פרק 46

פרק יפה..!!../images/Emo87.gif

בעע ניקו כל כךך עיצבן אותי!! חאלסס ההיסטריה מוגזמת ומופרחת ומעצבנת כבר!!! ברנרדו ממש מעצבן אותי.. שיגידו לו כבר את האמת..!!

nastiush

New member
רציתי לציין משהו שקשור לפרק

לדעתי- מגיע לאוליביה שפרנקו מתייחס אליו ככה: 1. היא רוקדת על שתי חתונות. 2. היא לא יכולה לעמוד על אהבתה- היא לא רוצה לעזוב את ברנרדו בשביל אהבתי היחידה.... 3. היא לא מקיימת את ההבטחות שהיא מבטיחה, זאתי... אני לא אוהבת את הדמות הזוווו זוהי דעתי!!!

אוף שיתנשקו כבר לעזאזל!!!!!!111

איזה נאום יפה הוא נאם לה.. מושון... חבל שדלפי הפריעהההה

My self and i

New member
../images/Emo28.gifווווואי../images/Emo7.gif

איזה פרק! איך דלפינה אוהבת להרוס הכל..
אוףףףףףףףףףףףף
לוריייייי
מקסססססססססס
ברננדו בע
חחחחחחחח בע על מללה..
וואי איזה יפה היו הניירות הצהובים.. מחכה למממממחר

MOTEK2006

New member
פרק יפההה

אחד מהיפים ........ איך מקס אמר לה שאלו בישבילההה (הדפים הצהוביםם חחי)
איך ולן קשרה את ניקו ורצתה לקלח אותו
ואיי איך לי כוח לחכות עד הפרק שפלור ומקסימו בוו זהה לאא פיררררררררר איך לורו אמר לדלפינה (משו כזה) - שהמכשפות עובר במשפחה משו כזה חחי
פרק מדהיםם

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifניקו לשילטוןןןןןןןןןן

אאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אוייייי הוא וולנטינה כאלה גדוליםםםםםםםםםםםםםםםם
נשפכתיייייייייייייייייייייייייייייי
הקטע שמקסי בא לפלור לאמבטיה היה כזה הזוי
ולא אכפת לו כאילו
בכיף הוא נכנס לה
אהבתי את הקטע שהיא שרה פלורס אמריז'ס
פרק יפה

ניקו, בסוף אני עוד אחנוק אותך ../images/Emo123.gif

כמה אתה מדבר (אפילו יותר מפלור), כמה אתה צועק (אפילו יותר מפלור), כמה אתה היסטרי (וכן, אפילו יותר מפלור), בחיי! ולן כל כך מצחיקה "ויתרתי על היציאה ל'שופינג' והפסדתי את הפילאטיס כדי לטפל בך"... ולן כל כך משוגעת על ניקו, וניקו כל כך משוגע (לא עליה)... איזה עולם מדהים היה לנו אם כל החנויות ומכוני הכושר היו נפתחים תוך יום. כל ההתנהלות, ההתארגנות והעבודה המפרכת הייתה מסתיימת ביום יחד. אפשר לפתוח ככה חנויות מהיום למחר...

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

צודקת! ובקשר למכון כושר הם אפילו אמרו שאין להם מוכרות/מורות/עובדים/וואטאבר.. וזה ממש לא הגיוני שתוך יום 4 אנשים לא מוסמכים הצליחו לעשות את מה שהם עשו...

liran raz

New member
אולי תעדכנו את האתר שלכם ?

במקום להיכנס ולעשות יחסי ציבור תשבו ותעדכנו את הפרק היומי במקום לבלבל פה את המוח חחח שכחתי שאין לכם צוות... הפרק היומי שלכם מתעדכן פרק אחד לשבועיים

liran raz

New member
הפרק היומי-פרק 46 רק בשרים המורדים!

כנסו עכשיו לעמוד הפרק היומי באתר "שרים המורדים" ותוכלנו להינות מקטעי ווידאו איכותיים ביותר , מעל 60 תמונות איכותיות, תקציר מורחב , הערות וסקר מפרק 46 ששודר אתמול ! http://www.sharim-amordim.net/perek/perek_yomi.html שרים המורדים - תמיד לפני כולם וזאת עובדה !!! www.sharim-amordim.net

uoston

New member
אווף!!!../images/Emo67.gif

חשבתי שהם יתנשקו ודלפינה הסטומה הזאת הפריעה!!!!!!!! חוצפניה!!!!!
ומה באמת הקטע של מקס??? להראות לפלור שהיא לא אוהבת את לורנסו?? כמו שפלור אמרה, למה לגרום לה סבל???
הקטע עם זה שתומס חושב שדלפינה ומללה מכשפות והם מטילות כשפים פשוט מטומטם והזוי!!!!
חחח...איזה מצחיק זה שפלור לוקחת את הרמקול ופשוט צוקעת לתוכו ברמות!! החלשתי את הטלוויזיה בגלל זה!!
אוקי!!! אוקי!!! אוקי!!!!! מה בדיוק היה הקטע שמקס נכנס לאמבטיה של פלור???מה?!?!?!? אני פשוט הייתי בהלם, חשבתי שהיא הייתה באמבטיה, אבל עם הבגדים לא בתוכה(יעני ערומה) ומקס, פשוט נכנס לתוך החדר ופלור עם המגבת...איזה פאדיחות!!!!!! ועם אחרי שהיא "טבעה" ת'צמע היא הייתה קמה?? אה?!?!?!?? טוב...אני פשוט הייתי בהלם!!!
בוניז'ה כזה מצחיק!! אני מתה על הדיבור שלו!!(זה באמת ככה או שהוא עושה את זה בסידרה??)
מה עובר על מללה?? מאזה הפתחים הענקיים האלה שבכותנת שלה?!?!?!??? ראו לה הכל מאזה!?!?!??
נמאס לי מניקו!! אני פשוט לא סובלת אותו!!!הוא מעצבן אותי ברמות שאי אפשר לתאר!!! מה עובר עליו!?!!?!!!!!
טוב מחכה ומצפה לפרק של היום!

למעלה