סיכום שבועי

../images/Emo202.gifסיכום שבועי../images/Emo202.gif

שיר השבוע של ניקלבאק: שיר השבוע לא של ניקלבאק: אלבום השבוע: להקת השבוע: תמונת השבוע: סרט/ספר/תוכנית השבוע: משה טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע:

...

שיר השבוע של ניקלבאק: See You at the Show שיר השבוע לא של ניקלבאק: Piece of Me של Shitney אלבום השבוע:Destiny Fulfilled [Bonus Tracks] - Destiny's Child להקת השבוע:
תמונת השבוע: קניתי פלאפון חדש
סרט/ספר/תוכנית השבוע:
משה טוב שקרה השבוע: חזרה לשיגרה. משהו רע שקרה השבוע: הרבה שעות של לימודים, לחץ, ועומס.

אבירן171

New member
.........................עונה................

שיר השבוע של ניקלבאק: Into the night שיר השבוע לא של ניקלבאק: Lighthouse Family - High (ומי מכם שגדלו פה בשנות ה-90, יזכרו את השיר הזה טוב מאוד!) אלבום השבוע:
להקת השבוע: Simple Plan (איריס, בשבלך) תמונת השבוע:
סרט/ספר/תוכנית השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות שנתתי ל"אחותי" שלי לקרוא ומחכה שתחזיר לי (לא סיימתי עדיין)
משה טוב שקרה השבוע: עברתי קדם סולו!!! מה שאומר שאני מורשה לגשת לסולו (שמכונה גם "מבחן מעשי") שבוע הבא אני ניגש לסולו ואז *תופים תופים תופים* טאם טאם טאם! סטגדש! רשיון טייס פרטי
תנו מזל טוב
משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי במבחן הראשון הזה, רבתי עם אורוששש, איבדתי חצי מהאנשים שבקושי היו לי, קיבלתי כדור בתחת במטווח, סוס בעט לי בביצים (בפעם השנייה!), יש באמת צורך להמשיך או שהבנתם את החרא שאני חי בו? בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
זה אבירני!!! לא אבירנה

תודה תודה, אבל עוד לא קיבלתי אותו. רק קיבלתי אישור לגשת למבחן הסופי
והכי טוב להגיד כמה פעמים שצריך.

אבירן171

New member
האם את חושבת עלי כשאת שומעת אותו? ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

חחחח צוחק
איך אפשר לא להנות מהשיר הזה, זה מה שאני רוצה לדעת

אבירן171

New member