סיכום שבועי

פופו9

New member
עונעעעע

שיר השבוע של ניקלבאק: Because Of You שיר השבוע לא של ניקלבאק: Joe Cocker- Don't Let Me Be Missunderstood אלבום השבוע:
להקת השבוע: מארון 5 תמונת השבוע: ארנביייי
הדמות הפייבוריטית שלי מפו הדוב סרט/ספר/תוכנית השבוע: (סרט) מיזרי
משהו טוב שקרה השבוע: אממ כלום בערך
משהו רע שקרה השבוע:

yael ziv

New member
גם אני

שיר השבוע של ניקלבאק: Because Of You שיר השבוע לא של ניקלבאק: Foo Fighters - Everlong אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין תמונת השבוע: אין אין לי הרבה דברים
סרט/ספר/תוכנית השבוע: האפיפיורית יוהנה (בפעם המיליון ואחת שאני קוראת אותו) משהו טוב שקרה השבוע: הזמנו (אני ועוד כמה חברות) מקומות בצימר בדרום (למרות שהטיול יהיה רק עוד חודש) משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה והפסדתי שיעור של קורס צילום

nse

New member
../images/Emo6.gif

שיר השבוע של ניקלבאק: too late שיר השבוע לא של ניקלבאק: never too late - three days grace אלבום השבוע: one-x להקות השבוע: night wish, three days grace, nickelback תמונת השבוע: > סרט/ספר/תוכנית השבוע: לעולם לא עולם של ניל גיימן משהו טוב שקרה השבוע: שנה ו9 חודשים
משהו רע שקרה השבוע:
מתכונת

nse

New member
>>

ידעתי ששכחתי משהו. תגידו שזה לא הסווצ'ר הכי מכוער שראיתם בימי חייכם.

Ro¥aL

New member
עונהה

שיר השבוע של ניקלבאק: Feelin Way Too Damn' Good, ו-Do This Anymore שיר השבוע לא של ניקלבאק: בועז בנאי - תנופה אלבום השבוע: של ניקל? The Long Road להקת השבוע: השבוע חרשתי המון על ניקל, לא היה הרבה חוץ מהם תמונת השבוע: התמונה זה היה ממש מצחיק... היה לחבר בית ריק וכל הג'מעה באה ואז היינו רעבים והזמנו אוכל, ומי שקיבל את ההזמנה היה ערבי אז כשהכתיבו לו את הכתובת, הוא כתב: "אהביאליק", ו"בית ברטי" (נא לקרוא במבטא ערבי
).. זה היה ממש מצחיק סרט/ספר/תוכנית השבוע: סיימתי אתמול את הארי פוטר ואוצרות המוות אני לא אתחיל לדבר על זה אפילו.. אני לא אסיים.. משה טוב שקרה השבוע: סיימתי את הארי פוטר 7 משהו רע שקרה השבוע: סיימתי את הארי פוטר 7

Duo Maxwell

New member
בננע!!!1

שיר השבוע של ניקלבאק: Someday שיר השבוע לא של ניקלבאק: Duran Duran - Ordinary World אלבום השבוע: The Long Road של ניקל. להקת השבוע: ניקל :) תמונת השבוע: הדגם של הגיטרה שלי
סרט/ספר/תוכנית השבוע: בנני ובנוני. משה טוב שקרה השבוע: סמינר סמים, פירסמתי סיפור חדש. משהו רע שקרה השבוע: בית ספר.

סופ"ש

שיר השבוע של ניקלבאק: פוטוגרף
שיר השבוע לא של ניקלבאק: הוט - אבריל לאוין
אלבום השבוע: -- להקת השבוע: ניקל תמונת השבוע: -- סרט/ספר/תוכנית השבוע: הארי פוטר משה טוב שקרה השבוע: שופינג ^_^ ו.. עבודה משהו רע שקרה השבוע: לימודים בעע ..

אבירן171

New member
מה מצחיק פה? ../images/Emo46.gif

היא כותבת לכם שאני מפדח אותה ואתם אמורים לעודד אותי להמשיך, אבל במקום אתם צוחקים עליה, שגם עוזר אבל לא עוזר לי מספיק :-| בברכה, אבירן..

למעלה