עונה 11

DeepThoughts

New member
../images/Emo202.gifעונה 11../images/Emo131.gif

בימי ראשון 22:00 2 פרקים בהולמרק. מתחילים מחר

DeepThoughts

New member
הפרקים של מחר

One for the Road S11E01 Pratt's car crashes into the river. He and Chen are severly injured, while Elgin dies. Abby begins her internship at County, as do Ray Barnett and Howard Ritzke. Alex and Sam crash at a motel, where Alex places a collect call to Luka. Luka comes to find them and asks Sam to return to Chicago with him. The Lopez family gives Weaver full custody of Henry, and will take care of him while she is at work. Carter and Kem scatter their son's ashes. However, his proposal isn't enough to keep her in Chicago. http://www.tv.com/er/one-for-the-road/episode/317912/summary.html?tag=ep_list;title;0 DamagedS11E02 Carter hasn't been sleeping well, falls off the wagon, and later shows up at the hospital drunk. Luka and Sam profess their love for each other, and he invites her to move in with him. Neela's parents visit, confused by her choice to drop out of Michigan. The nurses freeze out Abby after a slip of the tongue to Haleh. Weaver advises Barnett to change his appearance. Abby treats a "damage girl." http://www.tv.com/er/damaged/episode/323028/summary.html אה ותגידו יפה שלום לשיין ווסט..

אהבתי

הפרק הראשון מוצלח. מי הבחור שהיה עם פראט וג'ינג מיי באוטו? ומה בדיוק קרה לתינוק של קרטר?

Rainbaw

New member
../images/Emo204.gif היי חדשה ומכורה ישנה

קראתי שיש שירשור עם הסיכום של סוף עונה 10 אבל לא מצאתי אותו בחיפוש... אם מישהו יכול לתת קישור זה יהיה ממש טוב.. כי לא הבנתי כמה דברים לאן חברה של קרטר עזבה פתאום? ולמה? למה סם ברחה משיקאגו? תודה לעונים!

Rainbaw

New member
תודה רבה רבה

עכשיו דברים מסתדרים לי ואני מבינה מה קורה אבל רק דבר אחד נשאר לא ברור מי זה אלג'ין שהיה בתאונה?

SoldieRonit

New member
../images/Emo207.gif סקר לגבי עונה 11 ../images/Emo27.gif

לכל ה"פרמטיבים" כמוני שצופים בסדרה ב"אולד פשיין ווי"
האם אתם צופים בעונה 11 שהרי עונה 10 עדיין לא נגמרה ויש ספוליירים - שלא לדבר שעונה 10 היא גם ספויילרית כי בערוץ הולמרק הגיעו לעונה 6 (ראיתי דרך הולמרק עונות 1 עד 6 נכון ?? אני כבר לא עוקבת/זוכרת/יודעת מה הם שידרו ומה לא
) אז אני לא אהרוס לעצמי עם עונה 11 (למרות שרק מלקרוא את התקציר התבלבלתי והתאבסתי
) ומקוה שיהיה שידור יותר מסודר וכרנולגי בהמשך

Rainbaw

New member
תשובה../images/Emo204.gif

בדרך כלל אני בעד לראות על פי סדר מסויים אבל בגלל שזה תלוי בערוץ 10 אז מי יודע מתי שם תגיע העונה ה11 וכמה מסודר זה יהיה שם ועוד מעט נגמרת העונה בערוץ 10 (אם לא יהיה כדורגל או שלל דברים שגורמים לערוץ לבטל תוכניות) אז עדיף לראות כבר את 11 מסודר אני ממליצה לך לראות ולקרוא את הסיכום של סוף העונה העשירית ככה את תביני את הכל

למעלה