מיכליLOVEאבי
New member
../images/Emo202.gif ממ..חדשה?
כתבתי כאן בעבר הודעה או שניים על החבר ועליי. הזמנתן אותי להצטרף בכל מקרה. בכל אופן, אני והחבר כבר 4 וחצי שנים יחד בקרוב (השבוע היה לנו 4 וארבעה חודשים!), כך שבצבא הוא כבר לא, אבל... הסכמתן לי אז להצטרף, ואחרי הכל הוא עובד (עדיין!
) בעבודה ההיא, ונאלץ להיעדר מהבית לימים/שבועות (ישן אצל דודים שלו, מכיוון שהנסיעה למפעל אורכת 5-6 שעות ואין מצב שהוא ייסע כל יום), אבל... הכל זמני, ברוך ה'. עכשיו הוא מאושפז בביה"ח (עוד מעט שוב מתלבשת, אורזת תיק ונוסעת לישון איתו בביה"ח - בטח שוב אני אעמוד לידו כשהוא יישן ואתן לו נשיקה מרפרפת על הלחי כדי שלא יתעורר, ואז אצפה במראה המדהים של זוויות הפה שלו מתעגלות לחיוך קטן ומקסים - מתוך שינה, שוב, כמו אתמול. הלוואי
זה באמת קרה, הוא חייך מתוך שינה כשנישקתי אותו
פשוט כיף כיף כיף!), אבל בעזרת השם הוא ישתחרר, יעבוד עוד כמה ימים במפעל ההוא, ויחזור אליי. והפעם לתמיד. נחזור לימים שהיינו ישנים יחד 5-6 פעמים בשבוע, אפשר לומר גרים יחד, כי בתאכל'ס? כבר נמאס להתגעגע. כבר אי אפשר יותר.
(שתהיה לי התמכרות נעימה וכאלה
, ואממ... בבירכת חג שמח ושבוע טוב לכל עם ישראל - מיכלי
שעומדת למות מרוב החיסרון שלו, על אף שרק לפני שעה חזרתי מהביה"ח - להתקלח ולחזור לשם ללילה.)
כתבתי כאן בעבר הודעה או שניים על החבר ועליי. הזמנתן אותי להצטרף בכל מקרה. בכל אופן, אני והחבר כבר 4 וחצי שנים יחד בקרוב (השבוע היה לנו 4 וארבעה חודשים!), כך שבצבא הוא כבר לא, אבל... הסכמתן לי אז להצטרף, ואחרי הכל הוא עובד (עדיין!