פרק 46

Taki Girl

New member
../images/Emo202.gifפרק 46../images/Emo202.gif

יש עוד הרבה זמן
אבל סתם היה בא לי לפתוח.. (מקווה שזה מותר) יאלה פה תשימו את הדעות תגובות|עגבניה| שרשור נקי ונעים לכולם. קאבאלם

Taki Girl

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo26.gif

וחוצמזה נראה לי הולך להיות פרק טוב
נראה מה סופר בוניז'ין יעשה

Taki Girl

New member
האמ../images/Emo204.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

לא בדקתי ב-HOT מה יהיה.. את יכולה אם יש לך יס/הוט לבדוק

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאבל למה לפתוח כ"כ מוקדם?

פותחים ככה שעה לפני הפרק....
למה לפתוח 6 שעות לפני?

אולי כי זה מגניב ובקשר להיום בערב

אממממ מה שאני יודעת זה שכנראה מללה תכפכף אותו משם בתירוץ שהוא רצה לספר שהם התחתנו או משו כזה.. =]

Mi RoNi

New member
../images/Emo58.gifהנה התקציר:

פרק 46
מללה מצליחה למנוע מבוניז'ה לספר את האמת.הילדים מערבבים חומר כלשהו בקרם הפנים של מללה שגורם לה להיראות קשישה.חדר הכושר נפתח בפתיחה חגיגית.פלור מאושרת,ומקס נפגש עם ידידה ותיקה. נראה לי יהיה מצחיק עם התעלול של הצ'קוס... פלור שוב תתחיל לקנא
נמאס לי כבר

PrInCeSs NoFaR

New member
../images/Emo207.gif

שמעתם מה קרה בברזיל בהופעה של רבלדה? אני בהלם! מה זה השטויות האלה עד לאן הם הגיעו?!
למות בגלל הופעה?!?!?!?!?!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאוי והמתח....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל דבר שדולפינה עושה תופסים אותה על חם והיא ממציאה תירוצים וזה כבר מעצבן
אוקי המתח היה קצת מותח כי אף-פעם לא ראו שתופסים את פלור או מקסימו על חם נראה מה הם יגידו ! ! המתח היה שמקסימו אמר לפלור כל מיני מילים מדהימות
אני קם וחושב עלייך ועל השיער שלך ועל הגוף שלך ... ובלעבלעבלע מה נראה לכם שמקס ופלור יגידו
לי נראה שמקס יגיד " אנחנו מתאמנים להופעה" !! או משהו כזה..!! בקיצור תירוץ או מצד שני אני חושבת אבל פחות בהרבה פחות בטוחה
שמקסימו יגיד לדולפינה שהוא אוהב את פלור כי|.|כפי דשאתם בטח רואים מקסימו לא פחדן כמו פדה בלי להעליב..! כי פדה הכי טוב !! אבל זה מה שקורה!! והאופי של מקסימו יותר חזק והוא פחות פוחד! ! ופדה החתיך !! קצת פחדן חח !! זה היה מעצבן שהוא תמיד פחד להגיד לפלור שהוא אוהב אותה ורק מקסימו אומר!! אבל פדה !
אין עליו!! בקיצור מה אני עושה תסביכים

0O נועה 0O

New member
../images/Emo39.gifפרק יפה../images/Emo39.gif

פלור ומיקסימו ממש חמודים ביחד
היה יפה אם כל הנייר אל הרחוב
ולן חזרה
עכשיו הם שמו לב שניקו משוגע
ולמה פלור ומקס כל הזמן מזיכרים את לורנסו\דלפינה בארגנטינה הם לא מכירים "חבר זה לא קיר?" ברנרדו ממש קרציה
פרק יפה

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifהוווו הסוף ../images/Emo99.gif

אוף תגידי לו כבר שאת אוהבתת אותו! נווווווו! XD דלפינה ההורסת >>

למעלה