הצעה--מפגש פורום:

א ר י ק ל

New member
../images/Emo202.gifהצעה--מפגש פורום:

מה דעתכם על מפגש? מפגש ראשון נעשה על קפה/אייס קפה/שוקו ואם נראה שאנו רציניים ויכולים לארגן, בפעם הבא שניפגש נעשה מפגש הרכבה! עלעלתי בכתובותכם, להלן הממצאים- מודיעין.ירושלים.חיפה.קריות.שרון.זכרון יעקב. רעננה.תל אביב.שוהם.בית שמש.רחובות. מקווה שיהיה מפגש השבוע. השאלה כמה אתם ספונטנים/זמינים/רוצים- פגישה בעזריאלי. נוחה לכם? שרשרו יום נוח. או את התנגדותכם למפגש. או מקום אחר רצוי למפגש. אבקשכם לא להיות כבדים. אנו מפוזרים בארץ כמו חלקים על השולחן, לאחר שהתקבצנו כאן לאחר מיון מוקפד אנו חייבים להרכיב את התמונה המלאה. מפגש ועכשיו.

ssyוM

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום פאזלים ../images/Emo41.gif

הועלתה ע"י אריקל הצעה למפגש פורום ... לדעתי על המפגש להתקיים כפי שהציע באיזור המרכז. אפשרי לחוהמ"ס משהו בסביבות 10-15 באוקטובור . אז ראשית סמנו
מי שמעוניין במפגש ויש לו כוונות להגיע . הצעות נוספות לתאריכים, מיקום המפגש יתקבלו בברכה ... ( רק קחו בחשבון שלפני ה-10/10 אני בחו"ל
) .

123נעמי

New member
עזריאלי - מצויין../images/Emo45.gif

מקום טוב- הגעה עם הרכבת מכל מקום לי נוח כל יום מ-18:00 18:30 בכיף

mgos0911

New member
תהיות על המפגש ... ../images/Emo15.gif ?

היי מספר תהיות ונוסח מעט מוקצן בכוונה - מה עושה קבוצה של כעשרים נניח בני 13 - 50 בעזריאלי מלבד משלמים על החניה ? אני יכול לדמיין את היסטואציה - יש נק' מפגש , אריק ממתין ו/או גם MISSY(הגיוני שאם כבר יקבע ויתאים גם אני אהייה בממתינים). האחרים אולי עושים באזים לראות כמה באים והאם שווה (כמו לפני בליינדייט כשהבחורה בודקת את הבחור לפני שהיא מחליטה אם כדאי להצהיר שזו היא או שהיא ממשיכה לארומה ולחפש עזרה בכוס .....של אייסקפה)... ההורים של חלק עצבניים ועושים קניות בינתיים.... וגם מי שהתייצב .. מה אז ? ראוי לזכור שאולי בניגוד לפורום פו"פ אני מניח שלא מחפשים פה זוגות , אין לכולנו בעיות משותפות בנושא הילדים... ומה שמחבר הוא אהבה לפאזלים... מה יהיה לאחר 10 דקות של הכרות , שלום שלום - מה נושא השיחה - תגיד מה עשית אתמול עם חתיכה A23 B95 ? אז אם ממש רוצים לראות אחד את השני ולא חוששים מהחשיפה , יש שיחות ועידה כולל עם מצלמות , ניתן להעביר מסר עם מועד מפגש / EMAIL / ICQ/ טלפון רק עם מי שממש מעניין אותנו וכו' .... אז אנא נסו מעבר לנק' המפגש לייצר תוכן. ללא קשר , אם יתקיים , עזריאלי מעולה לי , אני יכול לארגן כך שאגיע מיד לאחר העבודה (אריקל - להבנתי מצבך דומה..), הכל תלוי במועד כמובן (אישור מהמשפחה ושיתאים לעבודה)
נ.ב אם כבר , אולי נכון לחפש חסות של חנות P&M ? / יבואן - שחקנא ? / אתר הפאזלים ? שמישהו יוציא את הפאזל שלו וכולם יעזרו להרכיב ... כן במקום ציבורי ... או "מסיפאזל" אצל מישהו בבית , נזמין TAKE A WAY / קיטרינג כשר ואיכותי וכו'... כיוון אחר - האם יש פתיחות למפגש גיבוש שלא קשור כלל לפאזל ? נידרש ? למה ? האם למרות הרקע השונה יהיו מי שירצו לנסות לחפש בסיס שאיננו פאזל ? או שלכולנו יש כבר מספיק חברים ורק הפאזל הוא העניין ? אז אני לא אומר לא ולא אומר כן ...

האדרים

New member
מיכאל, אתה בסדר. הצעה למקום:

קודם כל, נכון. עם כל הכבוד אנחנו אנשים עם תחומי עניין שונים ועניין אחד משותף, עניין שכיף "לפרם" עליו (מלשון לצ'וטט-בפורום) , בזמן אמיתי אבל בעצם אין הרבה מה להגיד כשיחת-סלון. בנוסף, כלא-תל אביבים, (תושבי השרון הפורח, אקס-חיפאים) אנחנו משתדלים להמנע מכניסה מכל סיבה שהיא לת"א, בעיקר מטעמי תנועה, רעש, ריח, ועוד. לכן, הצעתינו היא כן לקיים את המפגש. 1. לכן מציעים להפגש למעין פיקניק במקום פתוח, למשל בפארק הלאומי ברמת גן, או גני יהושוע , כל אחד ואוכליו, טפיו וחיות-מחמדיו, מה שיאפשר גישה קלה, תחושה נוחה לבוא וללכת, מקום משחק לילדים , ועוד. (יש לנו כמה חתיכות שלא מצאו את מקומן בחיים, נביא אותן, אולי תעזרו....) 2. העיתוי: אין לנו בעיה עם שבת ,שישי אחה"צ, או בסוכות , כפי שהציעה מיסי . *** לכולם, סקרנים להפגש, אל תפסלו היוזמה על הסף!

ssyוM

New member
תראה, תשמע...

התהיות שלך מובנות לי.... לדעתי לפני שאנחנו מתארגנים כאן על מפגש של הרכבה משותפת יהיה נחמד אם יהיה מפגש מקדים בשביל להכיר אחד את השני , בסה"כ מניסיוני, במפגשי פורום מאוד נחמד להכיר את הפנים/האדם שמאחורי ה"ניק" . אז נכון ... בהחלט יתבצעו מחשבה ואירגון מוקדם בכדי למזער מצבים מביכים כדוגמאת זה שתיארת ..."מה יהיה לאחר 10 דקות של הכרות , שלום שלום..." ועדיין מספיק נושא משותף כמו אהבה לפאזלים כדי לייצר מפגש ....אתה יכול להיות בטוח שמפגשי פורום חתולים למשל ,מתקיימים ללא היצורים הנפלאים שבזכות האהבה אליהם הוקם הפורום . אני חושבת שעם מחשבה משותפת של כולנו ...נוכל להרים אחלה מפגש .
.

123נעמי

New member
המפגש הזה לדעתי...

הוא מפגש הכרות מפגש בין שעה שעה וחצי על כוס קפה רק כדי להכיר ו"להלביש" פנים לניקים קצת כדי להכיר מקרוב יותר את אלו שאני מדברת אליהם כבר שנה זה הכול אין לי ציפיות מהמפגש הזה למפגש ארוך שצריך לארגן לו תוכנית בידור. אולי בעתיד - בכיף

invisible fire

New member
בדיוק רק דבר אחד הפריע לי

אני אקח כוס שוקו, החיבה לקפה עוד לא הגיעה אליי

א ר י ק ל

New member
מיכאל!! אתה כ-ב-ד

לא אגיד שאין כלל צדק בדבריך. אך עדיין אתה כבד. לפני המפגש הראשון יש תמיד חששות.. בואו נרא איך הענינים מתגלגלים! ניפגש נשתה נצחקק..נראה מי זה מה.. מקסימום נכנס לחנות בגדים וכל אחד ילביש את השני..! חח

123נעמי

New member
אולי..............

בגלל הספק מה יהיה ואיך יהיה במפגש הזה. נעביר את מיקום המפגש לדיזנגוף סנטר- לבית קפה ליד חנות הפאזלים P&M כך שאם ניתקע נוכל "לארגן פשיטה" על החנות ושם בטוח בטוחחחחחחחחחחח יהיה לנו על מה לדבר

למעלה