השת"ם

cecilia L

New member
../images/Emo202.gifהשת"ם

(יום קודם, כי מחר אני עובדת 12 שעות. מקווה שזה בסדר). אז, השת"ם, כמו שאתן ודאי יודעות הוא הראשי התיבות לצמד המילים הקסום:השראת |בדגש|תמונה. כלומר, מדובר בפינה שנועדה לספק לכן (ולכם, כמובן) השראה לדוליז. שש תמונות, בשני נושאים ושלוש רמות קושי. והפעם:
קרנבל ונציה,
twiggy. דוליז מהפינה הזאת אטו מהקודמות שרשרו לכאן, או לפינה הבאה. תהנו!
(
נא לא להגיב עד שאני מסיימת.)

cecilia L

New member
../images/Emo202.gifקרנבל ונציה

הקרנבל המסורתי של ונציה הוא אחד הדברים הכי מגניבים בעולם. עוד מידע בעניין אפשר למצוא כאן.

cecilia L

New member
../images/Emo202.giftwiggy

לסלי הורנביי נולדה ב19 בספטמבר 1949. בשנות הששים התפרסמה כטוויגי, דוגמנית ואייקון תקופתי. היה לי קשה לסדר את התמונות לפי רמת קושי, בעיקר כי באף אחת מהן אין משהו מסובך מדיי. אבל הייתי חייבת, אלה תמונות מעולות שיכולות לספק המון השראה.

cecilia L

New member
"קשה"

אין פה שום דבר קשה, האמת. אולי חוץ מלמצוא פלטה כסופה שתתאים.

cecilia L

New member
מוזמנות ומוזמנים להגיב!../images/Emo9.gif

(למרות שההודעה הראשית התחרבשה קצת.
)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואו ממש יפה!! ../images/Emo13.gif

אממ אני חושבת שיהיה קצת קשה לעבוד עם התמונות כי לא מראים את כל הגוף אבל אני בטוחה שהתאמצת בשביל הפינה אז לא נורא

TheWingedPig

New member
הקטגוריות שלך ממש מעולות!

במיוחד זאת של הקרנבל. אם יהיה לי זמן פנוי, אני בטוח מציירת משהו מהקטגוריה הזאת (רק חבל שהתמונות לא מראות את כל התלבושת).

cecilia L

New member
מצטערת על זה :]

היה קשה למצוא צמונה של גוף מלא שאפשר לראות זה באופן מפורט את כל הפרטים. אבל אם את מעוניינת, בהודעה של הכותרת של הקרנבל יש קישור לערך בויקיפדיה. שם יש תמונות של תלבושות מלאות. התמונות קטנות אמנם, אבל תוכלי לקבל מושג על איך זה נראה. :]

cecilia L

New member
דולי שלי, מהפינה הקודמת

[בהשראת השמלה של גווינת' פאלטרו] בייס מאלקטריק בלו. סתם, לא משהו רציני.

TheWingedPig

New member
היא חמודה

אבל יש משהו בהצללות שלך שחוזר על עצמו, והוא שאת לא מתאימה כ"כ טוב את הפלטות לגודל הבייס שאת עובדת איתו. וחבל, יש לך הצללות טובות, רק שהן בלתי נראות כאלה בהגדלה המלאה. תעבדי עם הבדלי גוונים יותר גדולים. או שתעברי לבייסים יותר גדולים. אחרת, לדעתי את קצת מתבזבזת:)

cecilia L

New member
:]

אני חושבת שזה משהו במסך שלי. יש מצב שהוא בהיר והקונטרס שלו גבוה? פשוט אני רואה את ההצללות ממש טוב. ז"א, עם הבדלי גוונים די גדולים וכל זה. יש לך איזה אתר אולי עם פלטות טובות? תודה. :]

TheWingedPig

New member
הא, לא חשבתי על זה בכלל

יכול להיות באמת שבמסכים שונים הצבעים נראים אחרת... קשה לי לחשוב על אתר שאני יכולה לדעת מראש שהפלטות שם טובות למסך שלך:/ סורי...(אני גם ככה לא מרבה להשתמש בפלטות מאתרים, אני מכינה את שלי לבד, בדרך כלל). אבל אני חושבת שאולי שווה לך לנסות באתר של אפיט'צו (הראשון שעלה בדעתי).

cecilia L

New member
../images/Emo3.gifרואה?!

סתם את מעלילה עלי עלילות. :] (אני חושבת שאני אחזור להכין פלטות בעצמי. אם כי, אלה באפיטצ'ו ממש לא רעות. תודה!)

Painted Fairy

New member
סורי שאני נדחפת, אבל

לדעתי ההצללה הזאת ממש ממש יפה. היא עדינה, אבל בהחלט אפשר להבחין בה. אהבתי ביותר :) [את הפלטה הכנת בעצמך? אם לא, מאיפה?]

למעלה