פרק 61

doll 4 ever

New member
../images/Emo202.gifפרק 61../images/Emo202.gif

את כל התגובות לרק שלחו לכאן
תקציר הפרק
פלור כועסת על מקס, ומבקשת מלורנסו ללכת איתה לחפש את פרנקו ושם מוצאים את המכונית הנטושה של מקס. בזמן שפלור יושבת בה, שני פושעים מתקרבים אליה, ומרוב בהלה, היא נוסעת במכונית, ומדרדרת איתה לתעלה. לורנסו מוצא אותה, ויחד הם מגיעים למלון שבו נמצאים פרנקו ואולי, שתכננו בינתיים לנסוע לארץ האש. פלור מנסה לשכנע את פרנקו שזו שטות, ואוליביה מתחרטת ומחליטה לחזור לבואנוס איירס. בינתיים, תומס מקבל הזדמנות שנייה מדומנש, אך זו חשבה שהוא מתקוטט בזמן שניסה להפריד בין ילדים. טיאגו, רוברטה ותומס מנסים להסביר לה את המצב, אך היא מסרבת להקשיב, ובסופו של דבר, היא מסלקת אותם מביהס. לאוטרו מסתובב בבית, לוקח כסף מגרטה, מתחיל עם מרינה ומפחיד את בוניז`ה, וכולם חושבים שהוא ניקו, אך ניקו האמיתי נאלץ לשלם את המחיר. מקס מחליט ללכת בעקבות פלורנסיה, והוא מגיע למלון אחרי שפרנקו ואוליביה עזבו. לורנסו, ששמע את מקס מגיע, נכנס למיטה בזמן שפלור במקלחת, וכשמקס נכנס לחדר, הוא רואה את פלור יוצאת מהמקלחת עם מגבת, ואת לורנסו במיטה.
צפייה מהנה

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מתח אלוף!! לורנסו הזה כ-ז-ה מניאק
פלורנסיה כזה
עושה פרצוף של לא יודעת מה קרה כאילוXD אוליביה כל כך אכזבה:\ חבל שחברה שלי סיפרה לי הכל, היא הרסה לי את כל העונה:/מעצבנת אמ, אני לא מאמינה על אח של ניקו
חשבתי שהוא בחור צנוע יותר מניקו, ומתברר שהוא יותר גרוע מפרנקו
איזה פדופיל
גם גנב וגם פדופיל זה כבר מוגזם
! טוב עפתי לראות המורדים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע האחרון היה מעולהההההההההההההההההה
אויייי פשוט ענקקקקקק
תגידו, הזאתי הבלונדינית שעובדת שם ממש מוכרת לי... מי זאת?
לאוטרו ממש מרגיז
הוא כזה דורש כאפה
וגם דומנש
אוח שתסתום את הפה כבר
חחחחח ממש אהבתי איך שעשו שפלור התלכלכה רק בחצי גוף
זה יצא מעולה
פרן
נממ
פרק יפה

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif פרק מצחיק../images/Emo6.gif

הקטע האחרון היה נחמד
לורנסו פשוט מעצבן ועכשיו בטח גם דלפינה הולכת להיכנס
אולי ממש מיסכנה
ובכלל היא ופרנקו באמת דומים
היה פרק ממש נחמד

LoStAnGeL1

New member
בקשר לבלונדינית

נראה לי שזאת מי ששיחקה בעונה שעברה את המאהבת של מקסימו זאת שבעלה ניסה לרצוח אותו נראה לי קראו לה לאורה משהו אבל יש מצש שהם סתם שתי בלונדיניות ואני מתבלבלת
... אה דרך אגב אני חדשה

נועה2004

New member
זו לא קונסואלו (קונצ'ו) מהמורדים??

זוכרים שבעונה השנייה אבא של פבלו הביא לו מזכירה שקראו לה קונסואלו ומריצה קינאה בה בהתחלה?

nastiush

New member
וואייייי

היה פרק מה זה יפה!!!!!!!!!!!!!!! אחד הטובים! איזו חמודה גרטה: "אני חשבתי שאתה אוהב בגדים מודרניים, אז חיפשתי בכל החנויות בגדים וקניתי לך בגדים כמו שאתה אוהב" גרטה אמרה לניקו. איזה פרצוף חמוד ומסכן
ושוב אני חוזרת ===> פרק אחד הטוביםםםם

doll 4 ever

New member
פרק יפהה ומצחיקק..

הרג אותי שפלור שרה באוטו של מקסימו.. חחח..
מסכן פרנקו =[[ אוליביה כזאת מושלמת.. מקסימו

שכטרון

New member
אוף, לא ראיתי../images/Emo4.gif../images/Emo59.gif

דווקא חיכיתי לפרק הזה... אני אראה בלילה

למעלה