סופ"שארון!

../images/Emo202.gifסופ"שארון!../images/Emo202.gif

זה לא הגיוני בכלל כמה שאני עייפה ובלתי-מתפקדת
הלקח שלי מהיממה האחרונה: לא לדחות עבודות בגרות כי יום אחד תגלו שמחר הוא הזמן האחרון בעולם להגשה כי אחרי הסופ"ש מגישים את הציונים למשרד החינוך, ובעצם אין לכם כמעט כלום מהעבודה אז תאלצו להיפגש, כל הקבוצה, באותו יום ולכתוב את העבודה עד 5 ומשהו בבוקר.
לפחות היו לנו בועות הסבון להשתעשע בהן חלק מהזמן. עכשיו נשאלת השאלה - איך אני עובדת על האתר במחשבים כשאני בעיקר עסוקה כרגע בלעבוד על להשאיר את העיניים שלי פקוחות?
סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש אוונסנס מטאל צמחונות וטבעונות אופנה אלטרנטיבית פירסינג וקעקועים ייעוץ פסיכולוגי עושים שוק דוקטור הו וטורצ`ווד דיאטות ואורח חיים בריא
עשרת הפעילים (5) SheWillBeLoved (11) Endogenisis (16) Brombit (17) מגרש השוודים (17) bachner1 (39) feel the revenge (69) Ice Queen 7 (90) yael627 (100) CoralP (132) אטומיק בייגל
דברים מעניינים
שרשור התפקדות אפריל - אם אתה לא שם אתה לא קיים!!!!!111 סתם, פשוט תגיבו
למה סטפן באמת עוזב את הלהקה? בואו לנחש!
שרשור סיכום מפגש - אם לעוד מישהו בא לכתוב על המפגש. חוץ מזה כמו שכתבתי שם, פתחתי אלבום בפורום לתמונות מהמפגש אז תעלו לשם תמונות!
משחק "מי שמתחתיי" חזר להיות פעיל פתאום
(http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=140187946)
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? סופ"שארון קסומי לכולם!

../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: מממ כל ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאדעת ם: אלבום/אמן השבוע: ווית'ין דבר טוב שקרה השבוע: פרץ יצירתיות קל דבר רע שקרה השבוע: כל מני ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: עומס
אתר השבוע: פוטומאניק מאכל השבוע: חח התחדשות השבוע: שבוע שעבר אבל עדיין, הספר נערה עם עגיל פנינה באנגליתוש ספר השבוע: ^ סרט/סדרת השבוע:
תגלית השבוע: כנראה 12 יחידות סושי זה גדול עליי ציטוט השבוע: אני: "נו היא מפגרת מה את מקשיבה לה, היא קופה עליכם דברים! " חברה: "היא לא כופה!! " אני: "היא כן קופה, תראי איך היא נראית" חברה: ~מתגלגלת מצחוק במשך מליון זמן~ תמונת השבוע: העין של מיכאלוס שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? לאדעת, תלוי, בד"כ לא

../images/Emo122.gif

דבר טוב שקרה השבוע: המתכונת בתנ"ך הייתה קלה. סיימנו עם העבודה באזרחות! X_X יצא באפי חדש (עוד לא קראתי). היינו היום אצל בן דודה שלי ביום ההולדת של הילדון שלו, והיו ההורים שלו והאחים שלו עם כל הילדונים (9 סה"כ) והיה די נחמד. גנבתי לדי הרבה זמן איזו תינוקת והיא ככה . קטנה!!! כזו פוצי. D: האכלתי אותה עוגת שוקולד. XD דוד שלי גם היה והוא נשאר אצלנו לשבת (חחח אשכרה חיממנו את האוכל על פלטה כי הוא דתי), ובן דודה עם המשפחה שלו גם באו אלינו לארוחת ערב והיה דווקא נחמד. דבר רע שקרה השבוע: למידה לתנ"ך. מתכונת בתנ"ך. סוף החופש, כלומר תחילת התגבורים והמבחנים. לחץ והיסטריה ודכאון עם מחשבים בעיקר, ובכללי העבודות שיש לי להגשה בימים האלה (כולן באיחור). גילינו אתמול שהיום זה היום האחרון שלנו להגיש את העבודה באזרחות כדי שיהיה לנו ציון ונוכל לגשת לבגרות, אז נפגשנו אצלי בערב ועבדנו. היה נחמד חלק מהזמן אבל העבודה הייתה ממש מכוערת. ואנחנו פשוט אנשים כאלה אז זה נורא נמרח הרבה מהזמן, נגיד כשדיברנו על האירוויזיון ואכלנו פיצה ושתינו ממש מלא ויטמינצ'יק והפרחנו בועות סבון ושיחקנו עם קריסטל בול וחלק מאיתנו ישנו... XD ב3 בערך אחד הלך, ב3 וחצי עוד שתיים ולקראת 5 האחרונה הלכה. התקלחתי, סיימתי לסדר משהו קטן בעבודה והלכתי לישון ב5 וחצי במיליון. X___X רק שתבינו כמה מעט ישנתי - כשקמתי, ועוד איזה שעתיים אח"כ, השיער שלי עדיין היה לח מהמקלחת! (מה שגרם לו להתמלא בשוונצים, וביטל לחלוטין את הרעיון של מקלחת לפני השינה נגד שוונצים
) היום עם העייפות החולנית הזו הייתי צריכה להיות ב3 שעות תגבור באזרחות, ביום ההולדת ולנסות לעבוד על מחשבים. מה שלא עשיתי. התחלתי קודם וגיליתי שגם את הבסיס של הבסיס, שאני אמורה לדעת, אני לא מצליחה לעשות. אני ככה . קרובה להתייאש ולזרוק לעזאזל את 5 היחידות האלה ואת 3 שנות הסבל בגללן. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
הימימ חוזרת!!! וגם האוס
בי"ס
מחשבים
חייבת חייבת חייבת כבר, הסופ"ש, לסיים ולהגיש את כל הדוחות בביולוגיה
מחשבים
דברים בצרפתית
סוף סוףףףףףףףף שיעורי נהיגה, הגיע הזמן
טיול שנתי של איזה מיליון ימים! כלומר, 4. ושניים מהחברים לא יוצאים וחבל. :{ אתר השבוע: עזבו אותי מאתרים אמג מה כולם רוצים ממני, כל היום רק אתר אתר אתר די אני לא יודעת לבנות אתר!!!
מאכל השבוע: אני עייפה מכדי להיזכר במשהו טעים. אולי אפרסק. התחדשות השבוע: נוירוזה קשה, דכאון ומאות קילוגרמים של ייאוש וחרדה. ספר השבוע: קראתי בכלל? נראה לי שלא. אז אממ, איזושהי מיקודית אקראית בתנ"ך שהילה צילמה לי ממנה פרקים שהיו חסרים לי במחברת.
סרט/סדרת השבוע: באפי, אנג'ל (למרות שבקושי ראיתי כי בי"ס
)... אפילו לא ראיתי השבוע פרנטהוד, הטופ מודל ואבודים!
תגלית השבוע: אין לי עתיד אקדמי, או בכלל. ולא הולכת להיות לי תעודת בגרות. ולמדתי דברים על ניצולי שואה עניים!
(העבודה באזרחות) ציטוט השבוע:
- Manbearpig אומר/ת (00:18): כשקוראים את המילה פלא הרבה פעמים היא מתחילה להיראות כמו שם של פרי
(אדמה כותבת חיבור באנגלית) Adama: אפשר להוסיף סמיילי? :( זוהר: לא XD Adama: או למרוח אותיות? זוהר: לא ממש Adama: חבל, זה אמצעי אומונותי 100מם זוהר: אהא Adama: (אפשר לכתוב 100מם??????????) זוהר: לא כדאי Adama: גם חבל :(
~אמרתי על משהו "מיליון" במקום לתת מספר~ Adama: מיליון זה לא מספר
(אחרי ששיניתי את הכינוי במסנג'ר ל"זוהר", אחרי כמה שנים שזה היה "זוערית") ירדן אומר/ת (16:26): זוער הכינוי שלך בשגיאת כתיב
Adama: מה לעזאזל באפי לובשת מה שבטוח, זה לא חזיה שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? יש לי קצת בעיה עם קבוצה כי לפעמים זה מלחיץ אותי, וחוץ מזה אני קצת שתלטנית. אבל זה נוח שיש אנשים מסביב כדי לא להיות תקועה בתחת של עצמי, וגם יש תמיכה שזה ממש חשוב. וחוץ מזה, נגלה בעוד כמה חודשים איך אני עם קבוצות
|הולכת לגור בקומונה עם 5 או 12 אנשים| הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני ממש רוצה לנשור מהתיכון. ומאוחר אז אני אלך לישון עכשיו. ונראה לי שמותר לי לא להתקלח הלילה כי התקלחתי במינוס 5 בבוקר.
אה וואי ויש סיכוי שהמחשב שלי הולך למות כי האנטיוירוס דרש עדכון, ועכשיו הוא לא עובד וזה אומר לי ללחוץ על כפתורים מסויימים כדי שזה יעבוד אבל זה לא עושה כלום, אז אני בלי אנטיוירוס כל היום ואני באינטרנט ובמסנג'ר. א...אופס? :X

Ice Queen 7

New member
האוס חוזר בעונה שישית? לא שידורים חוזרים?

מתימתימתי? D: את פשוט מוקפת ביצורים בגודל של נקודה

עונה 6 ממשיכה מאיפה שהיא הפסיקה

לפני שבועות רבים
כרגיל, זה יצא בימי שני. נכון? D: כמוךךךךךךך. D: לא, אבל היא באמת פיצפונת פיזית 0.0 היא ממש כמעט בת שנה והיא שוקלת בערך מינוס והיא קטנטנה ורזה וזה מצחיק.

מה הוט קשור

מי רואה טלויזיה בכלל, וממתי הוט עוזר לך במשהו בחיים P: אני מדברת על זה שזה חוזר לצאת במציאות. אחרת גם מה יש לי לדבר על הימימ XD

Ice Queen 7

New member
XD

האוס זה הדבר היחיד שראיתי בהוט. כשנגמרה העונה החמישית לפני איזה 463974 הם הפסיקו לשדר אז חשבתי שלזה התכוונת
אני אמשיך לחכות ]:

Brombit

New member
אני, ברור! ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Depeche Mode - Halo Bjork - Hidden Place 65daysofstatic אלבום/אמן השבוע: The Heart of Everything דבר טוב שקרה השבוע: כלום!! ! דבר רע שקרה השבוע: כרגיל!! ! ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: כרגיל!! ! אתר השבוע: אתר החרמון שאין לי שום קשר אליו וגם לשבוע הזה אין מאכל השבוע: אורז התחדשות השבוע: Life in Cartoon Motion שהגיע היום במשלוח (זה היה אמור להיות זול אבל בסוף יצא ממש יקר כי המשלוח עולה כמו הדיסק עצמו ולא ביטלתי את ההזמנה בגלל זה
) ושכחתי לספר על התוכנה שקניתי ביום שהזמנתי את זה, שמחירה עלה מ-100 ל-400 באופן קסום. העיקר שאני חוקית עכשיו
ספר השבוע: עוד לא סרט/סדרת השבוע: בחזרה לעתיד 1+2 (כשאת 3 ראיתי לפני כמה שנים במסגרת ביה"ס תגלית השבוע: הסרט הנ"ל שראיתי לפני שנים הוא חלק 3
ציטוט השבוע:
בדיחה גרועה
תמונת השבוע: נה שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? לא יכולה אבל נהניתתתת תת תת תתתת תת ת

Ice Queen 7

New member
סופ"שארון קצרמדי

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Amaranthe - Hunger אלבום/אמן השבוע: יש מליונים דבר טוב שקרה השבוע: זוער הגשימה לי משאלות בעזרת כוחות הקסם שלה D: דבר רע שקרה השבוע: נקיונות מכוערים במגורים אחרי החמשושיות שלא מנקות בעצמן
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: פרוייקט "פרח לניצול" מחר. גם ציפיות וגם חרדות כי זה לא הולך להיות כמו שתיארו לנו בכנס. שם אמרו לנו שכל זוג יקבל שם וכתובת של ניצול, יצטרך להתקשר יומיים לפני כדי לוודא את השם ולקבוע שעה וכאלה, ובקיצור - זה אמור להיות מאורגן עד הסוף. אבל בסוף יום חמישי פתאום אמרו לנו שהפרוייקט יהיה ביום ראשון, שהרס"ר יקח את כולם באוטובוס ויוריד זוגות זוגות בבתים של הניצולים. אז זה קצת מדאיג, מרצים לנו במשך שעה וחצי על כמה חשובים כל הפרטים הקטנים באירגון של זה ואז בא מישהו אחר ואומר ההפך. :X אתר השבוע: מאכל השבוע: קלופס התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: דוקטור הו, עדיין P: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: המפקד שלי למפקד הבסיס: "איפה אבי?" מפקדבסיס: "לא יודע, הלך לצוד דולפינים עם אורן." הוא שרוט לגמרי ויש לו איזה קטע עם תנינים ודולפינים.
תמונת השבוע: שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? אין לי הרבה נסיון בלעבוד בקבוצות, אבל כן. במיוני הקצונה ההם היינו אמורים לעבוד בקבוצה ואני חושבת שזה היה די בסדר, אפילו כשאני הייתי צריכה "להנהיג" את זה.

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo3.gif צהריים טובים

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The man who can't be moved - The Script
שיר ממש מרגש ויפה! אלבום/אמן השבוע: ממ... סית'ר. אהבה ישנה. דבר טוב שקרה השבוע: הגעתי לבסיס רק ליום וחצי... דבר רע שקרה השבוע: שזזו כמו נצח, בעע. וגם בפחות מ48 שעות הצליחו לתקוע לי מטבח, אוּפי.
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: הוווווו אני הולכת לסבול... אני הולכת לסגור שבת + חג, בהצלחה לי XD אתר השבוע: פייסבוק? דה? מאכל השבוע: התחדשות השבוע: מה? כאילו, לדרוך לי על הפצעים שמזמן לא התחדשתי בכלום?
ספר השבוע: עדיין עם ה"פילגש האחרונה"... |: סרט/סדרת השבוע: ראאאאאאיייייייייייתייייי אליס! סרט חמוד ביותר, אבל קצת פחות התלהבתי מהאפקטים, זה ממש כמו ב'אוואטר'... תגלית השבוע: ציטוט השבוע: איזה אחד לאיזו אחת: "יש לך יופי מדברי... את דומה לגמל!" :) תמונת השבוע: שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה? לא מסוגלת... נהנית... אולי...
שיהיה שבוע טוב לכולנו, איימן.

באמת סופ"ש קצר מדי../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא היה כלום
אמרתי, אני מחרים אותם עד שהם משחררים פרטים על האלבום הבא
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיליין ושות'. אה וגם קצת Agua de annique אלבום/אמן השבוע: מה שכבר כתבתי, וליידי גאגא
איזה פאדיחות
דבר טוב שקרה השבוע: שיעור 45 דקות שהייתי צריך להעביר הלך מעולה
דבר רע שקרה השבוע: חברה עדיין בחו"ל
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שבוע אחרון בקורס :| לשרוד... אתר השבוע: פייסבוק פייסבוק פייסבוק
מאכל השבוע: חמץ!#!@^#$^$% התחדשות השבוע: april rain של דיליין שמצאתי לגמרי במקרה בסטימצקי וישר קניתי עם הגיפט קארד שהיה לי. ספר השבוע: מדריך טיולים של טיים אאוט על רומא
סרט/סדרת השבוע: אני באמצע של הפרק האחרון של אבודים שאלת השבוע - אתם מסוגלים/נהנים לעבוד בקבוצה: בעיקרון כן ואני גם אוהב, אבל לפעמים אני אעדיף לעשות את הדברים לבד ובדרך שלי בלי שאחרים יבלבלו לי את המוח
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

CoralP

New member
לענות על השאלון זה../images/Emo181.gif

כבר בכלל לא רלוונטי, אני רק אגיד שלעבוד בקבוצה זה סבבהיש D:

למעלה