על התוכנית....

l סיו l

New member
אנחנו שלישיית הנחמדים של הפורום../images/Emo11.gif

ואני גם בקטגוריות המעצבנות[אממ אממ אובססיביות לדן אממ אממ],זה לפי מה שאתם חושבים כמובן,וואלה זה כבר לא מעניין אותי אני לא דופקת חשבון פה לאף אחד

אני חושב שאת בסדר להבדיל ממה שחשבתי

בהתחלה. זה עיצבן אותי לדעת שיש מישהי שאוהבת בדיוק את מי שאני שונא ובזה את היית הכי טובה מכולם(לצערי) . שמתי לב שבשבועיים האחרונים את עברת שינוי וכותבת הערות במקום, אומרת את מה שיש לך לומר בלי הגזמות ובלי התלהבות יתר וככה המסר שלך עובר יותר טוב לדעתי. גם יצא לי לראות תמונה שלך ואת חמודה גם ויזואלית. ואני כן הייתי מצפה שתדפקי חשבון לאנשים, הרי את כאן בשביל להביא משהו שאת מרגישה ושרוצה לחוות עם אנשים אחרים, כשהמסר שלך יהיה בלי חשבון הרבה אנשים לא ירצו לקרוא את אשר כתבת וחבל. שמחתי למשל לקרוא מה שכתבת על ליה שאני יודע לא חיבבת מי יודע מה.

l סיו l

New member
וואו אני שמחה לשמוע,באמת שזה העלה לי חיוך../images/Emo13.gif

על הפנים לראות שהבנת שאני לא מה שכולכם חושבים. אף אחד פה לא מכיר אותי פשוט,אני יודעת שהגזמתי בהתחלה ומיד הפסקתי. ואולי אני צודק,ודוגרי התחלתי גישה אחרת בפורום הזה,הגישה האמיתית שלי. בהתחלה איך שהייתי לדן,באמת נסחפתי וזה היהללא מעצורים,וזאת פשוט לא הייתי אני. אני שמחה להיות אני,ואולי זה יגרום לאחרים לחבב אותי יותר ממה שהיה בהתחלה, תודה לך,ואני אשמח להכיר אותך יותר

talytal

New member
סיו, את מנויה לידיעות?

יש מחר במוסף סוף שבוע "7 לילות" ראיון שער עם דן. לידיעתך.

באמת ../images/Emo35.gif../images/Emo13.gifמאוהב| ההורים שלי מנויים!

אבל הוא לא בארץ, לפי מה ששמעתי . יאללללה סיו בואי נחגוג

l סיו l

New member
כן ראיתי חצי מהכתבה בYNET../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ומחר אני אקבל את העיתון לראות את כל הכתבה,תודה שהודעת לי

אין מצב !!!!!

רוצים לדעת מי בגמר? הכל כמובן לפי חוזקם הפיזי והנפשי של המתמודדים...... אז ככה דן נעם נעמה שחר או מרינה ? מ..........שאלה קשה....... ברור שיעל.... עד כאן יום טוב.

למעלה