רוצים להשפיע?

סאקרה

New member
../images/Emo202.gif רוצים להשפיע?

אני זקוקה לתמיכתכם במרוץ הצמוד.. אם אתם אוהבים את התמונה שלי אנא תנו לה 5 נקודות. תודה.

סאקרה

New member
אז לא..../images/Emo4.gif

באמת רק אם אהבתם.. ואם לא אפשר להצביע עבור מקום 3..

הצבעתי כבר עבורה

ואני מצטער, אבל אני מתחיל להתחרט. תמונות בתחרות אמורות להשפט על פי איכותן, לא על פי המאמץ שהמתמודד שפרסם אותן עושה בחיפוש אחרי מצביעים עבורן. אני מניח שגם המתמודדים נגדך עושים אותו דבר- אבל זה לא הופך את ההתמודדות להוגנת, זה פשוט מוציא ממנה את התוכן.

הנימוק שלך לשינוי הניק לא מקובל עלי

אם כדורי נפטר, יש אחר שהוא עכשיו זקן המקובלים, לא? אמנם צעיר מכדורי, אבל גם הוא זקן המקובלים. משל למה הדבר דומה? לזה שישראל מחסלת את המבוקש מספר אחת, ומייד למחרת מחסלת שוב את המבוקש מספר אחת.

כפגע רע לפגע רע:

למרבה הפלא, עדיין לא נבחר זקן מקובלים חדש. זה לא רק הגיל שמקנה את התואר, זה גם יכולת השיווק של הנכד. ולעיתים יש ואקומים שלא מתמלאים. יכולה להיות חסידות בלי אדמו"ר? לפי ההגיון לא, במציאות יש שתיים.

סאקרה

New member
פגע משופם..תבוא פה רגע..

פרסום אינו כפיה.. אני מתארת לעצמי שרבים אינם מודעים כלל לקיומה של התחרות. (היא אינה מופיה בטאגס של "תפוז" בכל הפורומים.) כל מה שאני עושה זה חשיפה של התמונה והתחרות בו זמנית. קיבלתי לא מעט תגובות מאנשים שצרפו תמונות לתחרות רק בזכות הפרסום שלי. עד כאן כתב ההגנה. ואם זה לא יעזור, תמיד אפשר לפנות לסלוניקאים..שיסבירו לך..

אני לא טוען שאת כופה.

אני טוען שצורת התחרות הזו לא הוגנת.- ואני חייב להתוודות שגם אני הצבעתי עבור התמונה שלך בלי שראיתי את רוב האחרות. לא משנה לך שאם תזכי ואם תפסידי, לא יהיה לזה כמעט קשר לאיכות התמונה שלך?

אלי ו.

New member
הצבעתי, אבל עבור התמונה עם האפניים

תמונה יפהפיה לטעמי. צ'טער.

סאקרה

New member
תודה לכם.../images/Emo106.gif זכיתי.

וביקשתי מהנהלת "תפוז" להוריד לי הצבעה אחת, שלך,פגע רע... (אגב,את הפרס,סופ"ש במלון 5 * אני תורמת למעוטי יכולת, כך נגרע גם חלקך בתרומה.)

למעלה