מנורה לפני לכה

../images/Emo202.gif מנורה לפני לכה

עבודה שהתחלתי מזמן, ונעצרה בגלל עיסה לא טובה, רציתי לנטוש, אך בסוף סיימתי..ולפני פיניש...

שמים ירוקים ../images/Emo140.gif

יופי של רעיון !!! הצבע החום לא כל כך מסתדר לי. מה דעתך לנסות לעבור עליו עם זהב ? גם ישתלב טוב יותר עם השאר וגם יתן לך אפשרות נוספת של צביעה על מנת לכסות את כל המקומות בהם לא נכנסת עם הצבע (בצילום מקרוב רואים). גם על הירוק, הייתי עוברת עם קצת הברשת זהב על מנת לשוות לכל חלקי העבודה מראה שלם ושייך זה לזה. מקווה שאת בסדר עם ההערות, אם לא תני שריקה ואפסיק.

שמים ירוקים ../images/Emo140.gif

אם כך, אז מזל שהעבודה על עיסת נייר לעולם אינה סופית !!! תמיד אפשר לתקן ולשנות !!! יאללה, לעבודה !!! מחכה לראות תוצאות !!!

בנבית

New member
שמים! מסכימה עם ענת וגם...

זה מה שכייף בעיסת נייר שתמיד אפשר לשנות ולתקן בלי סוף!!!

הסבר

הקונוס, שממנו יוצא החוט, זה מיכל זכוכית שנמצא ברחוב כולל הכבל ובית המנורה, הקערה הפנימית נעשתה על בלון, והעלים החיצוניים זהו קרטון דק..והעבודה נעשתה בשלבים, קודם הבסיס, הקערה, ואח"כ תוספת העלים על הקערה ובסוף הנחת הקערה+העלים על הבסיס.

זואני2

New member
../images/Emo6.gifשמיים!!!

איזה שינוי! איזה יופי! זה בדיוק ה"טאצ'" שהמנורה הייתה צריה כדי להפוך מעוד פריט יפה למשהו מיוחד ביותר!!!

קדם2

New member
שמיים ירוקים,פשוט מקסים../images/Emo62.gif

ומאד מאד מיוחד. הוספה של צבע ושינוי גדול שרק מראה כמה שהמנורה מיוחדת.

קסמלי

New member
שמיים

מאוד אהבתי את המנורה בשתי הורסיות לדעתי השילוב של ירוק ואדום מקסים וזהב ממש מוסיף לכל עבודה אני מסיונרית של זהב אז איך שמסתכלים עליה היא יפה קסם

למעלה