../images/Emo202.gifעל התוכנית....
שלום לכולם, אני דרור- מתל אביב. אני חדש כאן בפורום. צופה אדוק של התוכנית עוד מהפרק הראשון=] ואמרתי וואלה אולי אני אקרא קצת על התוכנית באינטרנט.. אז עכשיו נכנסתי פה לאתר, והנה אני כותב את ההודעה הראשונה שלי
הפייבוריטית הכי גדולה שלי כל התוכנית הייתה ליה כמובן. איך לא? פשוט קורעת מצחוק- דמות טלוויזיונית ענקית בעבודה. כבר כמה פעמים שאני כן חושב שדן יעוף, אבל תמיד יש בי איזשהו צד שאומר "לא, אין מצב. זה לא יקרה". אבל דווקא עכשיו, לאחר שליה עפה- אני כן חושב שאפשר לראות עניינים מתחילים לזוז. יעל ומשה יכולים להבין שעכשיו זה הזמן לפעול, זה הזמן לעשות מעשה ולהעיף כבר את אחד מהשלישייה דן נעמה ומרינה. והפעם אני כן מאמין שזה יקרה. א. כבר ראינו במועצת השבט שדן נעמה או מרינה לא זוכים בשום כוח כפול. ב. אני חושב שזאת הפעם הראשונה שההפקה נותנת לנו מרקם קצת אחר לקראת התוכנית הבאה. נכון שיש שיגידו שזה סתם מתח מדומה והכול, אבל אני בהחלט מאמין שלא. ג. אני לא חושב שינסו להבהיר לנו כל כך שעם יעל ומשה יילכו עם דן נעמה ומרינה הם יעופו. כי זה יגרום להכול להרגיש צפוי מדי. מה שאומר ש: 1. או שהם יילכו עם שחר ועידן 2. או שאחד מהם כן יגיע לסוף. אחרת זה יהיה כביכול צפוי מדי, וזה ברור שההפקה לא רוצה את זה. אז בעצם כן יש בי איזשהו חלק ששמח שדן נעמה ומרינה לא יהיו האחרונים ככל הנראה=] בקשר לאי המתים- אני באמת חושב שלליה יש סיכוי. היא בחורה מאוד חכמה, קיבלה הרבה זמן מסך, ופשוט ההפקה יודעת שהיא דמות טלוויזיונית משובחת, אז אולי היא תזרוק לה איזה עצם או שניים באתגר. אני כן רואה את נועם מודח בשלב הזה- כי הוא לא מספיק קיבל עריכה של "לחזור כדי לנקום". אני חושב שאם הוא היה זה שנשאר אחרון מאי המתים היו מסדרים לו איזה עריכת נקמה על משהו שקרה. אבל כלום.... מה אני חושב שיקרה בעתיד: שחר עידן משה ויעל בפיינל 4, ואז דן יחזור מאי המתים..... הם יעיפו את דן בחזרה הביתה באופן סופי, ואז או משה או יעל יערקו לשחר ועידן, ויהיה לנו פיינל 3 של : שחר, עידן, ויעל/משה. ואני חושב שעידן ינצח =]=] זה נחמד כי גם את עידן אני מחבב. בכל קמרה זה הכול ספקולציות שהעברתי לעצמי בראש במהלך כל החודשים האלה שיצא לי להכיר את התוכנית. ועכשיו לקראת הגראנד פינאלה אני נהיה במתח מטורף ונהנה מצכל תוכנית ותוכנית, כשהמתח פשוט מציף לי את כל הגוף בעניין- לא משנה כמה הם חופרים =]. מה אתם אומרים?
שלום לכולם, אני דרור- מתל אביב. אני חדש כאן בפורום. צופה אדוק של התוכנית עוד מהפרק הראשון=] ואמרתי וואלה אולי אני אקרא קצת על התוכנית באינטרנט.. אז עכשיו נכנסתי פה לאתר, והנה אני כותב את ההודעה הראשונה שלי