פרק 77

didalf

Well-known member
פרק יפה

יששששששש פרנקו ראה תקלטת, בכיתי בקטע הזה, לפחות הוא לא עושה פרצופים מעוותים כמו פלור. אררררררר שלא תטוס לאאאאאא אוףף ולמה היא טסה בלי פרנקו?! שמתם לב שהבית מלון זה אותו אחד שפרן ואולי ברחו אליו? איך מעצבן אותי שכולם כועסים על מישהו שלא עשה כלום כמו שעכשיו הם כעסו על בטה.

אני שמתי לב למשו אחרר!!:-O

נכון הסמטה..?! א' בדוק עכשיו שזה אולפן וזה לא בכביש חוצי אמיתי... שבטה עמד וצילמו אותו בזווית מלמטה למעלה בזווית כזאת שראו כמעט אתכל הסמטה... וגם הסמטה זאת אותה סמטה מהעונה השישית של קטנטנות עם הזמרת והקליפ של נדיה... זוכריים?!?

nastiush

New member
מה?! ../images/Emo2.gif

אהה כן שיואו נכון... עכשיו אני נזכרת.. פייי הכריס הזאת גם מעצבנת וגם לא יכולה למצוא מקומות חדשים לצילום! אוףף הכל בסדרה כל כך צפוי.. למה פלור לא יכולה פעם אחת להפתיע, ושיקרה קטע אחד מרגש עד הסוף, אפילו אחד!!!

My self and i

New member
חוץ מזה, גם הבית עצמו הוא ../images/Emo135.gif

אותו בית כמו בקטנטנות ופינת אור..

nastiush

New member
וואלה?!?!?!?!

יואו נכוןןןןן וויייי נכון! שיואו איזה שינויים... לךא שמתי לב בכלל!! אתם גאונים

אני לא בטוח שקטנטנות

אבל פינת אור בטוח כן...
וגם אם זה מעניין אתכם זה מהמורדים...גממ... חח

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifכי זה באותם אולפנים, וגם

כשהם מחליפים את האולפנים כריס לוקחת את הסט וכו' איתה
קמצנית חחחח זה כמו שבמורדים מריצה נשענה על גשר כזה בכפר ופתאום קלטנו שזה אותו הגשר מהעונה החמישית של קטנטנות

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifפרק עצוב ../images/Emo10.gif

מקס היה ממש מיסכן
איך הוא בכה במלון שהוא חשב אל פלור
איך ה שמועה אל בטה עוברת עוברת
אוף כולם פשוט היו מיסכנים בפרק הזה
בטה פלור מקס פשוט פרק של מיסכנים ולפחות האיש במלון ראה שמהוא קורה בין אווריסטו למקס

debojam

New member
פרק יפה

זה היה עצוב כשפלור דברה עם לורנסו ומקס הבין את הדברים הלא נכונים לא נורא הכל יתגלה בסופו של דבר מה שאני ממש לא מבינה זה למה הילדים לא מצלמים את דלפינה כשהיא רעה איתם ואח"כ מראים את זה למקס טוב אבל יש 185 פרקים אז חייבים לעשות משהו

עזרהה ../images/Emo206.gif

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות...אולי תוכלו לעזור לי.. יש למישהו תקצירים לשבוע הבא? אם אפשר מפורטים... מתי פלור תגלה למקס על הקלטת? האם הם יספרו לו למה העיפו אותו מהבית? ושהאחראית היא דלפינה? האם הוא ידע שלורנסו ופלור לא ביחד? ושהיא לא שיחקה בו ורימתה אותו? מתי יגלו שלורנסו הוא השותף? האם הכסף של פלור ומקס יחזור? האם פלור ומקס יחזרו להיות יחד בקרוב? מתי מקס יחזור לבית ויפגש עם פלור וכולם? אמממממ אני יודעת שזה הרבהה אבל זה מעסיק אתי די הרבהה... אני חייבת לדעת... תודה רבההההההה לעונים!! אתם ממש תעזרו לי!

תיפי1

New member
קצת תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo83.gif

יש למישהו תקצירים לשבוע הבא? אם אפשר מפורטים... אממ... יש בשרים המורדים ( http://www.sharim-amordim.net/perek/takchirim.html ) מתי יגלו שלורנסו הוא השותף? לקראת סוף העונה (אם אני לא טועה) מתי מקס יחזור לבית ויפגש עם פלור וכולם? את פלור הוא יפגוש כבר בפרק של יום רביעי במטוס

sweet stav

New member
ספלויר מעלי ../images/Emo58.gif ושאלת ספוילר

זה מחר שהוא יפגש איתה במטוס והם יתנשקו ??!

nadav1232

New member
../images/Emo6.gif ראיתם את הפרצוף של פלור

שהיא ראתה את הקלטת? XDDD

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifהייתי אצל ידיד והפסדתי../images/Emo10.gif

הקטע הוא שאני שוכחת להשלים בסופ"שים
מישהו יכול לספר בקצרה מה היה?

בעיקרון-

כל הפרק הראו על פלור ומקס. ושהוא עדיין לא מבין למה היא כועסת עליו.. הוא לא טס בסוף כי ביטלו לו את הכרטיסי אשראי. פלור היא הראתה לפרנקו את הקלטת ואז הוא גם הבין שמקס טוב.. והמשרת הזה[שכחתי את השם שלו
] גילה שיש איזשהו קרב בקריקורגןD: קיצר, פלור ופרנקו קבעו להפגש בשדה תעופה. פלור בכוונה אמרה לו שיפגשו ואז היא תיכננה לנסוע לבד.. היא הגיעה למטוס,ואז מקס ראה שהיא טסה והוא צעק לה וככה נגמר הפרק. מקווה שהבנת משהו מההסבר העילג שלי
אבל פרק מותח ביותר:]

למעלה