הפרק היומי - פרק 147

titi2008

New member
../images/Emo202.gifהפרק היומי - פרק 147

חואן קרוס מתייצב מול סיילו אבל מראה לה פרצופים שונים. רמה והחברים מתלוננים שהסרט של ולה לא מקורי מספיק. הכסף אוזל ונצ'ו וסימון, טיאגו ובארטו מתפייסים אבל חואן קרוס אורב להם

חחחחח חסמין הרגה אותי בכל הפרק ../images/Emo6.gif

גם עם הסצינה , ושהיא התחפשה לאנחל רוחה D : וווועם השיר מקטנטנותת :) הטלנובלה של וולה אחת המצחיקות
ומר עם העקבים האלה :) טוב תקשיבו, סימון נעשה חתיך : O מממה חואן קרוס רוצה מטיאאאאאאאאאגו ? \ : פרק הבא אחד העצובים . וואני שונאת תמעירצות האלה בטים שפוגשות אותם
אהאעאעהאעה פייטטר ניצח באולימפידה

didalf

Well-known member
חחחחחחח טיטניק../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

ולה והנובלה שלה
מאיזה סרטים היו הסצנה של סיילו ולוקה ושל רמה וולה? אהבתי מה שמלודי אמרה לאנשים ההם בנשף. מזה כ"כ משנה אם לוקה ידע שטפי בנשף הזה, זה לא שהיא בוגדת בו זה סתם נשף
איזה חמודים טיאגו וברטו סופסוף סיילו קלטה שזה סלבדור תודה לאל, רק שעכשיו מאוחר מידי
ואיך סלבדור היה בבית אם חואן קרוס לא יכול להכנס? טפי ומלודי היו ממש יפות בנשף

../images/Emo41.gif ממ אני לא יודעת מאיזה סרטים אבל הסצנה של

וולה ורמה הייתה דומה לקליפ של בריטני ספירס everytime we touch

Ballerina 4ever

New member
הסרטים:

חסמין וטאצ'ו - טיטאניק מר וטיאגו - אישה יפה לוקה וסיילו - ghost רמה וולה - שומר הראש

../images/Emo41.gif ללללללא

חואן קרוס לקח את טיאגו
חסמין הרגה אותייי
עללק אנחל רוחו
טפיי הייתה מהממת
אהבתייי שמלודי עשתה פוזות לזאתי ..שאמא שלה משרתת שלה .. ממ שכחתי איך קוראים לה .. אליס ?
סיימון באמת חתיך
ולוקה גםםם
חח שחואן קרוס היה עם הפנים של סיילו זה היה מצחיק
כאילו איך שהיא שיחקה אותו
מה הקטע של הבנות ששאלו את השאלות בטים שלפני הפרק? כאילו מי שואל "איך אתה מסתיר את זה שאתה עצוב?
"

krn14

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo42.gifלמה מלודי עשתה פוזות לאליס ?

פיספיתי את הפרק מישהו מוכן לענות בקשה?

פרק יפה +

חח אין יל כבר תיאורים לפרקים מרוב שהם יפים! סימוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן גאד איזה חתיך הוא היה בנשףףף! הוא היה כזה חתיך מושלם!!! ואגוסס גםם!! וואי הוא גם ממש נראה טוב! חתיכים 3>
חח איזה חמודים טיאגו ז'קה ומוניטו עם השקוולד בשיניים חח!! למישהו יש תמונה? חח והסרט של וולה כזה מצחיק! איזה חמודים טיאגו ומר היו שהם צילמו את הקטע מהסרט של וולה חח ואיזה מוזר היה הקט של לוקה וסיילו?! חח זה היה לי ממש מוזר לראות את זה! חואן קרוז לקח את טיאגווווווווווו!!

lirotem

New member
אמאלה...!

הפרק היה ממש חמוד אני מתה על הסרט "טיטניק" וזה היה בהתחלה אני קפצתי כזה ושמתי את הטלויזיה בפול ווליום... וואי כל יום שעובר אני מתה על אמי יותר ויותר היא פשוט מושלמת!!!!!!!!!! וואי דבר הזויי ביותר שבגללו כתבתי אמאלה היום בפרק מלוינה אמרה למר שיש לה כאילו סיליקון או מה שזה לא היה בשפתיים ומר אמרה לה שהיא נולדה עם זה ומלוינה אמרה לה "כן בדיוק כמו שמייקל ג'קסון נולד עם האף הקטן הזה" וקראתי עכשיו כתבה בוואלה שמקייל ג'קסון נפטר מדום לב....... היום בלילה כאילו מקודם א - מ - א - ל - ה - !

didalf

Well-known member
חחחחחחחחח גמני הגברתי בגלל השיר../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

אורXXX

New member
הייתי בחתונה ולא ראיתי את הפרק

מישהו יכול להסביר לי
בבקשה, איך סלבה לקח את טיאגו והאן סיילו בסוף גילתה שזה סבלה??
תודה

כן

סלבדור בא לסיילו ורמז שהוא צריך עזרה עם המחשב,וכך הוא לקח את טיאגו איתו שיעזור לו עם המחשב. טיקטק בא לסיילו ותנן לה רמזים לכך שזאת אשליה מה שהיא ראתה עם חואן קרוס,והיא הגיעה למסקנה שהמצלמה צילמה מי שהיה שם באמת, היא הסתכלה במצלמה וראתה שרק סלבדור שמה ואז היא הבינה שחואן קרוס בתוך סלבדור.

Red Nailpolish

New member
../images/Emo48.gifחחחח

היה מצחיק עם סיימון ונצ'ו! והיה ממש יפה שמלודי דיברה אל הבנים האלה.. אבל לא אהבתי את הקטעים עם הכאפות שהיא נתנה לטפיי חחח טפי אהבלה כמעט נפלה
איזו חמודהה

casiangeles

New member
חחח טצ'ו וחסמין הרגו אותי חח

עם הטיטניק... יאא שיר מושלםם! =)

למעלה