יום שישי

הממ

הלכתי היום ל-3 שעות ראשונות ואח"כ לא באתי למבחן במתמטיקה. אני אעשה מועד ב' וזהו. אבל החלטתי שמעכשיו אני אתחיל לעשות לפחות את השיעורי בית החשובים, מה שאומר פחות זמן מול המחשב. ואח"כ הלכתי עם אבא שלי לאיזה כביש שלא בשימוש ונסעתי בו הלוך-חזור איזה שעה. זה כזה כיף לנהוג D: ואני מתה מעייפות. אני חייבת להשלים היום שעות שינה

dcohn

New member
../images/Emo2.gifממש יפה...

ואיפה את גרה?
אני רוצה שם בערך הכל

SleepsheeP

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני מבאר שבע, אבל אני גם שולחת בדואר אם זה יותר נוח :) לבחירתך..

dcohn

New member
יום פסדר:]

כששאלתי את המורה למתמטיקה "כרמלה, מה יהיה איתי?" [חחחח זה היה נשמע ממש כאילו היא איזה פסיכולוגית או משהו
] ניא אמרה שהיא חושבת שאני עולה על דרך המלך
זה היה נחמד. ועדין כולם אומרים לי לרדת ל4, אבל היי, זו החלטה שלי. הלכתי עם שתי חברות לקניון אחרי בצפר, קנינו כמה דברים ואכלנו.. ראיתי אבודים. ראיתי גברים על עצים (שהיה אחד הפרקים הטובים...
). בערך ב10 וחצי (אני חושבת) אני יוצאת עם חברות לקופי (...טו גו) ויהיה נחמד
זהו... צ'בת צ'לום!

LadyFlame123

New member
איזה שינה דפקתי עכשיו../images/Emo3.gif

זה לא קורה הרבה.. נמנמ הלך סבבה היום במבחן בהיסטוריה, ממש הופתעתי.. היה מצחיק בצרפתית.. המורה אמרה למלא אנשים לזרוק את המסטיק ואני יושבת מולה מוציאה לאנשים את הלשון ומראה את המסטיק שלי והיא לא שמה לב
אה והיא גם אמרה למישהי "ציצי החוצה"
.. אולי זה היה צאי צאי או משו... עוד כמה שעות יומולדת של ידיד

dcohn

New member
ולי היא אמרה להפסיק לדבר באלגנטיות../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

(מה את רוצה? שאני אתחצף אלייך? מה נסגר איתך?
)

L i O r K u S h

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבלה../images/Emo189.gif

היא גם אמרה את זה לבלש מתישהו... היא לא אוהבת את זה שאת מדברת בצורה כזאת שהיא לא שמה לב...הרי היא מפגרת מדי. יקי: "מה יש להחמיא לה? ראית איך היא נראית??"

dcohn

New member
חחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך יקי../images/Emo47.gif

חחחחח כשהיא אמרה לי את זה לא הייתי סגורה על אם היא מתכוונת להחמיא לי או להעיר לי
מפגרת כל כךךך...

L i O r K u S h

New member
אבודים../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif

פרק עצובבבבב.. וטובבבבב!! המבחן בהיסטוריה הלך סבבה נראלי...לפחות עברנו את זה, פשוט סיוט ללמוד לזה
מתמט' היה פסדר...לדעת המורה צריך ציון 80 כדי להיות ב5 יח'...אז ממ ביי. המורה לצרפתית התחרפנה סופית- היא לא נתנה לילדה אחת להיכנס וצרחה עליה למרות שהיה לה אישור מסגנית המנהלת וזה היה בדיוק לשנה...והיא התחילה לשלוח מלא ילדים להירשם..נראלי היא במחזור או משו. בתנ"ך היה די מצחיק- המורה נראלי רצתה להרוג את המחנכת שלנו שהפריעה לה באמצע. אחרי זה הלכתי עם בן לעזריאלי לקנות משו לחברה שלו. אחרי זה חיכינו שעות לאוטובוס המטומטם הזה. ועכשיו אני לבדי בבית- אחותי סוגרת שבת ואמא ומישה נסעו לסבתא.
ויומולדת עוד מעט כמובן. אם לא יתנו לו לצאת אני אתנקש בהם

R o n 2 5 6

New member
אממ

כולם דיברו היום על הניצחון של מכבי והיה ממש נחמד P: בשעתיים הראשונות ראינו סרט על ניצולי שואה שחיים בעוני.היה דיי קשה לצפייה שעתיים מתמטיקה עברו דיי מהר המבחן בצרפתית היה קללללללל,אבל ארוך אחושרמוטה. זהו,צריך לראות לוסט..

הייתי בטוחה שהתעודה תהיה יותר גרועה!

לא שהיא לא גרועה, אבל הייתי בטוחה שיהיו לי 4 נכשלים מינימום! ספרות- 55 כי לא עשיתי מבחן בגללה, והרעה הזאת לא התייחסה לעבודה שקיבלתי בה 100! תנ"ך- בגלל שלא הגשתי את כל העבודות
היסטוריה- 70
אני בשוק! הייתי בטוחה הרבה הרבה פחות. אין, לא משנה מה אני עושה- הכי הרבה אצלי בהיסטוריה זה 65. מתמטיקה 0 - אבל את זה לא מייחסים, כי זה סיפור בפני עצמו.. ויש לי אגב 34 חיסורים
שזה עוד קצת, לידיד שלי יש 78. ספורט- 60 - בחצי מהשיעורים אסור לי להשתתף בגלל הקרע ברצועה, והייתי אמורה להגיש לה עבודה במקום, אבל לא היה לי זמן. אנגלית- 75 (5 יחידות)- זה מבאס, אבל אני גאה בעצמי! אני תמיד נופלת במבחנים
והאמת? שיחסית לכיתה זה דיי גבוה, הכי גבוה היה 90 וזה היה למישהו אחד ויחיד. לשון- 65- שוב, אני נופלת במבחנים- וגם חצי מהשיעורים פשוט הפרעתי ולא הקשבתי- אבל עכשיו קיבלתי מותאם, ואני חוזרת לדרך המלך
חמודה המורה שלי. אומנות- היא לא נתנה לי ציון, רק איחלה בהצלחה בגלל שאני חדשה. תקשורת עיוני- 86. תקשורת מעשי- 70 (הוא לא לימד אותנו כל השנה). תיאטרון עיוני- 87 תיאטרון מעשי- 77 (אין לי מושג למה
) תעבורה- 75- שהוא ממש ממש חמוד. אני לא נכנסת לו לשיעורים וכשאני נכנסת אני רק עושה בלאגנים. אמא בכלל לא ידעה שקיבלתי אתמול תעודות, אז כשהיא באה לקחת אותי מאבא אמרתי לה.. הגענו לבית היא ראתה את התעודה ולא אמרה כלום. היא יודעת שלא הייתי נותנת לה לדבר
אבל היי, מעכשיו מתחילים לשפר! אני רגילה לממוצא 90 + הגיע הזמן לחזור אליו!

שרון710

New member
שישי+שבת.

שישי
באתי לבצפר לשעתיים- תעבורה ותנ"ך. היה "חוויה לימודית" בתעבורהXD קיצר, מבחן
לא ידעתי כלום, כי אני עדיין לא למדתי לתאוריה!!!11 אז ירין עשה לי את כל המבחן בערך
בתנ"ך היא עשתה לנו אנסין פתע. ואז בדקנו אחד לשני. כל השיעור התעופפו עטים בכיתה כדי שנשנה אחד לשני
קיבלתי איזה 15
אח"כ הלכתי הביתה, התארגנתי ויצאתי לבריתה של אחיינית של חן, חברה שלי
אני ושני אכלנו כמו בהמות
היה כיף
חזרתי הביתה ב3, וב5 יצאנו לנתניה. חזרתי ב9 וחצי וישר אספתי את שיר והלכנו לשחר לחגוג לעמרי יומולדת. היה אחד המצחיקים
("הוא ילד רע".
) חזרתי ב2 וחצי והלכתי לנום:) שבת
קמתי ב9 וחצי
אכלתי, עשיתי שיעורים וניסיתי ללמוד לכימיה אך ללא הצלחה
אני גרועה בחומצות בסיסים
אבל מקווה שהוא ישב איתי ויסביר לי. אח"כ בופי באה אליי לעשות עבודה באנגלית על פרל הארבור. ואז השרדותתתתתתת
חפרתי
מי קרא? (מלך!)

למעלה