אטומיק בייגל
New member
../images/Emo202.gifסופ"שארון!../images/Emo202.gif
זה לא הגיוני בכלל כמה שאני עייפה ובלתי-מתפקדת
הלקח שלי מהיממה האחרונה: לא לדחות עבודות בגרות כי יום אחד תגלו שמחר הוא הזמן האחרון בעולם להגשה כי אחרי הסופ"ש מגישים את הציונים למשרד החינוך, ובעצם אין לכם כמעט כלום מהעבודה אז תאלצו להיפגש, כל הקבוצה, באותו יום ולכתוב את העבודה עד 5 ומשהו בבוקר.
לפחות היו לנו בועות הסבון להשתעשע בהן חלק מהזמן. עכשיו נשאלת השאלה - איך אני עובדת על האתר במחשבים כשאני בעיקר עסוקה כרגע בלעבוד על להשאיר את העיניים שלי פקוחות?
סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש אוונסנס מטאל צמחונות וטבעונות אופנה אלטרנטיבית פירסינג וקעקועים ייעוץ פסיכולוגי עושים שוק דוקטור הו וטורצ`ווד דיאטות ואורח חיים בריא
עשרת הפעילים (5) SheWillBeLoved (11) Endogenisis (16) Brombit (17) מגרש השוודים (17) bachner1 (39) feel the revenge (69) Ice Queen 7 (90) yael627 (100) CoralP (132) אטומיק בייגל
דברים מעניינים
שרשור התפקדות אפריל - אם אתה לא שם אתה לא קיים!!!!!111 סתם, פשוט תגיבו
למה סטפן באמת עוזב את הלהקה? בואו לנחש!
שרשור סיכום מפגש - אם לעוד מישהו בא לכתוב על המפגש. חוץ מזה כמו שכתבתי שם, פתחתי אלבום בפורום לתמונות מהמפגש אז תעלו לשם תמונות!
משחק "מי שמתחתיי" חזר להיות פעיל פתאום
(http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=140187946)
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? סופ"שארון קסומי לכולם!
זה לא הגיוני בכלל כמה שאני עייפה ובלתי-מתפקדת