חובה לצפות

../images/Emo202.gif חובה לצפות

(ניסתי לשרשר את זה להודעה הקודמת אבל היא עברה לדף השני ולא ניתן להקפיצו). http://www.youtube.com/watch?v=wHBZ3RxA1Vo&feature... מדהים לשמוע איך הר' שטיינמן מצליח להתמודד עם הזה, ועוזרו והשני שנמצא בחדר (יצחק לוינשטיין?). מה שתפס אותי חזק הוא זה, שבאיזה שהוא שלב הסטנדאפיסט עם האנטנה על הראש, קובע שהדיסקים הללו הם אלו שהורסים את הדור וגרומים העיקריים ליציאה בשאלה, שואל אותו הר' שטיינמן אבל אמרו את זה על האינטרנט? וגם כשהוא מספר על נשים שעוזבות את בעליהן אחרי ההופעות הוא שואל מה הקשר? בשני המקרים הליצן החרדי מחרטט לו משהוא, ולא נראה שהרב קונה את זה, אני שוב נפעם מהרב ומהיכולת שלו לאבחן את הקשקשן הזה (אמנון מנסה לדבר בהגייה אשכנזית כדי להשפיע על ההחלטה). קשה לומר על בחור עם שמלה שהוא נתפס עם המכנסים למטה אבל אולי ניתן לומר שהתגלה שהאנטנה שלו לא מחוברת לשום מקום, סתם הדיוט חולה שליטה("שוברים כל יום אלפי דיסקים ") שמנסה לקבוע את סדר היום בציבור החרדי.

mister xy

New member
סטנדאפיסט עם אנטנה ../images/Emo6.gif

הפעם הרב קלט שמדובר בקשקשן אבל יש הרבה קשקשנים שכן מציחים לעבוד עליו. ככה זה כשהרב יושב בתוך ארבע אמות של הלכה וכל הידע שלו בענייני העולם הזה ניזון רק משמועות.

הרב שטיינמן הוא ממש לא בצד שלנו

אבל התרשמתי ממנו יותר מפעם שהוא מנסה להגיע לחקר האמת, לא שזה אפשרי לאדם בגילו ובמצב בריאותו לחקור כל דבר לעומק אבל עסקני הפאשקוילים תמיד ידעו שהוא מהאגוזים הקשים לפיצוח (ראה האיסור על האינטרנט) וחתימתו היא לא אוטומטית.

אגס 10

New member
זה פשוט מדהים

לאורך כל הסרט רואים איך הוא מנסה להוציא משטיינמן את האיסור לשמוע אותם ואיך הוא מתחמק ממנו פעם אחר פעם שטיינמן ממש בז לו הקטע המדהים ביותר זה הקטע ששטיינמן אומר לו שהוא כבר מבולבל מה עיקר הבעיה של הדור האינטרנט או ערבי השירה... מי שיודע מה שהולך כאן מאחורי הקלעים מבין את צמה שרואים כאן בסרט איך שאמנון מנסה בכח להוביל את שטיינמן אל המטרות שלו לפחות כעת גם אצל החרדים יחשף פרצופו האמיתי של אמנון יצחק.

סוג ב

New member
כתבת את המחשבות שלי

הוצאת לי את המילים מהפה וכן הלאה... זה כ"כ מצחיק איך ששטיימן משתעמם.. רואים שהוא ממש רוצה שאמנון יצחק ילך.

mister xy

New member
ואמנון יצחק עצמו לא קלט את זה

ובמקום להתבייש בזה הוא עוד העלה את הסרטון לאתר שלו.

כי העיקר מבחינתו זה שהרב בירכו

בהצלחה על השאלה שלו אם להמשיך ולשבור את ה"קסטות"...

חולה שליטה ומזוכיסט מטורף!

היתי בהרצאה שלו לפני חודש ומשו-חברה שכנעה אותי. והבנ`א אוהב להפחיד ומקריא קטעים מהעיתון כאילו הוא נביא. מה שידוע לי שהוא מיתעלל בילדים שלו בצורה מפחידה-הבן שלו בחיים לא הוריד תחולצה בברכה בחיים. קיצער חולה נפש! ויפה לרב שטימן שקלט משו...

mister xy

New member
מסתבר שזו היתה רק ההתחלה

אמנון יצחק מציג: מלקות לזמר ששר לקהל מעורב כיצד יזכה לכפרה זמר ש"החטיא את הרבים" ששר והרקיד קהל של גברים ונשים? בית דין מיוחד, בהשתתפותו של הרב אמנון יצחק, דן חוזר בתשובה ל-39 מלקות קובי נחשוני http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3944540,00.html וכרגיל, לא לפספס את התגובה של גורנישט...

יצאו מכלל שפיות???!!!

שבת שלוווום לכוווולם!!!!! כידוע לפני מספר שבועות החל אמנוןיצחק לנסות לחזק את הדור בכך שלמנוע את ההופעות, כשהוא יוצא נגד הזמר יעקב שוואקי. בעצם הוא מנסה מצד אחד להחזיר בתשובה, ומצד שני הוא תוקף את אותו אדם, מדבר נגדו, גורם לאותו אדם עוול. (זה מותר לעשות).. הבוקר, אחרי שבועות של מלחמת חורמה בזמרים למיניהם, נערך טקס חריג ויוצא דופן, כאשר אמנו יצחק, ורב נוסף היכו את הזמר ארז יחיאל 39 מלקות, בכדי לכפר לו על עוונותיו של כל המופעים. בטקס שנערך נראה הרב מוצפי מסביר כי למחטיאי הרבים הגורמים לגברים ולנשים להשתתף יחד בהופעה, אין חלק בעולם הבא והוא מנודה על ידי בית הדין, וכן, הוא צריך לקבל מלקות כדי שיהיה דבר שלם, בכדי שלא יבוא בפני בית דין של מעלה, ויגלה שכיפרנו לו, כך הסביר הרב... ואז הם הביאו לטקס חגורה העשוייה מעור של שור וחמור, ובאמצעותה היכו את הזמר (אווווח כואב - חחחח) בסמוך לעמוד עץ כשראשו לצפון, ידיו נקשרו בחוט תכלת, הוא הוכה 39 פעמים תוך כדי כוונה של עינינים שונים בקבלה ובנסתר. ובסיום הטקס נאמר לזמר:" כי מעכשיו תזכה לשיר בביאת המשיח ובבית המקדש," - ובזה תם הטקס.... האם יצאו כאן מכלל שפיות הדעת לחלוטין? האם אמנו יצחק מחפש פרסומת חינם? האם להשפיל אדם כמו את שוואקי למשל, לצאת נגדו בפומבי, להרוס את חייו וכו וכו, זה מותר על פי התורה? ישנם עוד המון שאלות, אבל הטקס הנ"ל כלל לא מובן, ורק מחרפן אותי יותר...... שבת שלום....

סוג ב

New member
אמנון יצחק

בזמן האחרון, שומעים את השם הזה יותר מידי ונירא לי שזה בדיוק מה שהוא רוצה. להיכנס לעניינים. אולי להגיע לאיזה מעמד מפתח נחשק. מה זה משנה אם זה סיפור הזמרים? זה יכל להיות באותה מידה, סופר נפרד. העיקר שיתחילו לגלגל את שמו בפיות הציבור. וואלה מצליח לו.

למעלה