פרק 28

dw drum

New member
../images/Emo202.gifפרק 28 ../images/Emo202.gif

מיה עושה לאהובה מהפך. רינגו מקבל עצבים על איה ויוצא עלייה. דני מראה לדניאלה ת'מקום הסודי שלו. מיה מורידה אחת לחיים. כואב. צפייה נעימה!

JoNy Boi

New member
זוועה

פשוט אלוהים ישמור זה מטורף כמה שדני הוליווד נהיה השיר שלנו 4!! שתי הנבגדים שבני הזוג שלהם בגדו בהם הולכים למועדון משתכרים ואז מתנשקים..וקרוב לוודאי שבפרק הבא איה תגיד לו מה אתה עושה!! ותדחוף אותו או משהו כזה..

את מדברת על השיר שלנו 3 נכון?

הראל ושירי? מה לעשות שאם אותו תסריט אז היה דברים דומים.... אני מצאתי דמויות שנורא דמות לדמיות מעונות 2-3 שהיו בסידרה...

dw drum

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר שהושמע בדיסקוטיל

זה שאיה אמרה שדני אוהב אותו? אני יודע שהוא של אלביס אבל את השם שלו לא..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהנשיקה שלהם הייתה כזאת צפויה

כבר מהרגע שעופר נכנס לבר ידעתי שזה מה שיהיה. בסופו של דבר היה פרק די טוב. רינגו מעולה! XD

sn22

New member
דבר אחד לא הבנתי..

איך נכנסה ספה לתוך המקלט הזה?! דרך החור שהם נכנסו ממנו?!
וכל כך ידעתי שהסוף יהיה ככה {בטח כמו כולם פה..
}

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכן, זה מאוד הגיוני

הייתה ספה באמצע הרחוב אז דני אמר איזה רעיון נהדר זה יהיה לבנות בית מסביבה
. אולי זאת ספה מאיקאה? הכל מגיע בחתיכות קטנות וצריך תואר דוקטורט בשביל להרכיב את זה XDD.

מדרגת גבוה את הפרק.

לאט לאט הסדרה מתחילה להשתפר, יש ממש עניין בפרקים וכיף לראות. שוב, נהניתי
ושמישהו יאסור על רינגו לצאת מהבית. קשה להתמודד עם דברים כאלה
|פאקצהבת14|

אה, כן. "אתה בוכה? לא נכון.. אתה בוכה!"

"לא בוכה אבל זה מעצבן"
זה עדיין לא מפסיק להצחיק P:

אוףף לא הייתי הרבה זמן.. =\\../images/Emo4.gif

שלא תחשבו ל-ר-ג-ע שנעלמתי.. הזנחתי טיפה.. חיחיחיחחי.. התגעגעתי 33> פשוט יש לי עכשיו פול מבחנים.. XD אבל קיבלתי במבחן במתמטיקה 98 .. אני גאה בעצמי..

צפויי...../images/Emo38.gif

מש צפויי אבל.. אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה XDDDDDDDDDD הייתי בקליפ של זה XDDD הילדה הקטנה עם הקוקיות XDDD איה הזאת.. מה היא חשה !! היא לא מלכת הבית ... זונה -__-" וארתור וגיל היו מעולים
מי שלא שם לב... חזרתי מהמתים[
] .. נפלתי אתמול ויש לי סדק ביד.. בלי גבס כי זה לא כלכך גרוע.. אבל אני ממש חד יד עכשיו XDD אמא שלי מלבישה אותי והכווול.. הכי טוב- אני לא עושה כלים XDDD בקיצור.. אני ממש צריכה מחליף\ה בפרק היומי.. כי אני ממש בקושי כותבת..
אבל תמונות אני תמיד שמה XDD

למעלה