פרק 77

My self and i

New member
../images/Emo202.gifפרק 77../images/Emo202.gif ../images/Emo135.gif

כל מה שקשור לפרק ל
כאן
. צפייה נעימה

sweet stav

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הפרק מדרדר לאט לאט...
לורנסו רררררר

sweet stav

New member
......./images/Emo9.gif......

זו רק אני או שהסוף של כול הפרקים השבוע ניהיים (איך שלא רושמים את זה ) יפים יותר מההתחלה והאמצע

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא רוצה נווו
מקסימו צועק "פלורררררררר" "פלורררררררר" ואני:"לאאאא לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא" אוףאוףאוףאוף;[ למהלמהלמה? כוסאמא של לורנסו המנמנמניאק הזה
אוףף אוףףףףףףףף
טוב זהו אין לי מה להגיד:[, אני מקווה שהיא תראה אותו!!1

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאוף די זה מוגזם ! !

תמיד ! תמיד ! תמיד !! צריך להרוס !! עד שהכל היה טוב מקס היה צריך לחזור ולא לשמוע את מה שפלור אמרה
בכלל לא עליו ! ולא לשמוע את השקרים של לורנסו המעצבן הזה !!!!
פשוט להיכנס הבייתה ושפלור תגיד לו הכל , שהיא הבינה , והיא מצטערת וזהו !!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל תמיד כריס מורנה הזאתי חייבת להרוס !!
ת-מ-י-ד חווץ מהסוף פרק יפה

My self and i

New member
את מצחיקה.. ../images/Emo135.gif

כריס יצרה את הסדרה. בלי כריס אין פלוריסיינטה.. ככה היא רצתה לעשות, תיהי כריס ואז נדבר.

sweet shir

New member
היה פרק ממש יפה..../images/Emo99.gif

אבל היו כמה דברים שהיו מוזרים בטירוף: 1. אם פלור נסעה הלוך עם האופניים, למה היא נסעה בחזור עם מונית?! לא יותר הגיוני שהיא תיסע גם בהלוך עם מונית? כדי לחסוך זמן! ומה היא עשתה עם האופניים שהיא הייתה בתוך המונית? 2. מקסימו דיבר אל עצמו בקול ר-ם באמצע הרחוב ואפחד לא הסתכל אליו כמו אל משוגע.. טוב, זה קורה בכל הטלנובלות של כריס אבל עדיין! 3. למה מקסימו חשב שזכוכית מפרידה ביניהם וגם מטוס פלור תוכל לשמוע אותו?! טוב, היו לי עוד דברים אבל שכחתי..חח..
בכללי היה פרק יהפ, אני לא יכוןלה לחוכת לשל מחר..!

didalf

Well-known member
איך באמת?../images/Emo12.gif גם אני חשבתי על זה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני לא חושבת שזאת פאשלה של

התסריטאים... בהרבה סצנות הם מנסים להראות לנו שללורנסו יש צד טוב, שהוא "חצי-חצי" כזה, שדלפינה מוציאה את הצד הרע שבו ופלור את הצד הטוב, פשוט בפרקים האלה "הצד הרע" שולט בו. אני מניחה שכאילו שי בו מספיק טבו כדי לראות את הקלטת.

sweet stav

New member
נכון.. היה פרק די עצוב

הפרקים האחרוניים שהיו בנתיים מזה עצובים שבא לבכות

פרק י--פ--ה--!../images/Emo7.gif

היה פרק יפה ועצוב כ"כ!! עברה בי צמרמורת בכל החלק עם פדריקו! נשפכתי בקטע עם תומאס רובר ובוניזין! חחחחחח..

My self and i

New member
מקססס ../images/Emo7.gif ../images/Emo135.gif

"פלורררר, פלורררררררר!"
איזה פרק עצוב. הם מחפשים אחד את השני ולא מוצאים |: די די עד שהכל מסתדר ופלור רואה תקלטת
יווווואו שיט
אני מחכהההה למחרר

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאוח

כמה אפשר למתוחחחחחחחחח את זהההההההההההההה!?!?!
כן, זה נורא עצוב והכל
אבל אוף זה קצת יותר מידי שהם כל הזמן מפספסים אחד את השני
פרנקו
מושלם שלי
פרק יפה

למעלה