וידאו ותמונות חדשות!

FallOutGirl

New member
../images/Emo202.gif וידאו ותמונות חדשות! ../images/Emo202.gif

5 תמונות מהאולפן. וידאו מהסיבוב הופעות בארנות בבריטניה - אפריל 2007. [הייתי שם
אבל במנצ'סטר.. ואני משערת לעצמי שהם בטח צילמו בלונדון את המאחורי הקלעים וזה..] יהיו עוד קטעי וידאו בשבועיים הקרובים. http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=9108149&blogID=289256129 תודה למייספייס ולמגה לולז.

oshriti123

New member
ראיתי את זה אתמול ולא ידעתי אם זה מספיק

כדי לפתוח שרשור חדש>< אז אני מניחה שכן חח אהבתי את הוידאו D: ממ יש לי הרגשה שההופעה הזאת-האחרונה מהסיבוב הופעות של טרנסמישן זאת ההופעה של הדיוידי.. כי לא נראה לי שהם היו מביאים את כל המצלמות האלה בשביל וידאו אחד... בטח הם צילמו את הדיוידי ולקחו קטעים ממנו לוידאו הזה.. יאיייי D: בכלמקרה תודה על החדשות. [:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח גם אני לא הייתי בטוחה

אם לפתוח הודעה חדשה או לא.. כי למתן יש פינת חדשות.. אהמ. היום
חחח אופס. DVD? איזה DVD?

oshriti123

New member
מהשאלות הנפוצות:

"הולך להיות DVD רישמי ללוסטפרופטס? כן, עובדים עליו ממש ברגעים אלה. אין עדיין תאריך שיחרור רישמי." ה-DVD הזה.D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הווו נכון.. אבל חשבתי שבסוף לא יהיה

אומשהו כזה כי הם אובדים על דיסק חדש ועוד לא אמרו כלום על DVD חחח

oshriti123

New member
כן אבל זאת לא בעיה לעבוד על שניהם חח

ל-DVD הם לא צריכים לעשות הרבה.. רק להופיע ולצלם כמה קטעים שיהיו בתוספות ואת זה הם יכולים לעשות בהקלטות של האלבום חח את כל שאר העיצוב והעריכה עושים אנשים אחרים נראה לי.. אז אולי הם יוציאו את הדיוידי והאלבום בערך באותו זמן ויהיה אפשר לקנות מארז מיוחד או משהו כזה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הלוואי חחח ואז הם יצרפו לאלבום

גם את הסרטונים שהם מעלים כל שבוע לבאזנט..

StartSomething

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחנות סינגלים בישראל!!!

אם אתם רוצים, תכנסו לקומונה, תפרסמו, ותגידו שיש מצדכם היענות. http://communa.tapuz.co.il/singlesstore

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גרר מתן. מה אתה מנצל"ש את זה? ><"

חחחח אני רצינית.. זה וידאו ותמונות של הלהקה ועוד בנעוץ ;;

o DaNiEl o

New member
תודה :)

ההתחלה של ההופעה שמראים את הצללים שלהם ממש מגניב *-*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל זה כלום.. אחרכך רואים אותם..

ואז התעלפתי XD אני רצינית חחחחחחחחחח שהיה את הבד וראו רק את הצללים.. אני כולי בשוק. ככה
וכל הזמן אומרת לאבא "צלם את האפקטים! צלם! צלם!" ואז ירד המסך.. היה חושך לגמרי. לא ראו כלום.. קצת היבהב איזה אור כזה לבן וראו מאחורה שיש בד שחור שכתוב לוסטפרופטס בענק. ופתאום ראו את איאן עומד הכי מקדימה באמצע
הוא ישר התחיל לשיר ואני תפסתי לאח שלי את היד "יאא אור! זה אמיתי! אני נופלת.. אני נופלת.." ואז הוא דחף אותי שאני יעמוד אומשהו חחחח

למעלה