יום שישי

תעודות../images/Emo5.gif

רציתי ללכת היום ליפ אחרי התעודות, אבל חברים שלי הם פדלעות!!!
אתמול עשינו על האש, חזרתי לבית באיזה 2 היה כזה כיף! אבל קר!!!!

© h i l a ©

New member
האאא

עוד 3 ימים (בלי היום)!!!!!! איפה אפשר לקנות רסקיו? בבית מרקחת? הצילו :( זה ממש חשוב!

RoRiL

New member
בבית מרקחת, ובלי לחץ מותק:)

מה קורה עוד שלושה ימים?

shoala2

New member
זה אולי פסיכולוגי

אבל אני למשל לוקחת באופן קבוע לדברים שאני יודעת שאני נלחצת בהם וזה עוזר לי... אז מה אכפת לי אם זה מים או תרופה אמיתית.. כל עוד זה עוזר..

איזה יום מושלם

קמתי בבוקר בתחושה הכי מדימה בעולם אחרי הניצחון ואחרי הטלפון אתמול ואז באתי לבצפר והייתה הרקדה!!!!!!!!! עכשיו זה לא היה כמו רוב הפעמים שזה רק חסידי, היה הפעם גם מלא טרנסים ומלא מרוקאי ותימני ואפילו אתיופי היה דגולללללל אין היה פשוט כיף חחח המורה לתנ"ך חטפה התקף לב מהעינטוזים שלי

danieli rose

New member
יוווו איזה ניצחון מושלם ../images/Emo23.gif

החזירו את הכיף לכדורסל.. ואת ההתקפי לב חחח היום בכל פינה שהלכתי בבצפר אנשים באו אליי שמחים...אחוות אוהדי מכבי :)

זונע

New member
נכשלתי ב-003../images/Emo6.gif

אבל 92 ב-005...נחמד היה מבחן בהסטוריה, הלך טוב. עוד מעט הולך לחזרה. ופאק!!! איזה פרק אדיר באבודים אני מת

תעודות

אבל היה יום ממש מוזר... למדנו שעתיים ראשונות כרגיל, והיה ממש נחמד כי שיעור אחד פתרנו תרגילים של מודלים, ובשיעור השני התחלנו רקורסיה. עשינו אלגוריתם של אכילת שוקולד, ושסיימנו לכתוב אותו, המורה הוציאה שתי חפיסות שוקולד ואמרה לנו "תבצעו עליהן את האלגוריתם". בסוף כל אחד היה אמור להישאר עם קוביה, אבל בגלל שאנחנו ממש מעט בקבוצה אז לכל אחד היה שליש חפיסה
ברור שהיא נתנה לנו לאכול את זה
הפסקה, שמענו את הלהקה עושה חזרותXD תחילת השעה השלישית ישבנו באודיטוריום, הלהקה שרה ואמרו לנו כמה מילים המועצת תלמידים, ואחרי זה לכיתות. עשינו פעילות של שעה עם המחנכת (היה פה קטע מצחיק- שני ילדים רבו כאילו בצחוק, אבל שזה כבר הרגיז את המורה היא אמרה לאחד מהם "בוא בוא חמוד, בוא", לקחה אותו ביד, לקחה כיסא, ושמה אותו לידה, כמו ילד קטן...אז איך שהוא מתיישב הוא כזה חיבק אותה והיא ליטפה לו את הראש וזה היה יותר מצחיק ממה שזה נקרא
), ואחרי זה היא חילקה לנו את התעודות, והתעודה שלי לא כזו נוראית כמו שחשבתי שהיא תהיה. טעונה שיפור אמנם, אבל לא חשוב. (הציונים: היסטוריה- 55 תנ"ך- 70 ספרות- 88 אנגלית 5 יח'- 83 (זה בעיקר בגלל המבחן הראשון) מתמטיקה 4 יח'- 100 חינוך גופני- 85 (זה היא נתנה לכולן!!! טוב, כמעט XD) תעבורה- 80 מדעי המחשב- 85 בניית אתרים- 70 (בגלל הבחנים שלא עשיתי
) וזהו. לא נורא בכלל.)

sky darkens

New member
יום מעפאן.

לא הוצאתי את הכרטיס אשראי. המשכורת לא נכנסה. פספסתי שעתיים מתמטיקה. היה לי את השיעור נהיגה הכי גרוע בחיים. לפחות אמא הכינה סנדוויץ טוניסאי. הא, וגם ביקשתי סליחה מאביב. נקווה שנעשה משהו מעניין בהמשך היום. כולם נראים ממש מתים. |:

למעלה