.. נומה משעמם לי בשיעור
עם מי הכי כייף לך ללמוד?לאיודעת.. לא כיף לי ללמוד בכלל
מגמה:אין מורה אהוב:טלי מרוה שנוא:כל השאר
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:לא היה אני חושבת.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?לאיודעתת.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)?אין דעה
במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?מעדיפה לא לכתוב כדי לא להיקלע למצבים לא נעימים.. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:היו הרבה.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?נממ.. לאיודעת היו הרבה.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)לאיודעתתתת.. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:נודי. עיזבו אותיי
היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?מאיפה לי.. זה היה ממש מזמן מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?נראהלי מה היית רוצה להיות בצבא?לאיודעת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?עורכת דין אתה בן אדם מושפע חברתית?לא ממש.. אולי קצת.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:הלכו לי כל הרגליים.. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:אמממ כלמיני בן אדם אחרון שראית:אימא שדיברת איתו פנים מול פנים:אימא ובטלפון/פלאפון:אימא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לאיודעת.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?את הבטן.. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:כולן חוץ מזה שאני מתעצבנת מהר.. הכי שונא:את זה שאני מתעצבנת מהר.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לראות טלוויזיה..(כמו תמידXP)

z u z i

New member
עונה ../images/Emo23.gif

שם: זואי גיל: כמעט 13 מיקום: צפון כיתה: מין: נקבה
כללי: מאכל אהוב: פיצה, צ'יפס וכו' מאכל שנוא: חצילים, ברוקולים תחביבים: לרקוד, לצחוק, לאהוב מה עשית היום? הלכתי לנוע"ל מה עשית אתמול? הייתי בגן שעשועים. כי גמאני מכורה לנדנדות! בן אדם אחרון שהתקשר אליך: יעל בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: יעל מתי התעוררת היום: 7:5 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יואב'וש ונועה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: יואב'וש ונועה איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים: מעולה איך החדר שלך נראה? כמו אחרי הפצצה חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא עבר שינויים, נראה לי בסדר גמור כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? שרוטה חמודה? יש לך אוייבים? חס וחלילה מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך? ה-מ-ו-ן- יש חבר/ה? לא.. הלוואי שהיה (מישו מסויים, לא כל אלו שהציעו) כמה היו? לא היו. אבל הציעו הרבה.. ליבי שמור לאחד!
התנשקת? מתי בפעם הראשונה? עדיין לא, לצערי בית ספר: מקצוע אהוב: וידאו מקצוע שנוא: היסטוריה ציןו אחרון שקיבלת: מי זוכר?! מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אני אמורה להתכונן עכשיו ליד מי אתה יושב? מאיה המותק מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? היתה תמונה של צ'אד מייקל מורי, הורידו לי אותה! עם מי הכי כייף לך ללמוד? חברים מגמה: -- מורה אהוב: דני מרוה שנוא: אסתי מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: היא שמעה משו שאמרתי עליה אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? האלימות! דייי ימני/שמאלי (פוליטיקה)? -- במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? אין לי מושג הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אני סנילית, לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? נתקעתי בדלת-חלון שקופה כזאת.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) רק פה! בנים: תארו את החברה המושלמת: -- בנות: תארו את החבר המושלם: מי שאני אוהבת, שמו חסוי היית פעם בחו"ל? יאפ איפ ההכי נהנת? פריז מרבה לטייל? ככה היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? לא יודעת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? האפשרויות פתוחות אתה בן אדם מושפע חברתית? ממש לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: יעל לקחה לי ת'נדנדה! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: נועה והכרפוסת!! בן אדם אחרון שראית: אחותי שדיברת איתו פנים מול פנים: נועה ובטלפון/פלאפון: יעל עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עוד פעם, מי שאני אוהבת לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? האף התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: חברותיות הכי שונא: מדברת המון מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? בטח לאכול א. ערב

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדר, אבל אני משנה ליעלה [הוגים את זה ככה Yeela] אז תעשו לי טובה ותקראו לי יעלה
גיל: עוד מעט 14 מיקום: חיפה, חור מסריח. [כן! חיפה זה חור!] כיתה: ח' מין: נקבה
כללי: מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: גבינות לבנות, חומוס, טחינה.. בלעכס. תחביבים: לראות את ההצגה בא-לגן
של יעל
מה עשית היום? כלום. מה עשית אתמול? גם כלום
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: איזה דודה שלי מהטיזינבי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לוזוכרת
מתי התעוררת היום: 7 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יעלי
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: יעלי
איך היחיסים עם ההורים? גרועים אחים: אין איך החדר שלך נראה? קחו מקום נורא יפה. בלגנו אותו עד שאפילו גנבים יחשבו שהם כבר ביקרו בו - ולכו. ככה
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פריקית. בלאט, אני לא מרגישה כזאת! יש לך אוייבים? כבר לא.. אני חברה של כולם כזה.. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אוי היו המון.. עזבו. כמה חברים טובים יש לך? אין לי כ"כ טובים כי אני עם כולם יש חבר/ה? היה. עבר. חלף עם הרוח. כמה היו? חח להתחיל לספור?
התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בחופש הגדול בית ספר: מקצוע אהוב: ספרות, תיאטרון מקצוע שנוא: ביולוגיה, כימיה, תנ"ך, מתמטיקה.. ציןו אחרון שקיבלת: 89 בתנ"ך. אני עדיין בשוק! מבחן אחרון שהתכוננת אליו: גם בתנ"ך אבל אחד אחר.. ליד מי אתה יושב? חברה שלי.. חח.. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? מיליון משפטים על יעלי
כפרעליה.. עם מי הכי כייף לך ללמוד? אף אחד. לבד זה הכי טוב. מגמה: עדיין אין, אני אקח תיאטרון או תקשורת.. מורה אהוב: המורה לספרות מרוה שנוא: המורה למתמטיקה, המחנכת.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: היו הרבה. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את הצביעות. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? עלה ירוק
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אממ.. כמעט נפלתי מצוק בנגב. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אממ, היום המורה שלי רמזה לי שאני אלכוהוליסטית
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א, סביון או ר"ג בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: אין. מה אני ברבי? מי שיבוא יבוא, ואם הוא יתפוס לי את הלב אז אחלה. היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? ? מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? בתיאטרון צה"ל מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? שחקנית אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: המורה שלי קירצצה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כתבתי כבר למעלה, בעע. בן אדם אחרון שראית: יעל
בתמונה שלנו ביחד כפרעליה.. שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון: דודה רחוקה שלי מהונלולו עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם יעלי?
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? צבע העיניים - לירוק התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא יודעת.. הכי שונא: ^^^^ מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אין לי מושג
הודגש באמצעות מדגישומטיק

pacific ocean

New member
עונה !!!

שם:אשלי גיל: 15 וחצי מיקום: רמת גן כיתה: י' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב: אורז..וכל סוג של אוכל מכסיקני מאכל שנוא: עגבניות ודגים...וכל מני מאכלים מוזרים כמו אשכים של פר או לשון וכאלה... תחביבים: ציור..ריקוד...שירה...מכבי אש...כדורסל... מה עשית היום? הייתי בחיפה..טיול....ארזתי מזוודה למחר!! יהההה .. מה עשית אתמול? למדתי...והתכוננתי לתחרות שאליה אני טסה מחר בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה טובה שלי שטסה איתי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:החברה שהתקשרה אליי חח מתי התעוררת היום:ב-7:00 בעע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חבר שלי אני מתגעגעגעגעגעת! בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:חבר שליייי איך היחיסים עם ההורים?מצוינים טפו טפו טפו אחים? אין איך החדר שלך נראה? אחלה.....אבל מבולגן חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?אממ...ממוצע פלוס..יענו יש הרבה חברים...מכירה כמה משכבות גבוהות ונמוכות..שינויים..כן...מכלום למקבולת מינוס חחח... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?בהתחלה היא קיטלגה אותי כביץ'..., שזהה ממממממממממממממממש לא נכון חחחח (החברה הכי טובה שלי ועוד חברה ...חשבו שאני כזו...ועוד מישהו שאני מכירה....למה...אוף) יש לך אוייבים? כן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?ישבתי באותו חדר עם מישהו שאהב אותי ושנינו שתקנו כמו לא יודעת מה...ואז הוא פשוט נטש את החדר בלי לומר כלום חחחח כמה חברים טובים יש לך? 5-6... יש חבר/ה? חבר :) כמה היו? זה הראשון....והאחרון! התנשקת? מתי בפעם הראשונה? עם החבר הנוכחי...לפני חודש בערך... בית ספר: מקצוע אהוב: ביולוגיההה מקצוע שנוא: אזרחותתת ציןו אחרון שקיבלת: 75 אזרחות... מבחן אחרון שהתכוננת אליו:היסטוריה ליד מי אתה יושב?ליד חברה טובה שלי מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? מקושקש אבל לא רואים כי הוא כהה....ואלו סתם ציורים שאני עושה כשמשעמם לי חח עם מי הכי כייף לך ללמוד? עם עצמי! מגמה: ביוטכנולוגיה מורה אהוב: מורה לביו'...המחנכת שלי....מורה לאנגלית... מרוה שנוא:המורהה לא-ז-ר-ח-ו-ת! מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: רבתי עם המורה לאזרחות והתחלתי לצעוק עליו ולהגיד שהוא לא מבין כלום ושיט כזה....היה כיף! (היה קשור לנושאא המלומד...) אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שיטחיות.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא יודעת... הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: שבער לי המטבחח חחחח הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הכלב שלי השאיר "מוקש" מאחוריו בבית...ואמא שלי בטעות דרכה על זה לפני שהספקתי לנקות חעחע איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בחיפה.. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: חבר אמין....ישר...שאוהב אותי כמו שאני...ומוכן לעשות הכל כדי שהאהבה תשאר ושהכל יהיה טוב ביננו...(קיצר..חבר שלי :)) היית פעם בחו"ל? נולדתי בחו"ל חחח איפ ההכי נהנת? בלוס אנג'לס..מקום הולדתי...ויוון מרבה לטייל? אממ בארץ בעיקר... היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? מפקדת (קצינה) של טירונים...מפענחת קודים או צוללנית בחיל הים... מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?חוקרת CSI או לוחמת אש אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:קמתי היום מוקדם ומיהרתי לבצפר כדי לא לאחר לטיול...בסוף יצאנו שעה אחרי הזמן הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:מוכר אחד בא למכור לי פיתה עיראקית עם לבנה ב-10 שקל..(חש שאני קונה!) בסוף הפרייאר אחרי שעשיתי פרצוף מעוות כזה הביא לנו שתי מנות פלאפל ב-10 חחח :) בן אדם אחרון שראית:אמא שלי חיחי שדיברת איתו פנים מול פנים: הידיד הכי טוב שלי שטס איתי גם יהיהיהיהה ובטלפון/פלאפון: חברה טובה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? החברה הכי טובה שלי ועם החבר לפני הטיסהה לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? לרדת במשקל! התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: נדיבות..נראה לי..או רחמנות.. הכי שונא: קנאה או דאגנות.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לארגן תיקים לטיסה מחררר

dirty fairy

New member
עונה../images/Emo187.gif

שם: נופר גיל: 99 מיקום: בית כיתה: י' מין: נקבה כללי: מאכל אהוב: סושי סחלב ואבוקדו מאכל שנוא: קולורבי תחביבים: מחשב טי וי ריקוד שירה משחק ציור מה עשית היום? הייתי בבצפר אחרי זה רופא שיניים לבדיקה אחרי זה עבודה של אמא אחרי זה בית ואחרי זה בתיכון ועכשיו אני פה מה עשית אתמול? הייתי בסיורר ואז בבית בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: דורין מתי התעוררת היום: 7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: גל בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: גל איך היחיסים עם ההורים? טובים אחים: 2 איך החדר שלך נראה? אל תשאלו שאלות קשות חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? הוא היה תמיד בסדר כזה כמו שאני רוצה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? שנטית:):) יש לך אוייבים? יש ילדים שאני שונאת מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אממ לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך? הרבה יש חבר/ה? לא כמה היו? 4 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן ואין לי כוח לספר איפה בית ספר: מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה
ציןו אחרון שקיבלת: 65 באזרחותתתתתתת:(:(:( מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לשון ליד מי אתה יושב? קריפ מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כןן תמיד כותבת את שם המשפחה שלי משום מה עם מי הכי כייף לך ללמוד? אני צריכה לחשוב על זה.. מגמה: אין עדיין מורה אהוב: יש מרוה שנוא: אין מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אממ לא זוכרת אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? קבלו את השונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? עבודה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: יונה נכנסה אלינו הביתה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אילת בנים: תארו את החברה המושלמת: -- בנות: תארו את החבר המושלם: אין לו תיאורר..הוא פשוט צריך להיות מיוחד.. שונה כזה מכל האחרים היית פעם בחו"ל? ברור איפ ההכי נהנת? הולנד מרבה לטייל? ככה ככה היית פעם בקרית שמונה? אולי מה היית רוצה להיות בצבא? חיילת
אל תשאלו אותי שאלות כאלה אני לא מבינה בצבא מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אין לי מושגג אתה בן אדם מושפע חברתית? לא תמיד הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: אמא האשימה אותי בדברים מפגרים הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לא יודעת בן אדם אחרון שראית: עומר שדיברת איתו פנים מול פנים: עומר ובטלפון/פלאפון: אמא של דורין עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? גל גל גל לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הרבה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: עצבנית הכי שונא: חוסר טאקט..לא תמיד לפעמים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראות טי וי כנראה

../images/Emo80.gifחדשה, אני מניחה.. =]]

שם: תומר גיל: 12 מיקום: מול המחשב כיתה: ז' מין: בת כללי: מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: חומוס תחביבים: מוזיקה, גיטרה, מחשב, ספרים, כתיבה, טלוויזיה ושאר ירקות. מה עשית היום? חשבתי על כמה שהכל חרא בזמן האחרון :/ מה עשית אתמול? כנ"ל בן אדם אחרון שהתקשר אליך: לא זוכרת. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: כנ"ל. מתי התעוררת היום: שבע בערך הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אףאחד. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: ידיד שלי שלא ראיתי כבר חודשים. איך היחיסים עם ההורים? בסדר. אחים: 2. איך החדר שלך נראה? די נורא, האמת. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? רוב העולם שונא אותי. זה לא מעודד במיוחד. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? היו הרבה.. אולי לאא ממש 'החברה' קיטלגה, אבל זרקו לי כל מיני הערות על זה שאני מוזרה, היפית, גותית, פריקית, פסיכית ועוד דברים שאני בטח לא זוכרת עכשיו. יש לך אוייבים? כן. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? היו כמה, אבל אני לא אכתוב את זה באינטרנט :X כמה חברים טובים יש לך? אולי אחת. יש חבר/ה? לא. כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מה זה עניינכם? >: מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה :S ציןו אחרון שקיבלת: חה. מבחן אחרון שהתכוננת אליו: אני מניחה שאנגלית. ליד מי אתה יושב? אין לנו מקומות קבועים =]] מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? מקושקשים דברים על הרבה שולחנות. עם מי הכי כייף לך ללמוד? מישהו שכיף לדבר איתו. מגמה: מורה אהוב: אמ.. לא יודעת מרוה שנוא: המורה למתמטיקה. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: היו בשיעור אנגלית הייתי ממש עייפה ונרדמתי. המורה העירה אותי ואמרה לי ללכת לשטוף פנים ><; אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? פחות קיטלוג של אנשים. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? אין לי ממש דעות ממש חזקות, אבל אם כבר אז שמאלנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? מרצ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? קרו הרבה :] איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) איפשהו בצפון. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? סיני נחשב חו"ל? איפ ההכי נהנת? סיני..
מרבה לטייל? ממש לא. היית פעם בקרית שמונה? לא נראה לי מה היית רוצה להיות בצבא? לא חשבתי על זה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? משהו שקשור למוזיקה איכשהו אתה בן אדם מושפע חברתית? מנסה שלא, בדרך כלל מצליחה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: עזבו. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כלום. בן אדם אחרון שראית: אח שלי. שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי. ובטלפון/פלאפון: מישהו שהתקשר, לא יודעת עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? אף אחד. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? אני קשורה מידי לסביבה שלי ונורא קל לשנוא אותי. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: יש לי פתיל קצר. מאוד. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? עוד שאלון?

למעלה