כל מיני

TheDeathGod

New member
../images/Emo202.gifכל מיני

שלום... קודם כל רציתי לדעת העונה שניה של ההאוריקה היראו אותה כבר או שזה חדש?(כי אני כבר לא זוכר), כמה עוד זמן אתם מיתכוונים להראות סטארסקי והאץ(זה ממש ישן),וגם גולשים בזמן. רוזוול נגמר לגמרי? אממ... מה עוד.... גם שבעה ימים ניגר או שתיהיה עוד עונה? ואיזה סדרות חדשות יהיו(ותספרו תקציר)? גם לארגו הראתם יותר מדי פעמים,גם אפקט הפחד(לא מפחיד ולא מגעיל) אם ניא לא טועה כבר היראו כוח PSI מתישהו, לא? ומתי תיהיה עונה חדשהשל סמולויל ? וכמה עוד עונות יהיו בה? אמממ... אני חושב זהו אבל ככה הערוץ הזה טוב(במלא יש לי רק AXN HOTMOVIES ואוט 3) תודה

d1f2

Active member
תשובות....

העונה השניה של אאוריקה חדשה והיא לא שודרה בעבר. רוזוול שודרה במלואה, כן. גם שבעה ימים שודרה במלואה ואין עוד עונות. סדרות חדשות שיעלו בערוץ: שרה קונור, האישה הביונית, צ'אק ו moonlight. PSI שודרה בעבר. עידכון על עונה 6 של סמולוויל יהיה במרץ-אפריל 2008. לסמולוויל יש 7 עונות.

d1f2

Active member
כן...

שליחות קטלנית-שרה קונור: הסידרה היא מעין סידרה לסרט שליחות קטלנית שאירועי הסידרה מתרחשים בין הסרט ה2 ל3 ומסופר על מה שקורה לשרה קונור(רובוטים כל הזמן מנסים לחסל אותה אז יז הרבהה אקשן). האישה הביונית: חידוש לסידרה משנות ה70(80? אני כבר לא זוכר) שמספר על אישה שהחליפו לה חלקים בגוף לחלקים מכניים, שוב, הרבה רובוטים הרבה אקשן. צ'אק: איש מקבל אימייל עם מידע ממשלתי מסווג שמספר על כל בנאדם ועל כל אירגוני פשע או טרוריסטים למיניהם והוא צריך להשתמש בידע שלו כדי לעזור לסוכנויות הביון. moonlight: רוצה לקצר? זאת סידרה בדיוק אבל בדיוק כמו קשרים אפלים.

d1f2

Active member
?

הסידרה מלאך שחור בוטלה באמצע העונה ה2 וכל הפרקים של הסידרה שודרו בערוץ.

TheDeathGod

New member
מלאך שחור

אז הפרק האחרן שהיה זה שכולם מיתאספים ביחד ושמים דגל על הגג? ולא תיהיה עוד עונה

slayer510

New member
טעות

מלאך שחור לא בוטלה באמצע העונה השנייה, אלא הסתיימה בעונה שנייה.

גלבטרון

New member
תיקון קל

הסידרה על שרה קונור מתרחשת אחרי הסרט השני אבל אין לה קשר לסרט השלשי. כלומר, היא לא מובילה אליו.

תייקוןןן...

טום וולינג ( השחקן שמשחק את קלארק מסמולוויל ) מחויב לסידרה עד לעונה השמינית... אז יש סיכוי ניראלי שתהיה גם עונה שמינית..

למעלה