פינת השבוע

anush91

New member
../images/Emo202.gifפינת השבוע../images/Emo202.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': where you want to be
שיר השבוע(לועזי): I'll be there for you שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: אין.. סרט השבוע: "שודדי הקריביים -תיבה של איש מת" ספר השבוע: "חוט של חסד" ציטוט השבוע: "Oh how i adored you...Now i'm ignored by you" "One day you wont be able to resist" דבר טוב שקרה השבוע: יומיים חופשת מתכונת... דבר פחות טוב שקרה השבוע: המתכונת בלשון..בעע תמונת השבוע:ג'וני, מגיע לו, יש לו יומולדת היום! חח איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה בכל הבחנים ובבגרות בהיסטוריה.

שלי

שיר השבוע של דארן\סבג': where you want to be שיר השבוע(לועזי): seize the day
שיר השבוע(ישראלי): נעיםבחוץ יוני בלוך שיר מאוס שבועי: אין.. סרט השבוע: טרויה
ספר השבוע: אין:( ציטוט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: עבודה סוףסוף דבר פחות טוב שקרה השבוע: בגריות מתכונות תמונת השבוע:אין איחולים לשבוע הקרוב: לסיים עם אזרחות בציון נורמלי

Lost Lullaby

New member
להלהלה

שיר השבוע של דארן\סבג: האמת, לא שמעתי הרבה דארן & סאבג', ואני לא רוצה למחזר את SITL שוב
שיר השבוע(לועזי): Damien Rice- Nine Crimes שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: לא ראיתי:p ספר השבוע: אזרחים בישראל
מחרתיים בגרות ציטוט השבוע: יש הרבה ואין לי כוח להזכר
דבר טוב שקרה השבוע: היה נחמד בסה"כ, ועבדתי הרבה דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: מיצי! איחולים לשבוע הקרוב: לעבור בהצלחה 3 בחינות, להנות ביומולדת [הממ מחר
] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Broken record

New member
בן כמה ג'וני??

שיר השבוע של דארן\סבג': ברייק מי שייק מי שיר השבוע (לועזי):Dire Straits - Sultans of Swing שיר השבוע (ישראלי): גלעד שגב- עכשיו טוב שיר מאוס שבועי: אני מנסה להימנע מפול אאוט בוי.. אבל השיר המעצבן שלהם ממשיך לרדוף אחרי!
סרט השבוע: אממ.. לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי :\ ציטוט השבוע: חברות שלי: א': למה כולכן שותות קפה , אני לא מבינה... ב': כי ממזמן הפסקנו לשתות מטרנה כמוך!! דבר טוב שקרה השבוע: קצת יצאתי להתאוורר מהמחברות ... היה טוב
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ואז חזרו המחברות......................... תמונת השבוע: שבוע הבא :\ איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה טוב. לעבור את המתכונת הארורה מחר.

למעלה