פרק 25! אחרון!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
../images/Emo202.gif פרק 25! אחרון! ../images/Emo58.gif

או קיי.. אני לא כל כך מאמין שלא פתחו שירשור |הגדש|הפרק האחרון כבר מאתמול חחח
פרק אחרון לעונה. עבודות בניית החללית מופסקים, מיכאל מושהה מתפקידו ,שלומי חשוד ברצח אסף, דיווחים על נפילים מחוץ לכמ"ג, אך לעדי יש רעיון איך להציל את העולם. האם היא תצליח? ההצצה! הפרק המלא!

Yarinv

New member
וואו! איזה סיום!

כשהתחילה הסצנה של צורי ועדי ידעתי שהם יסגרו את העונה הזאת כמו את העונה הראשונה - צורי ועדי מתנשקים וחללי(ו)ת חדשה מתגלה. אוף, לא מאמין שזה נגמר שוב
הם כל כך הולכים לעשות עונה שלישית.

יאוו

שמישהו ישלח מיכתב ליס.......דיי רוצה עוד עונה אחת ודי עונה אחת ולילה טוב!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק כזה יפה!!

התוכנית של עדי ויובל הייתה כזאת גאונית, כשעמוס הצליח לצאת מההדמייה אפילו אני האמנתי לזה. שמתם לב שהעתיד מפרקי החזרה בזמן קצת מתחיל להתגשם? אבי מתמנה לראש ממשלה, שוקי ממציא את הזריקה לביטול כוחות הנפילים והחלליות תוקפות את העולם. ובסוף המסיבה שכביכול אמורה להעיד על סוף טוב. חן, את אמרת לנו שהסוף הוא גם פתוח וגם סגור, זה נקרא לדעתך סוף סגור?? זה הסוף הכי פתוח שיכול להיות!! עכשיו את מוכרחה לעשות עונה שלישית, אי-אפשר להפקיר ככה את כדור הארץ XD.
והפרק עבר לי ממש מהר. בינתיים נישאר עם השיר: "אהבה בוערת לא לא, היא לא בשביליייי! אהבה בוערת לא לא צורי מדרכיייי!!!"
.

Yarinv

New member
אוי כן, התפקעתי מצחוק כשהוא שר את אהבה בוערת

חיכיתי שבטעות הוא ישיר "צורי מדרכי"

חסוי90

New member
זה הולך ככה

האהבה בוערת לא לא צורי בדרכייי השנאה גוברת לא לא היא לא בשבילייי חחחחחחחח |XD|

חסוי90

New member
באמת הכל מתגשם

ועכשיו אני מבין למה ליאה התכוונה בזה שהם היו צריכים להיות מוכנים אבל הם ממש לא היו מוכנים

lital20076327

New member
אווווווווווווווווףףףףףףףףףףףף...

נגמר?????????????????????????.................. לא רוצהההההההההההההההההההה... רוצים עונה 33333333!!!! הראו שהחלליות של החיזריים מפוצצות את כדור הארץ אז איך צורי ועדי נשארו בחיים? וגם הנפיל המעלים פעם העביר אתם 7 שנים קדימה... אז איך הם מתו...הרי הם היו חיים בעתיד...? הם היו צריכים לעשות סוף טוב....
פרק מושללללללםםםםםם!! "אהבה בוערת..לא לא היא לא בשבילי אהבה בוערת לא לא סורי מדרכי!" יובל כזה חמוד...

digikids

New member
יאאא היה מצוין!!

לייק איט
פשוט לא יכול להגיב כרגע, אני עוד בשוק מהסוף.

חסוי90

New member
ועכשיו כולם איתי

רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית רוצים עונה שלישית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאללה

מחר אנחנו מפגינים מול הבית של יונה ויזנטל אחר כך נפיגין מול הבניין של טדי!!!!!!1

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחייבים עונה שלישית!!

ליטל מסרה לנו שכרגע למרות שעונה שלישית הייתה מתוכננת כנראה שבסוף אין. זה לא יכול להיות שישאירו אותנו במתח כזה ועם סוף פתוח! יאללה הפגנה לעונה שלישית!!! אם מלא יבקשו בסוף תהיה.

חסוי90

New member
אני מוכן לשתף פעולה אבל

יש למישהו מושג איפה הבניין של טדי?

למעלה