השת"ם

cecilia L

New member
../images/Emo202.gifהשת"ם

או בעברית פשוטה: השהראת תמונה
. החוקים פשוטים: בכל פעם אני מביאה לכן (ולכם, כמובן) תמונות שיספקו, כך אני מקווה, השראה לדוליז. כל פעם שני נושאים, שלוש תמונות בכל אחד מהם, לפי רמה: קל, בינוני, קשה. הפינה תפתח בימי רביעי, פעם בשבועיים נכון לעכשיו. :] הנושאים הפעם הם 80ז וgothic. מקווה שתהנו!
(להגיב רק כשאני מסיימת! בבקשה.
)

cecilia L

New member
../images/Emo202.gif80ז.

האייטיז היו שנים מלאות בעור, חוטלות, ספריי לשיער ושאר תועבה. התמונות כאן הן של שלושה אייקוני תרבות (או משהו) של התקופה.

cecilia L

New member
קל: fame

כמי שנולדה בשנת 89, בשלהי האייטיז, זכיתי לצפות בשידורים חוזרים של fame בערוץ אחד. לצערי הרב, לא זכיתי לחיות בתקופה בה הם הגיעו לארץ ובני הנוער המלו (כמו המולה
) וגעשו.

cecilia L

New member
בינוני: boy george

זמר אייטיז בעל חזות מטרידה מעט, הוא שהביא את הלהיט הנפלא karma chamelion. הלבוש שלו הוא תמצית התקופה, פחות או יותר. (התמונה הקטנה היא כדי להמחיש עד כמה... צבעוני היה הבחור.)

cecilia L

New member
קשה: gem and the holograms

סדרת ילדים באייטיז. לא בדיוק יודעת מה הולך בה, אבל מתה על איך שהן נראות. :]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמאיפה התמונה ../images/Emo2.gif

כשהייתי קטנה סביבות גיל 4 היה לי פאזל של הסדרה הזאת הייתי מכורה לפאזל הזה חהחה נוסטלגיה

ga0

New member
אין לי כוח להמשיך....

נגמר לי הכוח באמצע.... יש רק מיתאר אני חושב שאני אצליל את השיער מחדש הוא יצא ממש נורא.... בכל מקרה אשמח לקבל הערות אם אתם רואים בעיות בשלב הזה

ga0

New member
גרררר אני עדיין שוכח לצרף מקור בייס

YUME STUDIO

ga0

New member
תודה רבה על המחמאות

אבל אני דווקא לא מת על עליה.... נראה לי אני אוותר עליה ואתחיל מחדש אולי בכלל על בייס אחר וכן באמת חסרות לה פיאות לחיים אולי היא מגלחת אותן?

cecilia L

New member
אולי באמת :]

סתם נו. אני באמת חושבת שכדאי שתעשה אותה על בייס קטן יותר, אבל תעשה! השיער ממש ממש יפה, ועל בייס קטן יהיה יותר נוח להצליל. אם יורשה לי, אז אני מציעה את הבייס המוכר של Doll on The Hill Factory, או אולי את Birch מEver Falling Leaves.
בהצלחה.

M o o M o o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif ו - וואי, אתה בן!!:O

XDDמצטערת, פשוט לא פגשתי הרבה בנים עם כישרון בדוליז, ולך בהחלט יש! ^^

TheWingedPig

New member
גרר..תפוז טיפש לא נתן לי להגיב><

קשה ממש לומר לפי רק המתאר, אבל שני דברים: בשיער, חסרות פיאות הלחיים, ובנעל - העקב לא בזוית הנכונה. העקב יהיה כמעט מאונך לרצפה, טיפטיפה בזוית, אבל לא במקביל:) וואי, חתיכת בייס ענקי בחרת לעצמךD:

ga0

New member
טוב בסוף כן המשכתי קצת

שיפרתי את השיער ואת הקטע עם העקב.... וואי וואי יקח שעות להצליל את זה

cecilia L

New member
../images/Emo202.gifgothic.

סגנונות לבוש שונים מושפעים מהגותיקה. הם כולם מכונים 'גותי', אבל בתכלס יש המון. בתמונות ניסיתי להביא פירטי לבוש שונים זה מזה, כולם בהשראת התקופה.

למעלה